Canım diyetisyen bize çişini çok yapıyorsa doyuyordur dedi. Kakasını çok yapıyorsa üşütüyordur dedi.Kızlarr ya bu bebiş memeyi zor emiyo uyuyo sürekli canım çıkıyo uyandırana kadar ama günde 3 kez kakasını yaptı dünden beri emiyor mudur
Kızlar diyetisyen bana bugün artık tam olarak emzirmeye başlayabilirsin dedi. Emzirdikçe sütün artacak dedi. Bebeğim bugün doğsaydı 37+6 haftalık olacaktı. Ve bugün doğsaydı belki baştan beri emiyor olacaktı. Şimdiyse memeyi tutturmaya çalışıyorum. Makineden daha çok yakıyor canımı. Elimde olmadan kendimi çekiyorum. Alışacak mıyım buna?
Öyle öyle son günlerimizi dinlenerek geçireceğiz artık, ben gece falan incittim heralde dönerken. Bacağımdan belime giriyor acı çünkü. Ama kıpırdamadan yatarken bir şey yok. NST’de sancı da az çıktı düzensiz çıktı. Bişey ifade etmiyor dediler. Bakalım artık son 2Bu dediklerini 5 gün önce yaşadım evin temizliği vs vardı biraz el attım sadece ve bel ağrısı vajinaya baskı inanılmaz oldu hafifte sancı gözükmüştü ama idrara sıkışık girmiştim sanırım o sancı çıkarttı , cumartesi günü kan idrar istedi doktor, olurda ani bir şey olursa doğum için önden hazırlık yaptıkhaftasonu ağrın sancın olursa ptsi gel alalım doğuma dedi ama çok şükür iyiyim hep uzanmalı dinlenmeli geçiriyorum
Her çektiğinde acı oluyor canımSürekli bir acı mı oluyor canım? Ben ilk ağzına verdiğimde hızlı çekiyor heralde bir acıyır sonra geçiyor kendiliğinden
Canım hiç gelmiyor malesef hastanedede baya sıktılarr ama gelmiyor yani bende elimle sıktığımda gelmiyor ama bugün biraz göğüslerim yanmaya başladı ne yapmam lazım acaba kızlar mastit olucam diye korkuyorum zaten çok acıyor artık..İlk iki gün çok az geliyor zaten belli belirsiz midesi de zaten kiraz kadar sonra artıyor sen emzir sürekli o ona yetiyordur annesi.
Canım malesef ilk başlarda bana da öyle olduHer çektiğinde acı oluyor canım
Süt alerjisi şimdi çıkmaz diye düşünüyorum kızımda vardı 4 ay civarı çıkmıştı genelde 4. Ayda görülür demişti dr da. Sarı sulu kaka normal diye biliyorum zaten sıvı besleniyor. Yediklerinde baharatlı ve ekşi olduğu zaman pişik yapabiliyor geçmiş olsun.Kızlarr yardım edin lütfenn. Bebeğiminn gaz sancısı var sürekli karın ağrısı. Dışkısı da sarı ve cıvık sulu normaldir diye düşündüm. Dün fark ettim anüs ağzı pişik olmuş. Krem sürüyorum sürekli bugün ilerlemiş. Eşimin ailesinde süt alerjisi var. Acaba bebeğim de de mi var. Arada sütüm yetmeyince mama veriyorum. Doktor birde kilosu düşük diye anne sütüne katılan eoprotin mama vermişti. Bunlar da da hep var laktoz. Benim yediğim süt ürünleri. Bunlar mı bebeğime gaz yapıyor ağlıyor acı çekiliyor yavrum.
İlk günler ben de çok acı çektim kuzum. Memeyi tutması çok zordu doğduğu gün saatlerce uğraştık. Sen bolca krem sür her emzirmede sonra. Duşa girdiğinde de masaj yap bol bol alışacaksın hiç merak ermeKızlar diyetisyen bana bugün artık tam olarak emzirmeye başlayabilirsin dedi. Emzirdikçe sütün artacak dedi. Bebeğim bugün doğsaydı 37+6 haftalık olacaktı. Ve bugün doğsaydı belki baştan beri emiyor olacaktı. Şimdiyse memeyi tutturmaya çalışıyorum. Makineden daha çok yakıyor canımı. Elimde olmadan kendimi çekiyorum. Alışacak mıyım buna?
hangi pozisyondayken damlatıyorsun bir de açtığımız serumu tekrar kullanıyo muyuz yeni mi açıyoruz her seferindeBen 2 damla SF damlatıyorum bırakıyorum şimdilik
Evet canım doktor da öyle söyledi 4. Aydan sonra belli olur şimdi teşhis konmaz. Sen takip et. Kakada kan olursa gelirsin dedi. Poposu öyle yara görünce çok korktum. Krem verdi onları kullanıyorum şimdi . İnşallah da alerji falan olmazSüt alerjisi şimdi çıkmaz diye düşünüyorum kızımda vardı 4 ay civarı çıkmıştı genelde 4. Ayda görülür demişti dr da. Sarı sulu kaka normal diye biliyorum zaten sıvı besleniyor. Yediklerinde baharatlı ve ekşi olduğu zaman pişik yapabiliyor geçmiş olsun.
Evet çok heyecanlıyım güzel bir doğumumuz olur inşallahÖyle öyle son günlerimizi dinlenerek geçireceğiz artık, ben gece falan incittim heralde dönerken. Bacağımdan belime giriyor acı çünkü. Ama kıpırdamadan yatarken bir şey yok. NST’de sancı da az çıktı düzensiz çıktı. Bişey ifade etmiyor dediler. Bakalım artık son 2
Gruba herhangi bi şey yazmadı. Ama bence doğurmuştur. Bende çok merak ettim inşallah sıkıntısız geçmiştir ve bize de yazarKızlarNurse9535 doğum yaptımı ? Ben mi görmedim
Ama çok sıcak nasıl üşütsünnnCanım diyetisyen bize çişini çok yapıyorsa doyuyordur dedi. Kakasını çok yapıyorsa üşütüyordur dedi.
Canım sağlıkla kucağına al şimdiden. Doğum şekline takılma, anın tadını çıkar. Kavuşunca hiçbir şeyin önemi olmayacak emin olKızlar ben hastanedeyim suyum geldi bebeğimin pozisyonu oksipot posterior
Değişsin diye çok uğraştım ama değişmedi suyum geldikten sonra değişme ihtimali yokmuş zaten doktor bebeğin böyle normal doğum olamayacağını söyledi ben yine de biraz beklemek istedim pozisyon alırsa diye ama büyük ihtimalle risk almayıp sezaryen olacağım lütfen bana dua edin bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım
Canım tavsiyen var mı hiç sezaryen olacağımı düşünmemiştim çok afalladım bu yüzden sezeryanden sonra ne yapmam lazımCanım sağlıkla kucağına al şimdiden. Doğum şekline takılma, anın tadını çıkar. Kavuşunca hiçbir şeyin önemi olmayacak emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?