Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Eve geçtiniz mi canım? Bebeğin nasıl? Başlarda hassasiyet sebebiyle oluyor sağımla ucu şişiyor acıyor zaman aralığı koyman iyi olmuş.
Daha eve geçmedik canım. Emzirme denemeleri yapıyoruz. Beslenmesini arttırmışlar. Süt yetmeyecek diye korkuyorum artık. Fazla sağım da yapamıyorum acıdan dolayı. Bakalım nasıl olacak
Eczanelerde garmastan diye bi krem varmış çok işe yaradığını söyleyen var bi araştır istersen canım
Teşekkür ederim canım. Bakacağım mutlaka.
kuzum bende öyle bir sıkıntı oldu. Çok sızladı 2 gün. 2 tane ilaç sürdüm. Şimdi Baya toparladı. Biri Lansinoh diğerini garmaston. Bende baya işe yaradı. O sızı öyle fenaki.
Bugün hastaneden dönüşte Garmaston’u eczaneye soracağım canım. Lansinoh çatlamaması için çok fayda sağladı ama o sızıya faydası olmadı.

Bende sanırım beceremicem psikolojisine girecek gibiyim inşallah üstesinden çabuk gelirim

Canım benim tebrik ederimmmm keyifle büyüt bebeğini sonunda vajinal doğım da oldu grupta
Nasılsın, bebiş nasıl?
Çok şükür iyi görünüyor bugün doktor gelecek mi bilmiyorum dün biraz yenidoğan gözlemde kaldı sonra yanıma geldi

Hayırlı olsun bebeğin canım güle güle büyüt ♥ emzirme konusu ise bir süre sonra o kadar pratikleşiyor ki bir sürü iş yapar hale geliyorsun hiç kasma o yolunu bulur

Canım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Emin ol. Kendini yalnız hissetme. Ben daha birkaç gündür bebeğimi emzirmeye gidiyorum. Emme refleksi yeni yeni gelişiyor. Zorla tutturuyorum iki saniye sonra bırakıyor Onlar her şeyi baştan öğreniyorken biz de onlarla beraber anneliği öğreniyoruz. Kendine yüklenme

Kızlar ishal ve kusmam var geceden beri hastaneye gidilecek bir şey mi aizce bu

bende mama veriyorum aynı sizin yaptıgınız gibi ağzının kenarından memeyi emerken çok uzun sürüyo bu süreç çok yorucu, mememi emerken uykuya dalıyo dahada zorlaşıyo inşallah bizde atlatırız bu süreci çabucakpeki şu anki beslenme düzeni nasıl ve uyanık kalma süresi benim oğlan hiç uyanık kalmıyor hep uykuda şu anlık

Hayırlı olsun bebeğin canım güle güle büyüt ♥ emzirme konusu ise bir süre sonra o kadar pratikleşiyor ki bir sürü iş yapar hale geliyorsun hiç kasma o yolunu bulur

İnsanları anlamıyorum valla özellikle kayınvalidemi süt gelmiyor şu an diyorum emzirdikçe gelir diyor ama kızım tutamıyor daha açlıktan şekeri düşecek çocuğun hala mama verme diyor

İnsanları anlamıyorum valla özellikle kayınvalidemi süt gelmiyor şu an diyorum emzirdikçe gelir diyor ama kızım tutamıyor daha açlıktan şekeri düşecek çocuğun hala mama verme diyor
Hiç dinleme canım doktor ver dedi de gerekirse azarla insan zaten stres altında yani mümkünse anneden başka kimse yorum yapmasın ya çok sinirleniyorum böyle olunca

Kızlar ishal ve kusmam var geceden beri hastaneye gidilecek bir şey mi aizce bu
Canım miktarına ve vücut direncine bağlı bence. Benim de ishalim var. Bir gün ara verdi tekrar başladı henüz gitmedim. Kötü hissediyorum ama gidecek kadar değil.

Canım benim bebeğim prematüre olduğu için ben hastaneden çıkışta mama takviyesini özellikle kendim soracağım doktora. Benim sütüm az. Şu an hastaneden istedikleri süte yetişemiyorum. Yetmezse mama verin dedim. Ne yapalım yani? Biz ister miyiz böyle olsun? Söylenilenleri kafana takmamaya çalış. Benim bebeğim hastaneden çıkınca kayınvalidem gelecek. Bir şey derse cevabını vermek için şimdiden hazırlıyorum kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Reactions: Uva
Bende de ishal var bugün 5 kere çıktım tuvalete ama sanki üşütmüşüm gibi geldi bana
Dün gece ben de üşütme belirtileri gösterdim hasta olacağım diye korktum ama sanırım bunlar doğum öncesi bağırsak hareketi değişimi. En azından benimki. Çünkü bildiğin kasılmalarım da eşlik ediyor.

Git canım sıvı serum falan takılıyor diye biliyorum kendini strese sokma canm belki yediğin bişey falan dokunmuştur için rahatlar belkide üşüttün strese girme en azıdnsn

Canım miktarına ve vücut direncine bağlı bence. Benim de ishalim var. Bir gün ara verdi tekrar başladı henüz gitmedim. Kötü hissediyorum ama gidecek kadar değil.
Ya birdenbire çıktı gece boyu uyutmadı normal bir ishal gibi değil de midemi üşütmüşüm gibi çünkü kusma şiddetki karın ağrısı bel ağrısı da var zaten karnım taş gibi oldu

Ya birdenbire çıktı gece boyu uyutmadı normal bir ishal gibi değil de midemi üşütmüşüm gibi çünkü kusma şiddetki karın ağrısı bel ağrısı da var zaten karnım taş gibi oldu
Canım sen üşütmüşsün galiba, doktora git bi baksın doğum da yakın önlemini erkenden almış olursun

Ya aynısı biliyor musun midem de bozuk gibi. Sen git istersen canım. Ben doğuma bağlıyorum daha çok, aşırı halsizlik de yapmadı bende daha. Bıktım hastaneden de dün, yarın da tekrar gideceğim zaten. Hastaneyi kaldıramam.

Canım niye mama verilmeyecek ki verilmesi gerekiyorsa verilecek yani,bu insanlar süreci kolaylaştırmak için mi var zorlaştırmak için mi anlamıyorum.Mama yese içse ne olabilir yani çocuk o şekilde de büyümeyecek mi.Kendini kötü hissetme bu süreçleri kim yaşarsa yaşasın çok zorlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…