Zaten şu an ayakta durmamın en büyük sebebi bebeğim. Kayınvalidem gidince her şeyin yoluna gireceğini biliyorum. Dayanmaya çalışıyorum canımBebeğin bi palazlansın, sen tamamen iyileş herşey çok daha iyi olacak. Belli ki eşin de yorulmuş, sitem edersen eğer mutlaka anlayacaktır kuzum. Bebeğine sıkı sıkı sarıl bak o seni iyileştirecek sen de onugerisi hiç önemli değil
Canım bahsettiğin şey nişanmış demek ki. Benim doğumum da tam olarak böyle başlamıştı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen 37+0 oluyordum yarın kızlar,bir anda evde aşağıya doğru pat diye tekme yedim,sonra suyum akmaya başladı.Dedim belki değildir ama hızla boşalır oldu.Hala çok hızlı gidiyor,erken doğuracak gibiydim ama bu çok erken oldu sanki bugün hastane çantasını kapamıştım.
Evet ben de şaşırdım demek ki şeffaf şekilde de nişan oluyormuş bunu öğrenmiş olduk inşallah sağlıkla doğururAyy çok şaşırdım, dün gelen nişanındı demek ki ya. Bizi de haberdar et.
Canım nasılsın iyi misin gittin mi hastaneye sancın var mı demek ki gelen nişanınmış seninBen 37+0 oluyordum yarın kızlar,bir anda evde aşağıya doğru pat diye tekme yedim,sonra suyum akmaya başladı.Dedim belki değildir ama hızla boşalır oldu.Hala çok hızlı gidiyor,erken doğuracak gibiydim ama bu çok erken oldu sanki bugün hastane çantasını kapamıştım.
Canım akıntım çok oluyor falan diyordun demekki doğumun yaklaşmış. 37 hafta da çok iyi sağlıkla doğur gel inşallahBen 37+0 oluyordum yarın kızlar,bir anda evde aşağıya doğru pat diye tekme yedim,sonra suyum akmaya başladı.Dedim belki değildir ama hızla boşalır oldu.Hala çok hızlı gidiyor,erken doğuracak gibiydim ama bu çok erken oldu sanki bugün hastane çantasını kapamıştım.
seni cok iyi anliyorum canim allah kolaylik versin bende eve ciktigim gun kayinv. 2 hafta bizde kaldi cok zor gecirdim 2 haftayi eve ciktigim ilk gun bile agladim sinirden. benim kayinvalidem de uzun kalmayi dusunuyordu yardimida bir yemek yapmakti. 10 gun sonra 1 gun kendi evine gitmisdi bende 2 3 cesit yemek yaptim geldiginde bakti yemek var sonra ki gun yine yemekleri vs kendim yaptim cocugun her seyini zaten kendim yapiyorum. bakti cokta ona gerek yok gitdi. simdi basim agriyor mesela ama yemeyide yaptim bebegimede bakiyorum basim agrisada stresim yok mutluyum en azindan. sende bence toparlanmaya bak evinide esinide bebisinide kendi kontrolune aldikta o da gidecekdir. asilnda yardim etmeleri iyi bisey ama her dk laf sokmalar her seye karismalar olmasaİş yerinden izin almaya çalışıyor. Olursa gelecek inşallah.
Yoktu canım. Sadece sümüksü sarı bir akıntı gibiydi. Ben akıntı sanmışım. Meğer nişanmış.
Ne zaman isterse o zaman gidecek galiba canım. Eşime olan öfkem katlanarak artıyor.
Sancım çok az var,açılmam 3 cm filanmış.Beklemedeyim.Canım nasılsın iyi misin gittin mi hastaneye sancın var mı demek ki gelen nişanınmış senin
Çok boşaldıysa devamlı gelmiyor canım, ama sızıyorsa ona göre ped takar arabaya da havlu serersinKızlar su gelince ne yapmamız lazım?
Ped takip öyle mi gidiyoruz? Depend falan almadım ben. Çok geliyor mu su? Arabaya havlu serip mi oturuyoruz? Hiç kafamda canlanmiyor o suyun gelişi sonrası ve hastahaneye gidiş arası
Yaa acaba kaç tur dolanmış? Bende de bi tur kordon var doktor kanala inmesi zor olabilir ama belli de olmaz dedimerhaba kızlar, 7 kasım da oğluşumla kavuştuk, gerçekten çok güzel bi duyguymuş anlatılmıyomeğersem boynuna kordon dolamış o yüzden belki kanala inmedi dediler bir de kocaman miyomum varmış onu da almışlar sezaryenda, şimdi onun patoloji sonucunu bekliyorum inşallah temiz bişeydir
Çok boşaldıysa devamlı gelmiyor canım, ama sızıyorsa ona göre ped takar arabaya da havlu serersin
Niye hep geceye odaklanıyorsun birde gündüze odaklan bakalım belki ozamam gelirTesekkur ederim
Ayy en son ne zaman bir seyi boyle heyecanla bekledim hatirlamiyorum..
Son günlerde her gece "acaba o gece bu gece mi?" diye yatağa girip, sabah da "değilmiş" diye uyanıyorum
Kuzum neden erken doğuracağını düşünüyordun evet sende hep o tedirginlik vardı. Haftan çok iyi bence sağlıkla kucağına al inşallahBen 37+0 oluyordum yarın kızlar,bir anda evde aşağıya doğru pat diye tekme yedim,sonra suyum akmaya başladı.Dedim belki değildir ama hızla boşalır oldu.Hala çok hızlı gidiyor,erken doğuracak gibiydim ama bu çok erken oldu sanki bugün hastane çantasını kapamıştım.
İyi şimdiden 3 cm olduysa daha sancı bile yokken süper bence kolay olacak doğumun canım dualarımız senleSancım çok az var,açılmam 3 cm filanmış.Beklemedeyim.
Peki ilk boşaldığında evin batmaması için napmamız lazım sürekli depend mi taksakÇok boşaldıysa devamlı gelmiyor canım, ama sızıyorsa ona göre ped takar arabaya da havlu serersin
Valla yavrum içime hep böyle doğuyordu göbeğim de aşağı inmişti.Eşime bu sanki erken gelecek diyordumKuzum neden erken doğuracağını düşünüyordun evet sende hep o tedirginlik vardı. Haftan çok iyi bence sağlıkla kucağına al inşallah
Bilmiyorum ki canım çok dua edin çok tedirginimİyi şimdiden 3 cm olduysa daha sancı bile yokken süper bence kolay olacak doğumun canım dualarımız senle
Ediyoruz bolca gönlün ferah olsun 37 olmuş gayet iyi hiç telaşlanmaBilmiyorum ki canım çok dua edin çok tedirginim
Rabbim kolay dogumlar nasip etsin, insallah acilman kisa surede artarSancım çok az var,açılmam 3 cm filanmış.Beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?