Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kizlar bende de üç dört gündür kusma vardı bugün ishalde eşlik etmeye başladı. Sabah altıma kaçırdım tutamadım. 37+4 bugün bunca zaman hiç bir farklilik yasamiyordm 37 sen sonra farklı şeyler olmaya basladi Kendimi çok kötü hissediyorum. Direk yaşlılığım.aklima geldi Allah kimseyi ele ayağa koymasın. Demek ki gerçekten insanın elinde olmuyormuş.

Ay ben de minyonum, benim bir arkadaşım 158 di bebeği gelmeyince sezaryen oldu 40.haftada. Hiç öyle düşünme. Kontrolün ne zaman olmadı o zaman sorarsın doktoruna anlatırsın bu durumu.
Haftaya kontrolüm var,en son 34+5 de gitmiştim bakalım haftaya ne diyecek

Canım bu ara çoğumuzda ishal var. Demek ki zamanı gelmeden hemen önce oluyor böyle şeyler. Ben de zor yetişiyorum anlık gerçekten üzülme dediğin gibi Allah düşürmesin kimseyi. Vücudumuz şimdi doğuma hazırlanıyor bu da iyi bir şey bol sıvı tüketmemiz ve dinlenmemiz lazım

Niye kendini kötü hissediyorsun canım sen hamilesin kaçırabilirsin,normal insanlar da kaçırabilir isal zor bir şey.Ben de hamileliğin ilk zamanları monural içmiştim altıma yapmıştım yetişemedim tuvalete.Çok normal şeyler,hormonların etkisiyle fazlaca ağır şeyler düşünüyoruz.Gerçkten hormonlar hiç yabana atılacak gibi değil

selam kızlar, bebek kanala girmediği için açılma ve sancı da olmadığı için doktorun önerisi ile cuma gününe planladık biz de

dualarınıza beni de eklerseniz sevinirim, inşallah her şey güzel olur, ben de bebeğime sağ salim kavuşurum

Merak etme hiç acıtmıyor canım. Be iki kez vajinal muayene oldum ilki 32.haftamda acilde bir erkek doktor yapmıştı sancım var diye açıklık bakmıştı, geçen hafta da kendi doktorum çatı muayenesi yaptı ikisinde de acı hissetmedim. Doktor zaten parmağına ultrason jeli sürüyor öncesinde.

Salgın var sanırım bu aralar. Kaçırma durumu olabilir canım hamilelikte çok normal bende idrarımı çok az kaçırdım bikaç kez Karnımızda bebeklerden diğer organlara çok yer kalmadı bu durum geçici ve normal.

Açılması olan birileri vardı grupta kimdi hatırlayamadım. Belirtiniz oldu mu hiç kızlar açılma olurken. Benim arada karnım sertleşiyor vajinaya sızı girip çıkıyor, kemiklerim zaten uzun zamandır sızlıyordu şimdi vajinada batma tarzı şeyler de olmaya başladı.

Hiç olmadı nişan dışında anlamadım bile

Gece kabiz sabahina ishal oldum bende, boyle de bi durum ilk defa yasiyorum. Belimde gun icinde ara ara agriyor, beklenen gun yaklasiyor sanirirm 37+1im.

Kaçıncı haftandasın canm kaça gün vermiş hadi hayırlısı sağlıklıca kucağına al inşallah

Teşekkürler canım detay yazdın
Bakalım benim nasıl ilerleyecek.
Bu hafta sonu veya haftaya hafta başı gelir dediler dün. Yatışla takip edelim dediler, yanaşmadım yakındayım dedim max yarım saatte ulaşırım İst trafiğinde max 45 dk olur
Suyu çok iç dedi bir de gönderirken. Akıntı mı bilemediğim sürekli bir sızıntı var tabi hep bende. Suyu azalıyormuş kuşumun neredeyse 2 haftadır.

Yarın da bi kontrol var. Minik kuzum az daha beklese iyiydi. Hayırlısı

Sezaryen mi olacaksın kuzum yoksa suni mi verecek
canım bebek kanalda olmadığı ve hiç açıklığım olmadığı için suni sancı işe yaramaz dedi, ama cuma sabahtan yine normal doğum için muayane edecekler yine açılma vs yoksa sezaryen olcam

bebek kanalda olmadığı için suni sancıdan da çekiniyorum açıkcası hiç bi bilgim yok ya

Evet evet 10 güne kadar kızım da baygın gibi uyuyordu sonra sarılığı düşmeye başladı canlandı yavrum. Şimdi 1bucuk saatte bir kendi uyanıp emiyor etrafı izliyor ellerini keşfediyor

Canım 11 çok yüksek değil alyanın 12yi geçti. Hatta o arada baktırmadık ama 14ü falan görmüş olabilir portakal gibiydi rengi bi ara. 7. Gün sarılık pik yaptı sonra düşmeye basladı. Yazdıklarımdan farklı bisey uapmadım kuzum bol bol emzirdim gece gündüz uyumadan. Çişiyle kakasıyla attı sarılığı. Vücuduna kadae yayılmıştı alyanın. Şimdi vücudu beyazladı ama yüzü ve gözleri hala sarı, o da zamanla geçecekmiş

Mirabalance probiyotik damla verdi dr daha kötü oldu sancısı bıraktım ben de başka damla bulmak lazım
Ben bide ali ünyazıcı milk tea diye bi çay içiyorum geceleri. Bariz bi fark oluyor bebeğin sancısını azalttığını düşünüyorum canım bi bak istersen sende

Beklemese de sorun değil canım korkma haftan ilerlemiş herseyi gelişmiştir artk. Burdaki gebişlerin duası kabul bak dua gücüyle coğumuz sorunlarımızı aştık
Kızlar dua edin betulzad bebeğine sağlıkla kavuşsun, doğurduğu gibi kucağına alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…