Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Benim de yarınki kontrolümde çatı muayenesi yapacak doktorum. Geçen gün kasılmalarım olduğunda acile gitmiştik doktor açılma var mı diye kontrol ettiğinde pek rahatsız olmamıştım eğer onun gibiyse çatı muayenesi de beklediğim kadar korkutucu değil demektir

Valla bilmiyorum ki açıklık için de hiç muayene olmadım ben

Benimde çarşamba günü yapacağını söyledi doktorum, cinsel ilişkide zorlananlar acıdığını söyledi bende öyleyim umarım kolay geçer

Benimde çarşamba günü yapacağını söyledi doktorum, cinsel ilişkide zorlananlar acıdığını söyledi bende öyleyim umarım kolay geçer
Benimde oralarda hassiyet var ya, iliskide ilk alisana kadar biraz aci hissediyorum, neden oluyor acaba, dogumda acikliga falan bakarken insallah canim cok yanmaz

Benimde oralarda hassiyet var ya, iliskide ilk alisana kadar biraz aci hissediyorum, neden oluyor acaba, dogumda acikliga falan bakarken insallah canim cok yanmaz
bence doğumda sancılardan dolayı umrumuzda olmaz öyle diyorlar şimdi bu planlı şekilde olacak kendimizi kuruyoruz çoğu kişi de korkulacak bir şey değil demiş. Herkesin hamileliği doğumu kendine ama ben sadece ilişkiyle karşılaştırıyorum öyleyse acıyacak gibi duruyor. Ama ona dayanamazsak normal doğumu nasıl yaparız bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun :) bu muayeneyle normal doğum yapıp yapamayacağımız da belli olacak öyle değil mi

Aynen ben de senin gibi düşünüyorum ya ilişkide bile acıyor başta benim baya dar sanırım, vajinal ultrasona girmiştim gebelikten önce o zaman da canım yanmıştı, şimdi çatı muayenesinden de çekiniyorum mesela bi de vajinal doğum yapacam nasıl olacak meraklanıyorum aynen normal doğum için uygun mu diye kontrol edecekler sanırım ilk benim olacak yarın yazarım size de nasıl geçtiğini

güzel haberlerinizi bekliyorum allah yardımcınız olsun inşallah kolay geçer

Ne kadar az gerilirseniz o kadar kolay geçer kızlar. Bende kanama vs de olmadı. Benim doğumu tetikler mi endişem vardı tetiklemediği de ortada

Kızlar 39 +3 teyim hala giden gelen yok acaba ne zaman doğacak ya 4 gün kaldı gösteriyor uygulama

Karnım son haftalara kadar çatlamadı ama şuan çöl gibi kupkuru oldu bütün yağlarım kremlerim bitti

1 sanırım, muayenelerde hiç görünmemişti mutlaka farkediliyo mu
Canım benim 1 tur var ama normal doğumların %30-%40ı bir tur kordonla geliyor mühim olan iki ve üstü olmaması demişti bana eğer öyle olursa kanala inmekte zorlanıyor kordon tuttuğu için o yüzden sordum. Ben şu an 37deyim 36da ensesine baktık ilk o zaman gördük ben de gördüm ultrasonda mavi damar şeklinde görünüyor 37de tekrar baktı yine vardı. Rutin kontrol ediyor artık var mı yok mu arttı mı aynı mı diye.

Demirbaşlar hâlâ doğurmamış
Kızlar ya simlumina ile görüşen haber alabilen var mı? 2-3 gündür çok aklıma geliyor, iyi mi belki yeniden güzel haberler almıştır vs gibi düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…