Bizde de sarılık çıktı hafif dedi doktor. Kaka yaparak atıcak dedi dün 8. Gün 12.9 çıktı sarılık seviyesi. Sık sık emzirmek gerekiyor. Pazartesi kontrolümüz var inş inmiş olur değer.Sarılık olan bebişlere geçmiş olsun diliyorum
Kızlar benim bebeğim uyumuyor bugün emziriyorum yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor. Akşam 9dan beri böyleyiz siz napıyosunuz böyle oluyor mu sizde de ay çok yoruldum
Canım dün tam böyle bir gece geçirdim felaketti annem yanımda olunca o çok devraldı ama ben ne yaptım emzirdim mi ne zaman uyudum ne zaman uyandım hepsi birbirine girdi ,dün 8 buçukta bir uyandı sabaha kadar mırın mırın kıvrandı .Gözümden uyku akıyordu.Bugün emzik verdim dayanamadım,biraz daha geçsin diyordum ama benim bebeğim sürekli elini emmek istiyor ağzına tıkıştırıyor tokken bile .
Kızlar bugün 3.günüm sütüm hala gelmedi hep mama verdim bir şeyleri yanlış mı yapıyorum sütüm gelmeyecek bebeğim emmeyecek diye çok korkuyorum zaten göğüs ucum da çıkık değil, bebek kavrayamıyor da. Elektrikli pompayla sağım yapıyorum dünden beri. Sadece Kolostrum geliyor o da çay kaşığı kadar. Meme uçlarım da hep yara oldu sızlıyor bu nasıl geçer ya? Ne yapmam lazım, çaresiz hissediyorum kendimi.
Kızlar bugün 3.günüm sütüm hala gelmedi hep mama verdim bir şeyleri yanlış mı yapıyorum sütüm gelmeyecek bebeğim emmeyecek diye çok korkuyorum zaten göğüs ucum da çıkık değil, bebek kavrayamıyor da. Elektrikli pompayla sağım yapıyorum dünden beri. Sadece Kolostrum geliyor o da çay kaşığı kadar. Meme uçlarım da hep yara oldu sızlıyor bu nasıl geçer ya? Ne yapmam lazım, çaresiz hissediyorum kendimi.
Canım öncelikle mama verdiğin için kendini sakın kötü hissetme. Benimkide yoğun bakımdayken sütüm gelene kadar mama içti. Kolostrum benden de çay kaşığı kadar çıkıyordu sana tavsiyem kolostrum bitene kadar elle sağım yapman. Elektriklide çıkmıyor. Elle sağım videosu izleyip doğru taktikle yaparsan yavaş yavaş artıyor. Önce kaşık sonra şırınga derken süt gelmeye başlıyor sonrasınds elektrikliye geçebilirsin
dün gece hepimiz için zor geçmiş anlaşılan. Hep huzursuzdu. Emzik falan işe yaramadı. Ikınıyormuş gibi yapıyor morartıyır kendini. Kucağıma alınca duruyor memede. Annem şuan yanımda ama yarın gidecek napacağım bilmiyorum