Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Tebrik ederim emzirme ilk haftalar herkeste bir şekilde sorun oluyor geçecek öyle düşün. Acısa da emzirmek gerekiyor öyle öyle alışacak. Ancak seni strese sokuyorlarsa yalnız kalmayı talep et canım daha rahat olunca bebekle temasla birlikte süt de gelir. Hemşirelerden destek al ben de veremiyordum ağzına hemşire öyle bir hamleyle ağzına tıkıyordu ki bebeğin şaşırıyordum. Ağlıyordum ben bu işi beceremicem diye ama geçiyor hepsi zamanla..

Eve geçtiniz mi canım? Bebeğin nasıl? Başlarda hassasiyet sebebiyle oluyor sağımla ucu şişiyor acıyor zaman aralığı koyman iyi olmuş.

C cilekcanavari selam
Ciğer geliştirici yaptılar bana bugün tek seferde 2 ampül (toplam 2ml).
İki sefere gerek yok dedi dr. İki güne etki ediyor yeter dedi. Aynı zamanda hastanenin Perinatolog da geldi beraber değerlendirip hafta sonu veya haftaya hafta başı gelir dediler. Plasenta konumundan dolayı ve ara ara kanamalarım geldiği için da sezaryen olacakmış.
35. hafta yarın doluyor. Sen kaç haftada doğum yapmıştın ? İğneleri ne zaman yaptırmıştın ? Bir doz kaç ml idi? Yani tek ampül mü yaptı tek seferde

Eczanelerde garmastan diye bi krem varmış çok işe yaradığını söyleyen var bi araştır istersen canım

Selam
34+6da doğum sancılarıyla hastaneye gittim, doğumun ilk fazına girmişti vücut. Aynı gün yatışım yapıldı ve öğlen ilk doz ciğer geliştirici yapıldı, aynı gece ikinci doz da vuruldu tam saatleri hatırlamıyorum. Günde 3 kez serum ve 8 doz nidicard verildi. 3. Gün taburcu oldum ama sancılar devam etti
35+3te kontrole gittiğimde bebek tamamen kanaldaydı. Çatı muayenesinde bebeğin kafası direkt doktorun eline değdi. Hemen ertesi güne sezaryen planlandı ve 35+4te doğum yaptm. Küvöze girmedi kızım direkt anne sütüyle beslenmeye basladı
İğne tek ampuldü ama kaç ml bilmiyorım onu
Korkma haftan güzel, ciğer geliştirici de 1 hafta içinde en etkin halinde oluyor. Doğurunca direkt yanına verirler Allahın izniyle

Canım benim tebrik ederimmmm keyifle büyüt bebeğini sonunda vajinal doğım da oldu grupta
Nasılsın, bebiş nasıl?

Ben yine ishalim ya. Hazırlayıcı kasılmalarım da arttı bu gece. Bebeğim çok hareketli şu an bu biraz rahatlattı bugünkü maceradan sonra.

bebeğim 4 günlük, 2.günümüzde sarılık olduk sınırdaydı bir gün yatış yaptık ve eve geldik. sütüm var bebeğimi emzirmeye kaldırıyorum emiyor da ama uyanık kalma süresi çok az hemen uykuya geçiş yapıyor memedeyken ve uyandıramıyorum bir türlü ıslak mendlle siliyorum ayaklarını gıdıklıyorum yüzüne üflüyorum altını soyuyorum o şekilde meme veriyorum iki üç kere çekiyor mememi sonra tekrar uykuda ve uyanmıyor tekrar sarılık olacak diye korkuyorum ne yapmam gerekiyor tavsiye verir misiniz

kuzum bende öyle bir sıkıntı oldu. Çok sızladı 2 gün. 2 tane ilaç sürdüm. Şimdi Baya toparladı. Biri Lansinoh diğerini garmaston. Bende baya işe yaradı. O sızı öyle fenaki.

Ben yine ishalim ya. Hazırlayıcı kasılmalarım da arttı bu gece. Bebeğim çok hareketli şu an bu biraz rahatlattı bugünkü maceradan sonra.
Bende de ishal var bugün 5 kere çıktım tuvalete ama sanki üşütmüşüm gibi geldi bana

Kızlar ben doğurdummm ay parçası bi bebişim oldu bembeyaz 3 kilo doğdu tosun değilmiş minicik bişey İkimiz de iyiyiz sonra detay vercemmmm
Canımmmm maşallah tebrik ederim allah analı babalı büyütsün kendim doğurmuş gibi sevindim valla

Doğum yapan tüm arkadaşlari tebrik ederim gözünüz aydın darısı bekleyenlerin başına
Benim bir sorum olacak kızlar doğum yapan anneler bebeğinizin gazıyla nasıl baş ediyorsunuz bugün öğleden beri uyumadı kivrandi durdu o ağladı ben ağladım üst gaz çıkıyor alt gaz çok zorlanıyor sanırım premature diye dr probiyotik verdi sanki daha kötü yaptı

Canım aynı durumu yaşadık, ben her emzirmede bir öğün de şırınga ile besleme yapıyordum. Kendi sütümü sağıp, 20 ml 30 ml ne kadar verebiliyorsam Emzirmeye ilave yapıyordum. O emerken bende ağzının kenarından yavaş yavaş sıkarak verdim.En azından az bile emmiş olsa ekstradan beslenmiş olsun diye. Biraz zorluyor ama geçici bi süreç sonuçta. Beslenme işlemi bittikten sonra hemen 1.5 saat sonrasına alarm kurup bu düzeni hiç atlamadan devam ettim 1 hafta 10 gün kadar. Bu sekilde atlattık şükür

Canım gaz damlaları varmış onu denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…