- 14 Haziran 2022
- 956
- 1.188
- 63
Ay maşallah ne güzel gelişmiş bebiş ya benimki 38 haftada 3300 gr49 cm boy 38 cm baş 3260 kg 35. Haftada doğdu
Ay düşün benimki 52 cm, 3400 ama kafa çevresi 34ama 1 cm daha fazla olsa doğuramazdım gibi hissediyorum
Biz de kızıma sleepy kullanıyoruz. İlk başta molfix denedik yine sızdırma yapıyodu. Eğer bezi idrarla doluysa büyük çişini yapınca yanlardan sızıyor. Yani sık değiştirmek lazım. Hatta bazen büyük çişini yapınca eğer kucakta falan çok duruyosa sırtından çıkıyor. Uyurken yan yatıyor o zaman da bacaklarından sızıyor. Sızdırmaz reklamları lafı güzaf.Benim bebeğim erkek. Sleepy kullanıyorum. Çiş ve kakası çok oluyor ama hiç taşma sorunu yaşamadık. Kaka yapınca koku oluyor tabii ama ben onu mamaya bağlıyorum.
Prima güzel sızdırmıyor asla ama kokusu dehşet kötü. Sizdeki hangisi natural mi?Biz de kızıma sleepy kullanıyoruz. İlk başta molfix denedik yine sızdırma yapıyodu. Eğer bezi idrarla doluysa büyük çişini yapınca yanlardan sızıyor. Yani sık değiştirmek lazım. Hatta bazen büyük çişini yapınca eğer kucakta falan çok duruyosa sırtından çıkıyor. Uyurken yan yatıyor o zaman da bacaklarından sızıyor. Sızdırmaz reklamları lafı güzaf.asdasdws
Canım hangisi natural mi?Benim bebeğim erkek. Sleepy kullanıyorum. Çiş ve kakası çok oluyor ama hiç taşma sorunu yaşamadık. Kaka yapınca koku oluyor tabii ama ben onu mamaya bağlıyorum.
Canım şu an Natural olanı kullanıyorum. Sarı paketi de aldık bir ara. Farklarını bile bilmiyorum inan kiCanım hangisi natural mi?
Bence elektrikli bir model edinmende fayda var. Bir yandan masaj yapıp bir yandan vakumla anca açılıyor o ağrı yapan kanallarArkadaşlar lütfen yardım.
Lansinoh silikon süt sağma aldım ama sağamıyorum. Göğsüm dolu olmasına rağmen vakum olmuyor ağrıdan uyuyamıyorum nasıl sağıcam?? Bazen çok güzel sağıyor bazen doluluğa rağme. Vakum olmuyor
51 cm 4 kilo başı 36 cmKızlar daha önce de sordum ama yavrunuz kafa çevresi kaç doğdu? Benim boy ve kilo söyleyince eve baş çevresini daha yüksek tahmin etti de o yüzden soruyorum
Benim hiç yoktu uçlarında çıkıklık. İlk emzirmemi yaptıran ebe çok güzel tutturdu bana da öğretti ona çok dua ediyorum valla. Emzirdikçe göğüs uçlarım çıktı kendiliğinden. İlk iki gün emzirmekte zorlanıyorsun ama sık sık emzir canım faydası oluyor. Hem sen alıştırma yapıyorsun hem sütün inmeye başlıyor, bebeğinde denedikçe öğreniyor emmeyi.Henüz doğum yapmadım ama bazen göğüs ucum çıkık bazen de hiç yok normal mi bu peki
Benim o gün hastanede giydiğim crocslarım yırtılmış taa eve çıkarken farkettim attık hemenAy hastane terliğini hatırladım sancılarım travma yarattığı için atasım geldi ya bu konuyu iki terlik parası ödeme yapıp psikologla görüşeyim.
Benim de hala meme ucum yok bebeğim kavrayamıyor sarılık oldu bu yüzden göğsümden süt yeni yeni geliyor o da sağımla. Ne yapıcam bilmiyorum valla.Benim hiç yoktu uçlarında çıkıklık. İlk emzirmemi yaptıran ebe çok güzel tutturdu bana da öğretti ona çok dua ediyorum valla. Emzirdikçe göğüs uçlarım çıktı kendiliğinden. İlk iki gün emzirmekte zorlanıyorsun ama sık sık emzir canım faydası oluyor. Hem sen alıştırma yapıyorsun hem sütün inmeye başlıyor, bebeğinde denedikçe öğreniyor emmeyi.
Canım benim göğüs ucum olmasına rağmen bebeğim tutmuyor. Emzik tutuyor, biberon tutuyor ama memeyi tutmuyor. Ucuyla çok alakası yok bence. Stres yapma. Zamanla öğrenir inşallah miniğin.Benim de hala meme ucum yok bebeğim kavrayamıyor sarılık oldu bu yüzden göğsümden süt yeni yeni geliyor o da sağımla. Ne yapıcam bilmiyorum valla.
Keşke benimkiler de yırtılsaydıBenim o gün hastanede giydiğim crocslarım yırtılmış taa eve çıkarken farkettim attık hemenBenimde suni deyince tepe tüylerim kalkıyor 14 saat nasıl dayanmışım Allah nasıl bir sabır vermiş diyorum
O nedir canım? Bana sadece beş gün girdiği için işitme testini özel hastane yanında bir de şehir hastanesinden yaptırmanız gerekiyor dendi. Biz de gitmedik gitmiycez de sadece eziyet. Bakalım ne olacak.Bebeği yoğun bakıma girenler, size bebeğiniz prematüre doğmasa bile yoğun bakıma girdiği için rop muayenesi yapılacak diye bir şey dendi mi?
Canım silikon göğüs ucuyla emziriyorlar sende de işe yarar mı acabaCanım benim göğüs ucum olmasına rağmen bebeğim tutmuyor. Emzik tutuyor, biberon tutuyor ama memeyi tutmuyor. Ucuyla çok alakası yok bence. Stres yapma. Zamanla öğrenir inşallah miniğin.
Canım silikon göğüs ucuyla emziriyorlar sende de işe yarar mı acabaBenim de hala meme ucum yok bebeğim kavrayamıyor sarılık oldu bu yüzden göğsümden süt yeni yeni geliyor o da sağımla. Ne yapıcam bilmiyorum valla.
Kuzum ben de onunla emzirdim, şimdi hastanedeyiz sarılık için yattı bebeğim. Kullanma diyor ebeler, çünkü zaten süt akışım çok yok bide arada bebek dokununca hava alıyor. Gazı olur dediler. Onsuz emzirmeye çalışıyorum beceremedim bi türlü, ağzına alamayınca hemen hırçınlaşıyorCanım silikon göğüs ucuyla emziriyorlar sende de işe yarar mı acaba
Göz muayenesiymiş. Solunum aldıysa zorunlu dediler. İlk defa duydumO nedir canım? Bana sadece beş gün girdiği için işitme testini özel hastane yanında bir de şehir hastanesinden yaptırmanız gerekiyor dendi. Biz de gitmedik gitmiycez de sadece eziyet. Bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?