Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bak doğumdan önce bi sancı bişeyler istiyordun tam doğum sabahı nişanın geldi kendiliğinden başladı. Tam gününe almışsın sezaryen gününü

Ayy kızlar uyudum uyandım ama hala kuyruk sokumumdan makatıma doğru vuran ağrı devam ediyor her an büyük tuvaletim varmış gibi hissediyorum baskı hissi galiba kalçama ve bacağıma doğru vuruyor ağrı. Ama karnımda kasıklarımda yok şu an bi sorun. Heyecann yapıyorummmm

Kızlar su gelirse oldu ki anlamadık diyelim temiz iç çamaşırı giyince filan gelmeye devam eder mi,nasıl anlarız ya.Dün 1 saat filan uyudum sabah sanki iç çamaşırım çok nemliydi tuvaletten mi oldu,neden oldu kendimde olmadığım için bir türlü anlamadım yeni iç çamaşıır giydim su gelse buradan anlarım herhalde demi

Selam güzel kadınlaar, uğramayalı ne çok doğum geliyor herkes sırasını almış Kasım ayı resmi olarak başlayınca bebolar daha fazla beklemek istemedi herhalde doğuma girecek herkese musmutlu su gibi doğumlar nasip olsun

Bir de az önce instagramda şöyle bir paylaşıma denk geldim, sezaryen olan annelerin işine yarar belki

Canım ben bir ara aşırı kuyruk sokumunda ağrı hissetmiştim o ara doğum kanalına girmiş kızım. O hafta kontrolde başı aşağı inmiş demişti doktorum ağrın çok normal demişti. Eğer düzenli sancın yoksa bebeğin kanala giriyordur.

Su gelirse devamı da gelir canım merak etme 1 kere azıcık olacak bir şey değil sızmaya devam eder. Seninki sıvı akıntı ya da ter olabilir benim de oluyor iç çamaşırımda

İnşallah sorunsuz kanamasız atlatırsınız doğumu. bende de plesanta previa totalis var yarın kontrole gideceğim benimde doğumum yakın gün verecek doktorum

göğüs ucu yarası çok kötü bir şey emzirme danışmanı tavsiyesiyle philips aventin göğüs kalkanını almıştım sadece onunla iyileşmişti göğüs pedi falan kullanmayın yapışıp kanatıyor daha çok en iyisi kalkanı sürekli takmak

Su gelirse devamı da gelir canım merak etme 1 kere azıcık olacak bir şey değil sızmaya devam eder. Seninki sıvı akıntı ya da ter olabilir benim de oluyor iç çamaşırımda
Gelir değil mi ya o kadar tedirgin oldum ki ağlayacaktım,iç çamaşırım ıpıslaktı.Bir daha temiz giyinince hiçbir şey gelmedi 1 saati geçkindir kontrol ediyorum çok şükür temiz şu an

Benim ilk dogumum boyle baslamisti sirttan bele vuran agrı ve makatta dolgunluk surekli wc yapmistim, kasiktan bacak ve ayak uclarima yayilan kramplarda yuruyemiyordum duruyordum gecince harekete devam ediyordum sanciymis bu,3 saat evde sancı duzenlenmisti 8dk da bir gelincede doktoru arayip hastahaneye gitmistim 6 saat sonrada oglum dunyaya gelmisti

Gelir değil mi ya o kadar tedirgin oldum ki ağlayacaktım,iç çamaşırım ıpıslaktı.Bir daha temiz giyinince hiçbir şey gelmedi 1 saati geçkindir kontrol ediyorum çok şükür temiz şu an
Gelirdi gelirdi tutamadığın idrar gibi akmaya devam ederdi. Akıntı ya da terdir büyük ihtimalle

Kız bas bütün tuşlara sen de yutuptan falan aç bi şeyler hareket falan yap bebikon da kanalda hazır bekliyo
Bugün iyice karnım inmiş aşağıya aynaya baktım bi motive oldum. Arada vajinaya iğne batmaları da oluyor ama benim kız nazlı heralde tek bir sancım olmuyor. Hurmaya abandım bende şekerim çıkmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…