Benim de yarınki kontrolümde çatı muayenesi yapacak doktorum. Geçen gün kasılmalarım olduğunda acile gitmiştik doktor açılma var mı diye kontrol ettiğinde pek rahatsız olmamıştım eğer onun gibiyse çatı muayenesi de beklediğim kadar korkutucu değil demektirYarın kontrolüm var yüksek ihtimal çatı muayenesi de olacak ilk kez 38 dolunca yaparız demişti çünkü doktortedirgin oluyorum ya hem bazılarının kanaması falan oluyormuş muayeneden sonra hem de bu tarz muayeneler beni çok geriyo
Valla bilmiyorum ki açıklık için de hiç muayene olmadım benBenim de yarınki kontrolümde çatı muayenesi yapacak doktorum. Geçen gün kasılmalarım olduğunda acile gitmiştik doktor açılma var mı diye kontrol ettiğinde pek rahatsız olmamıştım eğer onun gibiyse çatı muayenesi de beklediğim kadar korkutucu değil demektir
Benimde çarşamba günü yapacağını söyledi doktorum, cinsel ilişkide zorlananlar acıdığını söyledi bende öyleyim umarım kolay geçerBenim de yarınki kontrolümde çatı muayenesi yapacak doktorum. Geçen gün kasılmalarım olduğunda acile gitmiştik doktor açılma var mı diye kontrol ettiğinde pek rahatsız olmamıştım eğer onun gibiyse çatı muayenesi de beklediğim kadar korkutucu değil demektir
Benimde oralarda hassiyet var ya, iliskide ilk alisana kadar biraz aci hissediyorum, neden oluyor acaba, dogumda acikliga falan bakarken insallah canim cok yanmazBenimde çarşamba günü yapacağını söyledi doktorum, cinsel ilişkide zorlananlar acıdığını söyledi bende öyleyim umarım kolay geçer
bence doğumda sancılardan dolayı umrumuzda olmaz öyle diyorlar şimdi bu planlı şekilde olacak kendimizi kuruyoruz çoğu kişi de korkulacak bir şey değil demiş. Herkesin hamileliği doğumu kendine ama ben sadece ilişkiyle karşılaştırıyorum öyleyse acıyacak gibi duruyor. Ama ona dayanamazsak normal doğumu nasıl yaparız bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun :) bu muayeneyle normal doğum yapıp yapamayacağımız da belli olacak öyle değil miBenimde oralarda hassiyet var ya, iliskide ilk alisana kadar biraz aci hissediyorum, neden oluyor acaba, dogumda acikliga falan bakarken insallah canim cok yanmaz
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum ya ilişkide bile acıyor başta benim baya dar sanırım, vajinal ultrasona girmiştim gebelikten önce o zaman da canım yanmıştı, şimdi çatı muayenesinden de çekiniyorum mesela bi de vajinal doğum yapacam nasıl olacak meraklanıyorumbence doğumda sancılardan dolayı umrumuzda olmaz öyle diyorlar şimdi bu planlı şekilde olacak kendimizi kuruyoruz çoğu kişi de korkulacak bir şey değil demiş. Herkesin hamileliği doğumu kendine ama ben sadece ilişkiyle karşılaştırıyorum öyleyse acıyacak gibi duruyor. Ama ona dayanamazsak normal doğumu nasıl yaparız bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun :) bu muayeneyle normal doğum yapıp yapamayacağımız da belli olacak öyle değil mi
güzel haberlerinizi bekliyorum allah yardımcınız olsun inşallah kolay geçerAynen ben de senin gibi düşünüyorum ya ilişkide bile acıyor başta benim baya dar sanırım, vajinal ultrasona girmiştim gebelikten önce o zaman da canım yanmıştı, şimdi çatı muayenesinden de çekiniyorum mesela bi de vajinal doğum yapacam nasıl olacak meraklanıyorumaynen normal doğum için uygun mu diye kontrol edecekler sanırım ilk benim olacak yarın yazarım size de nasıl geçtiğini
Yarın kontrolüm var yüksek ihtimal çatı muayenesi de olacak ilk kez 38 dolunca yaparız demişti çünkü doktortedirgin oluyorum ya hem bazılarının kanaması falan oluyormuş muayeneden sonra hem de bu tarz muayeneler beni çok geriyo
Ne kadar az gerilirseniz o kadar kolay geçer kızlar. Bende kanama vs de olmadı. Benim doğumu tetikler mi endişem vardı tetiklemediği de ortadaBenim de yarınki kontrolümde çatı muayenesi yapacak doktorum. Geçen gün kasılmalarım olduğunda acile gitmiştik doktor açılma var mı diye kontrol ettiğinde pek rahatsız olmamıştım eğer onun gibiyse çatı muayenesi de beklediğim kadar korkutucu değil demektir
Canım benim 1 tur var ama normal doğumların %30-%40ı bir tur kordonla geliyor mühim olan iki ve üstü olmaması demişti bana eğer öyle olursa kanala inmekte zorlanıyor kordon tuttuğu için o yüzden sordum. Ben şu an 37deyim 36da ensesine baktık ilk o zaman gördük ben de gördüm ultrasonda mavi damar şeklinde görünüyor 37de tekrar baktı yine vardı. Rutin kontrol ediyor artık var mı yok mu arttı mı aynı mı diye.1 sanırım, muayenelerde hiç görünmemişti mutlaka farkediliyo mu
Benim bebiş TE ayni gece oturuyor gözler açık gündüz uyuyor ek takviye mama kullanıyor musunKızlar benim bebiş gündüzleri çok güzel uyuyor. Geceleri huzursuz. Sizinkiler de mi böyle
Acılı bir şey mi peki hiç vajinal ultrasona girdiniz mi onun gibi miNe kadar az gerilirseniz o kadar kolay geçer kızlar. Bende kanama vs de olmadı. Benim doğumu tetikler mi endişem vardı tetiklemediği de ortada
Şeffaf oluyor normalde öyle olması lazım eğer kaka yaptıysa bulanık oluyor acil durum o yüzdenRengi çok önemli mi şeffaf olmuyor mu
Evet canım. Sütüm az. Mama veriyorum bazı beslenmelerde.Benim bebiş TE ayni gece oturuyor gözler açık gündüz uyuyor ek takviye mama kullanıyor musun
Evet canım. Sütüm az. Mama veriyorum bazı beslenmelerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?