• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Kızlar ben doğurdum🥰😍merak eden, yazan tüm annelere teşekkür ederim, bu gün doğum yapan anneleride tebrik ederim😍tek tek bakamadım, vakit oldukca bakacam inşallah🌸hastaneye geldiyimde 5sm açıklığım vardı açılmam güzel gitti, 6-7sm açıklığım olduğunda doktor suyumu patlatdı (2 gün önce patlayan suyum doğumun başlama belirtisiydi ama sancım yoktu) Suyumu patlatdığında sancım birazcık artdı ve açılışım oldu, artık 7-8sm olduğunda pilates topunda oturtdu, 1saat olmadan haydi gel bebeyin nstde kalp atışına bakalım diye doğum odasına götürdüler bir uzandım bir baktılar bana ıkınma geliyor, hemen doktoru çağırdılar doktor doğum başladı, 35dk süren doğumum dinlenerek ıkınmam oldu, ilk doğumum sıfır dikişsiz, kesiksiz elhamdulillah bebeğimi kucağıma koydular. Doğumum o kadar güzel gittiki, her kese böyle rahat doğurmayı dilerim🫠🥹🥰ama önemli olan bebeğimi ilk kucağıma koydukları an🥹🫠o kadar güzel bir duyguki, 8 yıl beklediyime değer bir duygu🥰Rabbim dileyen, doğumunu sabrla bekleyen tüm annelere bu anı yaşatsın🥰
Bebişim 38+2 haftada 3380gr, 49sm boyunda doğuldu😍😘

Kızlar ben doğum yaptım sabah 9da. Fakat bebeğim çıkarken su yutmuş biraz solunum sıkıntısı var diye yoğun bakıma aldılar kucaklayamadım kızımı🥺 inşallah bir an önce çıkar çok kalmaz diye umuyorum. Bu süreçte ne zaman sağım yapmalıyım bilmiyorum kimse bir şey demiyor şu an. Sezaryenden korkanlar hiç korkmasın. Sonrasındaki ağrılar daha sıkıntı ama biz güçlü kadınlarız her şeyin üstesinden geliriz 🙏🏻
Gözün aydın canım, sağ salim kucağına alırsız tez vakitte, inşallah bu durumuda güzel atlatırsın, bebeğinle sağ salim evine dönersin🥰😘🌸

Kızlar emzik vermeye başlayan var mı ? Benim Oğluşum sürekli memede kalmak istiyor çok zorlanıyorum emiyor yatağına koyuyorum uyanıyor sonra yine meme istiyor nasıl yapıcam bilmiyorum yardım edin 🥹

kızlar bebeğim oksiput posterior denilen doğum pozisyonunda yani baş aşağı ama yüzü bana dönük. Doktorum bunun normal doğumu çok zorlaştırdığını genelde 5-6 saat süren doğumların öok uzadığını bebeğin kanalda çok uzun süre kaldığından bahsetti. Normal doğum çok istiyorum 37+6yım, dönebilir dedi bana ama artık alanı daralıyor döner mi emin olamıyorum. Bu pozisyon hakkında bilgisi olan var mı acaba 😔
İnternette birkaç yabancı ebe bahsetmişti bu durumdan
Sunny side up deniyormus. Doğum anında yapılacak hareketlerle ve elle rotasyonla döndürülebiliyoemuş ama zor tabii ülkemizde e ufak sıkıntıda doktorlar sezaryene yönlendirdikleri için

kızlar bebeğim oksiput posterior denilen doğum pozisyonunda yani baş aşağı ama yüzü bana dönük. Doktorum bunun normal doğumu çok zorlaştırdığını genelde 5-6 saat süren doğumların öok uzadığını bebeğin kanalda çok uzun süre kaldığından bahsetti. Normal doğum çok istiyorum 37+6yım, dönebilir dedi bana ama artık alanı daralıyor döner mi emin olamıyorum. Bu pozisyon hakkında bilgisi olan var mı acaba 😔
Annenin fazla sırtüstü yatmasından kaynaklı olabiliyormuş bu arada bu durum denilene göre egzersizle deneyebilirsin bence kafası çok aşağıda değilse dönebilir

Annenin fazla sırtüstü yatmasından kaynaklı olabiliyormuş bu arada bu durum denilene göre egzersizle deneyebilirsin bence kafası çok aşağıda değilse dönebilir
Kafası çok aşağıda değil duruşu böyle olduğu için kanala giremiyor dedi doktorum zaten. Ben çok sırt üstü yatıyordum, yani bilinçli değil ama uyandığımda sırt üstü buluyordum kendimi. Bence doğru olabilir bu yüzden 😔 evet egzersizler var ben de baktım deneyeceğim.
Bir ebeyle konuştum ben de doktorum beni korkutuyor sanmıştım da o ebe de bu pozisyonda normal doğumun olduğunu ama çok zor olduğunu söyledi. Bilmiyorum çok canım sıkkın, döner diye umut ediyorum o egzersizleri yapacağım birkaç gün 😔😭

Evet canım ben sadece sol memeyi emzirip sağ memeyi sağıyordum. Artık büyüdü onu da emebilir diye 1 hafta kadar sağmadım. Yavaş yavaş ağrılar baş dönmeleri başladı, dün gece de ateş. Komple tıkanmış süt kanalları :( gerçekten emzirme süreci zorluyor beni. Emerken de deli gibi bağırıyor gazdan. Emzirmeye korkuyorum artık
Yaaa benim oğlumda öyle 15 günlük. 3 dakika güzel emiyor sonra memeyle kavga ediyor

Kızlar ben doğurdum🥰😍merak eden, yazan tüm annelere teşekkür ederim, bu gün doğum yapan anneleride tebrik ederim😍tek tek bakamadım, vakit oldukca bakacam inşallah🌸hastaneye geldiyimde 5sm açıklığım vardı açılmam güzel gitti, 6-7sm açıklığım olduğunda doktor suyumu patlatdı (2 gün önce patlayan suyum doğumun başlama belirtisiydi ama sancım yoktu) Suyumu patlatdığında sancım birazcık artdı ve açılışım oldu, artık 7-8sm olduğunda pilates topunda oturtdu, 1saat olmadan haydi gel bebeyin nstde kalp atışına bakalım diye doğum odasına götürdüler bir uzandım bir baktılar bana ıkınma geliyor, hemen doktoru çağırdılar doktor doğum başladı, 35dk süren doğumum dinlenerek ıkınmam oldu, ilk doğumum sıfır dikişsiz, kesiksiz elhamdulillah bebeğimi kucağıma koydular. Doğumum o kadar güzel gittiki, her kese böyle rahat doğurmayı dilerim🫠🥹🥰ama önemli olan bebeğimi ilk kucağıma koydukları an🥹🫠o kadar güzel bir duyguki, 8 yıl beklediyime değer bir duygu🥰Rabbim dileyen, doğumunu sabrla bekleyen tüm annelere bu anı yaşatsın🥰
Ya ne güzel olmuş doğumun maşallah Allah analı babalı büyütsün canım darısı bizlere böyle kolay bi doğum inşallah çok imreniyorum güzel hikayelerinize 🌸🌸🙏🏻

Merak etme sen bir anda oluveriyor hepsi doktorunu dinleyeceksin, guveneceksin, bebise kavusma zamani gelince korku aklina bile gelmiyor, sadece saglicakla kucagina almaya odaklaniyorsun🥰

Hayırlı evlat olsun sizlere saglicakla buyut kuzucugunu tebrik ederim 🥰 su diye diye seninkide patladı, dinledin mi beni battaniyen var miydi yaninda 🤣
Saglicakla tamamla surecini insallah hastahaneden vakitlice tabircu olun ikinizede saglik diliyorum 😍

RAbbim kurtarsın saglicakla al bebisini kucagina hayirlisiyla kolaylikla insallah

Hayırlısı olsun merak etme iyi olsun hemen verecekler sana annesi, uyutacaksin sende koynunda 🥰 sor hemsirelere bakalim sagım isini🥲

Hanımlar unuttugum, gozden kacirdigim kim varsa hayirlisi olsun evlatlariniz gozunuzaydin, saglicakla buyutun insallah😍
Teşekkür ederim canım❤️ Benim önce nişanım geldi hastaneye yattım. Hastanede yatarken geldi suyum zaten hazırlıklıydım bez takmıştım😅

Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla büyüt inşallah 😍

Back
X