Bence iyi yapmışsın hastane ortamı insanı daha strese sokuyor evinde daha rahatsın en azından. Açılmanı destekleyecek hareketler falan yapabilirsin halin varsa, hastaneye ne kadar açıklıkla gidersen o kadar iyi sonrası en azından ıkınma olur kısacık biter süreç.
İslam dininde bebek bir haftalıkken saçından bir tutam kesilir ve maddi gücün doğrultusunda ağırlığınca fakir birilerine , camiye vs gümüş ya da altın verilir. Farz değil. Ama mustehaptir yani dinen hoş karşılanır. Bizde yaptık.
İslam dininde bebek bir haftalıkken saçından bir tutam kesilir ve maddi gücün doğrultusunda ağırlığınca fakir birilerine , camiye vs gümüş ya da altın verilir. Farz değil. Ama mustehaptir yani dinen hoş karşılanır. Bizde yaptık.
İlla kesilmesi zorunlu mu mesela ben diyorum ki sen yine sadakanı ver fazla fazla ver yani gerekirse, zaten minicik saçları var tartsan hassas terazi bile ölçemez
Evet cnm hastanedeyim. Açılmam yavaş 2.5 cm şimdi. Su geldikçe sızlıyor kuyruk sokumum ama doğum sancısı değilmiş bunlar henüz. Uyuyabilirsen iyi olur dediler. Yemek yemek de gece yarısı itibarıyla yasak.
Canım doktora göründünüz mü birşey önermiştir iyi gelmedi mi? Yeni mi başladı bel ağrın. Bendede var özellikle böyle yatağa falan uzanınca bir rahatlama geliyor . Ama sürekli emzirmeye çalışmaktan iki büklüm diye öyledir sandım. Biz bgn doktora gittik teyzesi. Doğum kilomuzu geçmişiz biraz. Şuan beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyoruz gece hiç uyumuyor gündüz uyanmıyor. Bende öyle uykusuzum kiii her fırsatta uyumaya çalışıyorum.
Oyyy maşallah yavruma yaaa o kadar hızlı büyüyecek ki inanamıcaksın zaten Allah nazarlardan saklasın onu. Fırsat buldukça uyumakla cok iyi yapıyorsun, uyku kadar sütü artıran bişey daha yok
Benim bel ağrısının akıbeti belli oldu mastit oluyorum, genel vücudum kırılıyor ağrıdan. Şimdi ateş de başladı sabah olsun direkt doktora gidicem. Daha önce mastitin kıyısından dönmüştüm bu sefer dönemedim