Bak doğumdan önce bi sancı bişeyler istiyordun tam doğum sabahı nişanın geldi kendiliğinden başladı. Tam gününe almışsın sezaryen gününüKızlar 11 de planlı sezaryenim vardı biliyorsunuz, tuvalete bi kalktım nişanım gelmiş sanırım kan geldi hastaneye gidiyoruz şuan dua edin bizetam sezaryen olacağım gün de gelesin gelmez ya trollendim sabah sabah dhdjd
Ayyy masallah yaa. Sen nasılsın tansiyonun nasıl. Kan sulandırıcıdan mı cok kanaman oldu
Canım ben bir ara aşırı kuyruk sokumunda ağrı hissetmiştim o ara doğum kanalına girmiş kızım. O hafta kontrolde başı aşağı inmiş demişti doktorum ağrın çok normal demişti. Eğer düzenli sancın yoksa bebeğin kanala giriyordur.Ayy kızlar uyudum uyandım ama hala kuyruk sokumumdan makatıma doğru vuran ağrı devam ediyor her an büyük tuvaletim varmış gibi hissediyorum baskı hissi galibakalçama ve bacağıma doğru vuruyor ağrı. Ama karnımda kasıklarımda yok şu an bi sorun. Heyecann yapıyorummmm
Su gelirse devamı da gelir canım merak etme 1 kere azıcık olacak bir şey değil sızmaya devam eder. Seninki sıvı akıntı ya da ter olabilir benim de oluyor iç çamaşırımdaKızlar su gelirse oldu ki anlamadık diyelim temiz iç çamaşırı giyince filan gelmeye devam eder mi,nasıl anlarız ya.Dün 1 saat filan uyudum sabah sanki iç çamaşırım çok nemliydi tuvaletten mi oldu,neden oldu kendimde olmadığım için bir türlü anlamadım yeni iç çamaşıır giydim su gelse buradan anlarım herhalde demi
İnşallah sorunsuz kanamasız atlatırsınız doğumu. bende de plesanta previa totalis var yarın kontrole gideceğim benimde doğumum yakın gün verecek doktorumKizlar 4 kasım salı günü İnci kızıma kavuşuyorum hayırlısıyla. 37+3 de. Bugün nstde düzenli sancı çıkınca daha fazla beklemeyelim dedi doktorum. Plesenta previa marjinal var bende kanama durumundan çekiniyoruz. İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci.
göğüs ucu yarası çok kötü bir şey emzirme danışmanı tavsiyesiyle philips aventin göğüs kalkanını almıştım sadece onunla iyileşmişti göğüs pedi falan kullanmayın yapışıp kanatıyor daha çok en iyisi kalkanı sürekli takmakK
Canım mastit nasıl oldu sende tam olarak. Dün 1 bugün 2 süt gelsin diye elle uyardık göğsümü ve göğüs ucumu. Göğüs ucum şuan çok kötü.emzirmek çok acılı oldu. Lansinoh kremini kullanıyorum ama sürekli memede bebek o yüzden tam iyileşmede sağlanmıyor
Gelir değil mi ya o kadar tedirgin oldum ki ağlayacaktım,iç çamaşırım ıpıslaktı.Bir daha temiz giyinince hiçbir şey gelmedi 1 saati geçkindir kontrol ediyorum çok şükür temiz şu anSu gelirse devamı da gelir canım merak etme 1 kere azıcık olacak bir şey değil sızmaya devam eder. Seninki sıvı akıntı ya da ter olabilir benim de oluyor iç çamaşırımda
Kız bas bütün tuşlara sen de yutuptan falan aç bi şeylerAyy grup çok hareketlenmiş ya hadi doğurun gelin
Ben hâlâ umutsuz vaka tık yok.
Benim ilk dogumum boyle baslamisti sirttan bele vuran agrı ve makatta dolgunluk surekli wc yapmistim, kasiktan bacak ve ayak uclarima yayilan kramplarda yuruyemiyordum duruyordum gecince harekete devam ediyordum sanciymis bu,3 saat evde sancı duzenlenmisti 8dk da bir gelincede doktoru arayip hastahaneye gitmistim 6 saat sonrada oglum dunyaya gelmistiAyy kızlar uyudum uyandım ama hala kuyruk sokumumdan makatıma doğru vuran ağrı devam ediyor her an büyük tuvaletim varmış gibi hissediyorum baskı hissi galibakalçama ve bacağıma doğru vuruyor ağrı. Ama karnımda kasıklarımda yok şu an bi sorun. Heyecann yapıyorummmm
Gelirdi gelirdi tutamadığın idrar gibi akmaya devam ederdi. Akıntı ya da terdir büyük ihtimalleGelir değil mi ya o kadar tedirgin oldum ki ağlayacaktım,iç çamaşırım ıpıslaktı.Bir daha temiz giyinince hiçbir şey gelmedi 1 saati geçkindir kontrol ediyorum çok şükür temiz şu an
Bugün iyice karnım inmiş aşağıya aynaya baktım bi motive oldum. Arada vajinaya iğne batmaları da oluyor ama benim kız nazlı heralde tek bir sancım olmuyor. Hurmaya abandım bende şekerim çıkmasa bariKız bas bütün tuşlara sen de yutuptan falan aç bi şeylerhareket falan yap bebikon da kanalda hazır bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?