2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Bence de canım biraz rahatladım eve gelince en azından sancım olup sıklaşana kadar da gitmeyi düşünmüyorum sen nasılsın

Ya bu yenidoğan bebeğin saçını kesme olayı ne eşim olacak şahısla gece gece kavga ettim kesecekmiş bi tutam ucundan kimden ne duyduysa ne bu dellendim
İslam dininde bebek bir haftalıkken saçından bir tutam kesilir ve maddi gücün doğrultusunda ağırlığınca fakir birilerine , camiye vs gümüş ya da altın verilir. Farz değil. Ama mustehaptir yani dinen hoş karşılanır. Bizde yaptık.

Tabi yapılmak zorunda değil. Ancak peygamber efendimizin kızı Fatıma ya çocuğu olduğunda öğütlemiş diye sahabeler tarafından nakledilmiş.

İlla kesilmesi zorunlu mu mesela ben diyorum ki sen yine sadakanı ver fazla fazla ver yani gerekirse, zaten minicik saçları var tartsan hassas terazi bile ölçemez

Ayy bende tam sana etiket yapıcaktm ses varmı diyee zaman geliyor sanırımm sen nasılsın açılman ağrın sancın çok mu hastanesdesin dmii
Evet cnm hastanedeyim. Açılmam yavaş 2.5 cm şimdi. Su geldikçe sızlıyor kuyruk sokumum ama doğum sancısı değilmiş bunlar henüz. Uyuyabilirsen iyi olur dediler. Yemek yemek de gece yarısı itibarıyla yasak.

Oyyy maşallah yavruma yaaa o kadar hızlı büyüyecek ki inanamıcaksın zaten Allah nazarlardan saklasın onu. Fırsat buldukça uyumakla cok iyi yapıyorsun, uyku kadar sütü artıran bişey daha yok
Benim bel ağrısının akıbeti belli oldu mastit oluyorum, genel vücudum kırılıyor ağrıdan. Şimdi ateş de başladı sabah olsun direkt doktora gidicem. Daha önce mastitin kıyısından dönmüştüm bu sefer dönemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…