Kendimi hiç hazırlamadım sezaryen fikrine, bana bakacak kimsem de yok inanılmaz stres oldum çok üzgünüm sabahtan beriBaşka bir doktora görünmende fayda var o zaman ama o da böyle derse bence dinle, çünkü bebişin bi tık kilolu doğacak galiba
Pilates topu üzerindeki hareketleri her gün yapıyordum son ay, bir de yürüyüş başka bir şey yapmadım sanırım inşallah sağlıkla doğurursunuz hepinizAyy maşallahh darısı bizee canımm inşallahh normal doğum için yaptığın şeyler varmıydıı
Bence iyi yapmışsın hastane ortamı insanı daha strese sokuyor evinde daha rahatsın en azından. Açılmanı destekleyecek hareketler falan yapabilirsin halin varsa, hastaneye ne kadar açıklıkla gidersen o kadar iyi sonrası en azından ıkınma olur kısacık biter süreç.Canım eve geldim ben aksam üstü imza atıp kendi isteğimle geldim. Tansiyon daha normaldi ama nst de biraz sanckm çıkıyormuş 1 cm de açılma varmış bu nedenle yollamak istemediler ama ben orada iyice stres oldum nedense yani doğum korkusu sardı aşırı beni eve geldim duş falan aldım tekrar kendimi doğum düşüncesine alıştırmaya çalışıyorum
Doğurdum canım sabab 11:49 da aldım kucağıma meleğimi ikimizde iyiyiz çok şükür. Biraz ağrım var ama o da normal zaten .Amin canım amingüzel haberlerini bekliyoruz bugün bol şans
Kullanıyorum kuzum inşallah gider göbüş bir umutSüpersin kuzum maşallhhiç birşey kalmamış. Benim göbüş hiç ufak değil yaaa. Korse falan kullanıyormusun
Benim de duruyor kuşum ne zaman gidecek bende merak ediyorum, önden doğuranlar bizi aydınlatsınnKızlar hamilelikte karnınızda oluşan çizginin rengi açıldı mı? Bende hâlâ aynı şekilde duruyor. Gitmeyecek mi bu?
Doğum için demi canımKızlar sabah 7.30 da hastanedeyim. Dua edin nolur çok korkuyorum. İsmim Ceyda, bebeğimin ismi Doğa
Deneyimlemedim ama Gidiyormuş canım zamanlaaKızlar hamilelikte karnınızda oluşan çizginin rengi açıldı mı? Bende hâlâ aynı şekilde duruyor. Gitmeyecek mi bu?
Çok sevindim canım, çok şükürDoğurdum canım sabab 11:49 da aldım kucağıma meleğimi ikimizde iyiyiz çok şükür. Biraz ağrım var ama o da normal zaten .
Evet sabah doğuma giriyorumDoğum için demi canım
Aha doğurmuş snjss hayırlı olsun kuzumYalnız doğum yapan kızlardan artık ses çıkmıyor. İyi misiniz millet
Sağlıkla kavuşunEvet sabah doğuma giriyorum
Su gibi bir doğum olsun inşallah hem senin hem de benim içinKızlar sabah 7.30 da hastanedeyim. Dua edin nolur çok korkuyorum. İsmim Ceyda, bebeğimin ismi Doğa
Yok geçmedi kapkara duruyo pöfKızlar hamilelikte karnınızda oluşan çizginin rengi açıldı mı? Bende hâlâ aynı şekilde duruyor. Gitmeyecek mi bu?
Evet sabah doğuma giriyorum
Dualarım sizlerle sağsalim kucağınıza alın inşallah kendinizi iyi hissedince bizede haber vermeyi unutmayınnSu gibi bir doğum olsun inşallah hem senin hem de benim içinBen de 8de hastanede olacağım
Kızlar dualarınıza talibim ben desağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza
Ayy bende tam sana etiket yapıcaktm ses varmı diyee zaman geliyor sanırımm sen nasılsın açılman ağrın sancın çok mu hastanesdesin dmiiAy kızlar suyum geldi. Yatıyordum birden içimde iki kez tak tak diye bir şeyler oldu kazı çalışması gibi sonra su sızmaya başladı ve sancı başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?