Teşekkür ederm bnde aldırıyım yarın birde e bebekte varmış malt içecekmi ne denediniz mi hemşireler 3 güne anca gelir sütünüz eve geçince duş alın dalan dediler doğrumu ya deneyimleyen aydınlatsın çok üzülüyorum süt gelmemesine
Ben onu denemedim sezeryan dusunmuyodum normalden sezeryana döndüğü için baya sancı falan çektim o yüzden mi bilmiyorum direkt geldi sütüm ama komposto yaptırdım kaynanama onu içtim helva yedim o damlayı damlattim yeşil sebzeler yedim bunları deneyebilirsin bide strese girince gerçekten çok etkileniyor süt gelir hiç stres yapma
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah uyuması çok normal ama kan şekeri düşmesin siz en geç 2 saate bir uyandırıp besleyin sarılık olmaması için
Ben kendi derdime düşünce o gün kaçırdım gelişmeleri
Çok şükür toparlandım zaten kimse de yok yardım edecek mecburum da biryerde
Ama doğumum da kolay oldu çok şükür
Geceleri zor ama onun dışında çok keyifli
Sizde durumlar nasıl ?
Yardımsız zor olmuştur size..
Benim ameliyat esnasında bir zorluk sıkıntı olmadı ama özellikle eve geldikten sonra sırtım, kemiklerim çok ağrıyor
Rahat hareket edemiyorum.
Yarın kontrolüm var doktora.
Ben onu denemedim sezeryan dusunmuyodum normalden sezeryana döndüğü için baya sancı falan çektim o yüzden mi bilmiyorum direkt geldi sütüm ama komposto yaptırdım kaynanama onu içtim helva yedim o damlayı damlattim yeşil sebzeler yedim bunları deneyebilirsin bide strese girince gerçekten çok etkileniyor süt gelir hiç stres yapma
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah uyuması çok normal ama kan şekeri düşmesin siz en geç 2 saate bir uyandırıp besleyin sarılık olmaması için
Beslemeye çalışıyorım şırınga ile ama sanki almıyor ya hastanedekiler içiriyor ama ağzından bi kısmı geri akıyorr bu normal mii sitres yapmamaya çalışıyorum ama insan sütüm hiç gelmicek gibi düşünmeden edemiyor çnki bende çok sancı çektimm ona rağmen gelmedii