Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kuzum sabah kahverengi geldi sonra bi anda kanamaya döndü kıpkırmızı

Ayyy Allah analı babalı büyütsün okurken heyecanlandım , ne güzel geçmiş senin sürecin, darısı hepimizin başına

Gözlerim doldu okurken ya Allahım bize de nasip et

Masallah, gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun sutunde insallah artar bol bol emzir canim o artik senin yaka iğnen

Canım şimdi nasılsın ne yaptılar bekliyor musunuz?
Evet cidden can yakıyor ilk gebelikte doğumdan sadece bir gün önce olmuştu bende, bunda 2 haftadır var o elektrik çarpması tarzında olandan allahtan kısa sürüyor da yoksa çok rahatsız edici.
Ben kanala girdiğini falan hissetmedim ya hiç

Süre dolunca sezaryen için gün verme olayı devlet hastanelerinde ve şehir hastanelerinde yok ama sanırım demi sadece özelde oluyor

Canım geçmiş olsun, maşallah Hareket azalmasını nasıl fark ettin ne kadar süre hareket etmedi bana biraz detay verebilir misin ya şu an sıkıntım bu biraz

Süt sağma pompası kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Göğüs ucum çok şükür yara olmadı ama inanılmaz bir hassasiyet oluştu. Sağım yaptıktan sonra kıpkırmızı oluyor. Yanık gibi sızlıyor. Sorun ne olabilir acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı?

Makinenin çekim gücü çok yüksek olabilir mi canım,bol bol lansinoh işe yarıyorsa ondan sür.Bir de devamlı memeyi de boşaltmak sıkıntılı sanırım

MathiIda R rose-bahar başka yazan merak eden arkadaşlar var mıydı bilmiyorum etiketlemediysem kusura bakmayın
doğum yaptım kızlar vajinal doğumla geldi güzeller güzeli kızım. Sonradan gelen doktor çok iyiydi hem beni sakinleştirdi hem detaylıca anlattı vajinal doğum yapabileceğime ikna etti ve o doktor geldikten 2 saat sonra kızım kucağımdaydı çok şükür sağlığı iyi benim vajinal enfeksiyonum varmış o nedenle dikişlerim pek tutmadığı için biraz fazla dikişim var onların ağrısını çekiyorum şu an ama kızıma baktıkça onu kokladıkça hiçbir ağrı kalmıyor doğumunu bekleyen herkese su gibi kolay ağrısız doğumlar için dua ediyorum

Ama emzirme sorunu yaşıyorum kızlar ilk doğumhanede kızım memeyi tuttu ama süt gelmedi acıdı ve hemen yara olmaya başladı hemşireler 2 saatte bir emzir yinede diyorlar artık tutmuyor tutamıyor kızım ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum zaten ilk denemede annem ve kayınvalidem vardı yanımda travma oluşturdular

Makinenin çekim gücü çok yüksek olabilir mi canım,bol bol lansinoh işe yarıyorsa ondan sür.Bir de devamlı memeyi de boşaltmak sıkıntılı sanırım
Çekim gücü baya yüksek canım. En düşük ayarda kullanıyorum. Lansinoh sürdüğüm için yara olmadı hiç ama sızlamaya pek fayda etmiyor. 2-3 saatte bir sağ dediler ama ben acılı olduğu için süreyi biraz uzun tutuyorum. Yine de aynı oluyor. 3 gündür durum bu

Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün Ağrıların kısa zaman içerisinde geçer inşallah

Hayırlı olsun canım devlet hastanesinde mi yaptın? Çok sevindim adına. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Geçmişler olsun Çok sevindim gönlünden geçen olmuş, ne kadar doğdu yavrun İnşallah kolay doğum nasip olur bize de. Emzirme sorunların yoluna girer umarım en kısa zamanda sütün gelir. Elle sağım yapıyordu bazı arkadaşlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…