2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ben bebeğimi 2 saatte bir ya da 3 saatte bir emziriyorum genelde 30 dk ya da 25 dk oluyor ama kusma var ya buna canım çok sıkılmaya başladı,yandan çıkarıyor dün akşam 4 kere filan çıkardı,bu akşamda 2 kere çıkardı.Normal mi bu durum süt mü fazla geliyor anlamayamadım.

Kaç günlüksünüz canım? Bizde de aynı durum var da acaba dönemsel mi?

Canım benimki de bugün beslemeden 1 saat sonra kustu. Sadece süt çıkardığı için normal olduğunu düşündüm. Fazlasını mide atıyor galiba.

Canım benimki de bugün beslemeden 1 saat sonra kustu. Sadece süt çıkardığı için normal olduğunu düşündüm. Fazlasını mide atıyor galiba.
Kızlar bir göğüsten diğerine geçerken kısa gaz çıkarma yapın. Birde memeden sonra hemen yatırmayın. Ben en az yarım saat 40 dk yatırmamaya çalışıyorum kusmasın diye. Aslında doktoru kussun sıkıntı olmaz diyor. ama ben tıkanır diye korkuyorum

Kaka durumu nasıl kısır döngüdeyiz resmen meme gaz çıkarma sonra kaka yapıyor alt temizle sonra tekrar meme bunu arka arkaya dört defa yapmışlığım var
Aynı durumdayız. Meme, gaz, bez değişimi diye dönüp duruyoruz. Kucaktan indiği an ağlıyor zaten daha beşiğinde uyumuşluğu yok.

Evet bize de doktor beslenmeden sonra olan kusmalardan endişe etmeyin dedi. Bir de süt kesiği gibi kustuğunda sindirmiş oluyormuş sütü

Gazını genelde çıkarıp yatıyorum ama bir kere ağızdan çıkarıyor sonra emzik veriyorum uykuya geçiriyorum,kalkınca bez değiştirip biraz uyanık bırakıp meme veriyorum hep bu döngüden gidiyoruz

Kuzum ben şırınga ile besliyorum bebeğimi. Her şırınga bitişinde yenisini vermeden gazını alıyorum. Bu son beslemede gazını çıkaramamıştım. Dediğin gibi gazdan dolayı kusmuş olabilir. Ben de tıkanmasından çok korkuyorum. Yalnız kalmasın diye lavaboya bile gitmedim.

Kızlar hastane haricinde dışarı çıkıyormusunuz??
Hani bu 40 gün evden çıkılmaz vs diye birşey varmış ya. Ben çok sıkıldım artık

Ben çıktım canım valla bebeği de aldım yanıma. Çok iyi geldi 15 günlükken çıktık yürüdük biraz

Gazını genelde çıkarıp yatıyorum ama bir kere ağızdan çıkarıyor sonra emzik veriyorum uykuya geçiriyorum,kalkınca bez değiştirip biraz uyanık bırakıp meme veriyorum hep bu döngüden gidiyoruz
Gazını nasıl çıkartıyorsunuz ben sırtına vuruyorum biraz ama yok fayda etmiyor .

Kızlar benim bebiş bugün hep memedeydi. Doymuyor mu diye şüpheye düştüm sağım yaptım sütüm de var. Ama asla durmuyor sürekli ağzı meme arıyor. Vermeyince huzursuzlanıyor nasıl başa çıkacam bu durumla

Kızlar benim bebiş ne zaman altını açsam püskürterek kaka yapıyor. Normal mi bu ya
Aynı şeyi sormak için geldim kıvamı da sıvı ishal sandım normal diyen de var sadece anne sütü olunca sulu oluyormuş galiba mama da daha katı oluyormuş araştırdığım kadarıyla böyle ama içim rahat etmiyor sanki ishal kakası gibi

Biz çıkıyoruz haftada bir falan ama genelde koşturmayla geri eve geliyorum aç kaldı diye dışarıda daha emzirmeye çalışmadım

Kızlar benim bebeğim prematüre. En son kilosu 2400 çıkmıştı. Ev genelde 24-26 derece arası oluyor. Siz kaç kat giydiriyorsunuz? Bazı doktorlar birkaç kat giydir diyor. Bazı doktorlar kat kat giydirmeye gerek yok diyor. Ne yapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…