Tebrik ederimAma emzirme sorunu yaşıyorum kızlar ilk doğumhanede kızım memeyi tuttu ama süt gelmedi acıdı ve hemen yara olmaya başladı hemşireler 2 saatte bir emzir yinede diyorlar artık tutmuyor tutamıyor kızım ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum zaten ilk denemede annem ve kayınvalidem vardı yanımda travma oluşturdular
Eve geçtiniz mi canım? Bebeğin nasıl? Başlarda hassasiyet sebebiyle oluyor sağımla ucu şişiyor acıyor zaman aralığı koyman iyi olmuş.Süt sağma pompası kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Göğüs ucum çok şükür yara olmadı ama inanılmaz bir hassasiyet oluştu. Sağım yaptıktan sonra kıpkırmızı oluyor. Yanık gibi sızlıyor. Sorun ne olabilir acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Yaa hadi bakalım sen önden git bana da yol açılsınBenim kasılmalar hafiften başladı biliyor musun? Senden önce gidiciyim hissediyorum
Eczanelerde garmastan diye bi krem varmış çok işe yaradığını söyleyen var bi araştır istersen canımSüt sağma pompası kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Göğüs ucum çok şükür yara olmadı ama inanılmaz bir hassasiyet oluştu. Sağım yaptıktan sonra kıpkırmızı oluyor. Yanık gibi sızlıyor. Sorun ne olabilir acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdummm ay parçası bi bebişim oldu bembeyaz3 kilo doğdu tosun değilmiş minicik bişey İkimiz de iyiyiz sonra detay vercemmmm 
SelamC cilekcanavari selam
Ciğer geliştirici yaptılar bana bugün tek seferde 2 ampül (toplam 2ml).
İki sefere gerek yok dedi dr. İki güne etki ediyor yeter dedi. Aynı zamanda hastanenin Perinatolog da geldi beraber değerlendirip hafta sonu veya haftaya hafta başı gelir dediler. Plasenta konumundan dolayı ve ara ara kanamalarım geldiği için da sezaryen olacakmış.
35. hafta yarın doluyor. Sen kaç haftada doğum yapmıştın ? İğneleri ne zaman yaptırmıştın ? Bir doz kaç ml idi? Yani tek ampül mü yaptı tek seferde
Canım benim tebrik ederimmmm keyifle büyüt bebeğini@MathiIda R rose-bahar başka yazan merak eden arkadaşlar var mıydı bilmiyorum etiketlemediysem kusura bakmayın
doğum yaptım kızlar vajinal doğumla geldi güzeller güzeli kızım. Sonradan gelen doktor çok iyiydi hem beni sakinleştirdi hem detaylıca anlattı vajinal doğum yapabileceğime ikna etti ve o doktor geldikten 2 saat sonra kızım kucağımdaydıçok şükür sağlığı iyi benim vajinal enfeksiyonum varmış o nedenle dikişlerim pek tutmadığı için biraz fazla dikişim var onların ağrısını çekiyorum şu an ama kızıma baktıkça onu kokladıkça hiçbir ağrı kalmıyor doğumunu bekleyen herkese su gibi kolay ağrısız doğumlar için dua ediyorum 
Vücudun iyice kendini hazırlıyor bence seni de yakın zamanda aramızdan uğurlayacağızBen yine ishalim ya. Hazırlayıcı kasılmalarım da arttı bu gece. Bebeğim çok hareketli şu an bu biraz rahatlattı bugünkü maceradan sonra.
Süt sağma pompası kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Göğüs ucum çok şükür yara olmadı ama inanılmaz bir hassasiyet oluştu. Sağım yaptıktan sonra kıpkırmızı oluyor. Yanık gibi sızlıyor. Sorun ne olabilir acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Bende de ishal var bugün 5 kere çıktım tuvalete ama sanki üşütmüşüm gibi geldi banaBen yine ishalim ya. Hazırlayıcı kasılmalarım da arttı bu gece. Bebeğim çok hareketli şu an bu biraz rahatlattı bugünkü maceradan sonra.
Canımmmm maşallah tebrik ederim allah analı babalı büyütsün kendim doğurmuş gibi sevindim vallaKızlar ben doğurdummm ay parçası bi bebişim oldu bembeyaz3 kilo doğdu tosun değilmiş minicik bişey İkimiz de iyiyiz sonra detay vercemmmm 
Canım aynı durumu yaşadık, ben her emzirmede bir öğün de şırınga ile besleme yapıyordum. Kendi sütümü sağıp, 20 ml 30 ml ne kadar verebiliyorsam Emzirmeye ilave yapıyordum. O emerken bende ağzının kenarından yavaş yavaş sıkarak verdim.En azından az bile emmiş olsa ekstradan beslenmiş olsun diye. Biraz zorluyor ama geçici bi süreç sonuçta. Beslenme işlemi bittikten sonra hemen 1.5 saat sonrasına alarm kurup bu düzeni hiç atlamadan devam ettim 1 hafta 10 gün kadar. Bu sekilde atlattık şükürbebeğim 4 günlük, 2.günümüzde sarılık olduk sınırdaydı bir gün yatış yaptık ve eve geldik. sütüm var bebeğimi emzirmeye kaldırıyorum emiyor da ama uyanık kalma süresi çok az hemen uykuya geçiş yapıyor memedeyken ve uyandıramıyorum bir türlü ıslak mendlle siliyorum ayaklarını gıdıklıyorum yüzüne üflüyorum altını soyuyorum o şekilde meme veriyorum iki üç kere çekiyor mememi sonra tekrar uykuda ve uyanmıyor tekrar sarılık olacak diye korkuyorum ne yapmam gerekiyor tavsiye verir misiniz
Canım gaz damlaları varmış onu denedin mi?Doğum yapan tüm arkadaşlari tebrik ederim gözünüz aydın darısı bekleyenlerin başına
Benim bir sorum olacak kızlar doğum yapan anneler bebeğinizin gazıyla nasıl baş ediyorsunuz bugün öğleden beri uyumadı kivrandi durdu o ağladı ben ağladım üst gaz çıkıyor alt gaz çok zorlanıyor sanırım premature diye dr probiyotik verdi sanki daha kötü yaptı
Seni karnındaki uyutmuyor beni kucağımdakiUyuyamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?