Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Normal bir yastık mi koydunuz emzirirken tamamen kucakta mı besliyorsunuz
Benim bebekler ikiz olduğu için çok küçüklerdi .yastıkla göğse yaklaştırmak vs zor oldu .direk kucakta temas ederek emzirmek en güzeli bence .

Kızlar benim geceden sabah açılmamda ilerleme olmadı sancılarım da artmadı suni sancı vermeyi denediler iki kere ikisinde de kızımın kalp atışı yavaşladı öyle olunca bende çok korkup panik yapıyorum boş serumla düzene soktular birazdan tekrar suni sancı verecekler sanırım yine aynısı olacak diye korkuyorum. Ben direkt sezeryan mı istesem bilemedim devlet hastanesindeyim istesem alırlar mı onu da bilmiyorum

Kızlar bende kontrolden çıktım
Hâlâ acilmam 1 cm bebek doğum kanalında baya bı aşağı inmiş kafasına dokunuyorum resmen dedi doktorum suyu biraz azalmış ama doğuma kadar yeterli dedi bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış artık Perşembe gel tekrar doğumu baslatabiliriz dedi sanırım suni sancıyla demek istedi
Tek başına geldim ilk kez hastaneye öyle tuhaf duygular içine girdim ki ağlamak üzereyim sevinsem mi üzülsem mi hiç bilmiyorum şuan hazır değilmişim galiba henüz yapabilirsin sen falan diyo doktorum ama açılma muayenesi yaparken bile çığlık atıyorum resmen kendimi kasıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum sürekli

kızlar kontrolden çıktım 39+3 bugün ve bebiş kanala girmemiş doktor da risk almak istemiyo 40 a kadar bekleyelim doğum olmazsa sezaryen yapalım istersen dedi kanala girmeyen bebeklerde hep böyle mi yapıyolar kafam çok karıştı

Nerde yaşıyorsunuz devlet hastanesi mi şu an gittiğiniz yer? Aynen ben de şimdi gircem nstye eminim aynısı olacak
Yok canım özele gidiyorum. Şimdi uyandığım için yazdıysan göremedim senin nasıl geçti?malum haşat etti 3 Nst artı gerginlik
Bak evde hareketlenmiş demekki o an öyle denk geldi bir sorun yok. Çarşamba günü güzelce yemeğini ye tam nst öncesi de bir çikolata boşuna strese sokmasın seni

Uykudan uyandım rüyamda bile hissettim tekmelerini ama hastanede saatlerce bekletti bizi hareket etmedi. Çikolata da yemiştim. Böyle iş var mı ya, bebik doğmadan bozuşucaz
Nurse9535 canım sadece bu ölçümler tam gerçeği yansıtmıyor tabii dedi. Geçen hafta kaçtı dedi 3300 dedim. Şu an 3400 dedi. Geçenkine referansla tahminen bi şey gibi oldu ya da çek etmek istedi bilmiyorum. Benim doktor çok bilgi vermeyi sevmiyor ama kanala girdi mi deyince evet kanalda hazırda bekliyor dedi.

Benim kız da küçük olacak galiba ölçüler hala geri sadece uzunluk haftasıyla uyumlu tahmini 3 kilo dedi doktor
Kız bu doktorlar neye göre bu kilolara az diyolar bem almadım yaa benm 38 de gittğimde 2700 normal haftası ile uyumlu dedi doktorr bana sen kaçtasn canm kaçta 3 kilo çıktı

Bi sor canim bak alirlar mi, suni sanci kimi bebekte strese neden oluyor, ben olsam risk almazdim sanirim, ama sanci cekipte sezaryen olmak da yorucu, zor karar canim

Canım sıkıntı yok çok şükür girdim ben eve gidiyorum

35.haftadayım bebeğim geçen haftaya göre sadece 50gr almış bu normal mi? Ölçümde hata olma ihtimali var mı acaba ya çok tedirgin oldum

35.haftadayım bebeğim geçen haftaya göre sadece 50gr almış bu normal mi? Ölçümde hata olma ihtimali var mı acaba ya çok tedirgin oldum
Evet her ölçümde, her cihazda yanılma payı olabiliyor. İçiniz rahat olsun. Duruş pozisyonu bile etkiliyor ölçümü. En doğru sonucu 2 haftada bir yapılan ölçüm verirmiş

Evet her ölçümde, her cihazda yanılma payı olabiliyor. İçiniz rahat olsun. Duruş pozisyonu bile etkiliyor ölçümü. En doğru sonucu 2 haftada bir yapılan ölçüm verirmiş
Doktor artık yerinin daraldığı söyledi. Haftaya gittiğimde 2 hafta önceki ölçümü baz alarak kendim ne kadar gelişip gelişmediğini daha iyi anlarım o zaman değil mi? Her hafta bebişi görücem diye sevinirken şimdi de az mı gelişti telaşı başladı

Merak etmeyin benim de benzer haftada 1950 çıkmıştı 1 hafta sonra 2 kilo dediler aynı paniği yaptım ama hemen hemen hepimizin başına geldi. Tamamen ölçüm kaynaklı. Bir sıkıntı olsa beslenememe gibi vs ultrasonda görürler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…