Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar tünaydınnn
Doğumu yakın olanlara kolaylıklar diliyorum, sağlıkla kucaklayın inşallah bebişlerinizi

Doğum yapıp bebeğin gaz sancısıyla uğrasanlara da bi öneride bulunmak istiyorum. Yukarda neptüne cevap olarak yazdım gerçi ama görmeyen olursa diye burdan da yazayım. Ali ünyazıcı milk tea diye bi çay var, içinde anason, rezene, kimyon gibi seyler var. Ben aksamları içiyorum hem gece süt üretimini artırıyor hem de gözlemlediğim kadarıyla bebeğin gaz sancısını azaltıyor. E bebeklerde satılıyor belki denemek istersiniz

Haklısın ya ben de ne desem bilemedim ama son ana kadar kanala girebilir bebek diyorlar, bide YouTube’da kanala yönlendirme hareketleri falan oluyor. Arkadaşım sancıyla hastaneye gitti 5 cm açıklığı vardı ama bebek kanalda değil diye direkt sezaryene aldılar.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bilgilendirme için çok teşekkürler canım. Burun aspirasyonunu ne zaman yapmaya başlamak lazım. Doğduktan sonra hemen mi başlanıyor bide hemen emzirme öncesi öneriyorlar galiba. Rahat nefes alıp emebilsin diye.

Bilgilendirme için çok teşekkürler canım. Burun aspirasyonunu ne zaman yapmaya başlamak lazım. Doğduktan sonra hemen mi başlanıyor bide hemen emzirme öncesi öneriyorlar galiba. Rahat nefes alıp emebilsin diye.
Canım Alya 15 günlükken falan genzinden bi hırıltı duyup doktoruna sordum aspiratör kullanalım mı diye. Emerken genzine süt kaçıyordu tıkamış burnunu. Doktoru 2şer damla serum fizyolojik damlatıp aspiratörle açın hergün ama çok yüklenmeden dedi. O günden beri kullanıyoruz biz ama emzirme öncesi değil, burnundan sümük sesi geldikçe. Rahat nefes aldığı günlerde hiç yapmıyoruz boşu boşuna

Evet evet 10 güne kadar kızım da baygın gibi uyuyordu sonra sarılığı düşmeye başladı canlandı yavrum. Şimdi 1bucuk saatte bir kendi uyanıp emiyor etrafı izliyor ellerini keşfediyor
çok şükür Allah sağlıklı ömür versin bebişlerimize
bende şu an mama veriyorum 10 luk enjektörler memede emerken kenarından fışkırtıyoruz, şimdi bir memede tam uyanık diğerine geçince uyku hali alıyor inşaşlah atlatıcaz bizde tez zamanda

İnsan o durumu yaşarken korkutucu geliyor ama aslında çok basit bi rahatsızlıkmış canım korkma çoğu bebekte oluyor, günde 5-6 bez değiştirdiğin sürece sorun yok. Yakında geçer allahın izniyle

Kızlarr 38 haftayı dolduruyor iki gündür bebeğm çok sakin burda yaşayanlar olmuştuu hastaneye gitmek istemiyorum önki hareket var ama o eskisi gibi güçlü değil ve daha seyrek bazen karnım bomboş gibi sanki hamile bile değilim o kadar bi rahatlama oluyor sizlerdede olmuşmuydu böyle şeyler tedirgin olmaya başkadım ?

bugün 38+1 benim de yavaşladı baya

Selam kızlar Bizi bugün akşama doğru anne bebek uyum servisine alacaklar. Bir yandan çok heyecanlıyım bir yandan da çok korkuyorum. Ağlama krizi tuttu bir anda. Kimse anlamayınca yine size koştum Anne bebek uyum servisi hakkında bilgisi olan var mı? Süreç nasıl ilerleyecek acaba? Hiçbir fikrim yok. Araştırdım ama pek bir şey bulamadım.

Merhaba kızlar,
Bugün 38+0’ım. Birkaç gündür karnım çok sert. Ama kasılma değil sanırım çünkü çok uzun süre sert kalıyor 1 saat gibi hatta daha bile fazla. Dün gece ise ne zaman uyansam, ki hepimiz gibi ben de sürekli uyanıyorum, karnım hep sertti.
Böyle bir deneyimi olan anne var mı içimizde acaba ?

Hiç korkma canım sen güçlü bi annesinn çok heyecanlıı sadece bunun tadını çıkar bebişin yanında olucakk inan gerisi Allah tarafından geliyor bence anın tanıdını çıkar inşallah güzel geçsinn herşeyy bizede güzel haberler ver

Bendede sertlik genelde akşam saatlerinde oluyor canım kaskatı oluyor bazenbendede uzun sürüyor böyle kabızmışım gibi ama sonra yumuşuyo hamile oldumu unutacak kadar boş gibi oluyor

çok sağolll evet aslında farklı görüşler var, bazı doktorlar 42 ye kadar beklenebilir diyo, bazıları doğum başlayınca da kanala girebilir diyo, aslında benim doktorumda literatürdeki son tarih 42 ama bekleme riskini göze alıyosan dedi ben de sağlıkla kavuşmamızın daha önemli olduğunu düşündüm

Bendede sertlik genelde akşam saatlerinde oluyor canım kaskatı oluyor bazenbendede uzun sürüyor böyle kabızmışım gibi ama sonra yumuşuyo hamile oldumu unutacak kadar boş gibi oluyor
Konuştunuz mu doktorunuzla durumu?
Bir de kaçıncı haftanızdasınız ?

Kızlar Nasılsınız bugün doğuran oldu mu ?

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah her şey yolunda gider

38 canm ama bende nerdeyse başkardsn beri vardı hafta ilerledikçe çoğaldı ama doktorum normal dedi sordm canm
Ben de az evvel ebeye sordum.
Bebeğinizin hareketleri iyiyse sorun yok dedi. Benim ama sizin gibi sonradan karnım boş gibi olmuyor. Doğuma hazırlayan bir şeydir umudu ile sordum ama değil anladığım kadarıyla

İnsan o durumu yaşarken korkutucu geliyor ama aslında çok basit bi rahatsızlıkmış canım korkma çoğu bebekte oluyor, günde 5-6 bez değiştirdiğin sürece sorun yok. Yakında geçer allahın izniyle
evet gerçekten içim gidiyor sanki bir tek benim başıma gelmiş gibi hissediyoruminşallah atlatıcaz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…