2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Benim bebeğim erkek. Sleepy kullanıyorum. Çiş ve kakası çok oluyor ama hiç taşma sorunu yaşamadık. Kaka yapınca koku oluyor tabii ama ben onu mamaya bağlıyorum.
Biz de kızıma sleepy kullanıyoruz. İlk başta molfix denedik yine sızdırma yapıyodu. Eğer bezi idrarla doluysa büyük çişini yapınca yanlardan sızıyor. Yani sık değiştirmek lazım. Hatta bazen büyük çişini yapınca eğer kucakta falan çok duruyosa sırtından çıkıyor. Uyurken yan yatıyor o zaman da bacaklarından sızıyor. Sızdırmaz reklamları lafı güzaf. asdasdws

Prima güzel sızdırmıyor asla ama kokusu dehşet kötü. Sizdeki hangisi natural mi?

Bence elektrikli bir model edinmende fayda var. Bir yandan masaj yapıp bir yandan vakumla anca açılıyor o ağrı yapan kanallar

Henüz doğum yapmadım ama bazen göğüs ucum çıkık bazen de hiç yok normal mi bu peki
Benim hiç yoktu uçlarında çıkıklık. İlk emzirmemi yaptıran ebe çok güzel tutturdu bana da öğretti ona çok dua ediyorum valla. Emzirdikçe göğüs uçlarım çıktı kendiliğinden. İlk iki gün emzirmekte zorlanıyorsun ama sık sık emzir canım faydası oluyor. Hem sen alıştırma yapıyorsun hem sütün inmeye başlıyor, bebeğinde denedikçe öğreniyor emmeyi.

Ay hastane terliğini hatırladım sancılarım travma yarattığı için atasım geldi ya bu konuyu iki terlik parası ödeme yapıp psikologla görüşeyim.
Benim o gün hastanede giydiğim crocslarım yırtılmış taa eve çıkarken farkettim attık hemen Benimde suni deyince tepe tüylerim kalkıyor 14 saat nasıl dayanmışım Allah nasıl bir sabır vermiş diyorum

Benim de hala meme ucum yok bebeğim kavrayamıyor sarılık oldu bu yüzden göğsümden süt yeni yeni geliyor o da sağımla. Ne yapıcam bilmiyorum valla.

Benim de hala meme ucum yok bebeğim kavrayamıyor sarılık oldu bu yüzden göğsümden süt yeni yeni geliyor o da sağımla. Ne yapıcam bilmiyorum valla.
Canım benim göğüs ucum olmasına rağmen bebeğim tutmuyor. Emzik tutuyor, biberon tutuyor ama memeyi tutmuyor. Ucuyla çok alakası yok bence. Stres yapma. Zamanla öğrenir inşallah miniğin.

Bebeği yoğun bakıma girenler, size bebeğiniz prematüre doğmasa bile yoğun bakıma girdiği için rop muayenesi yapılacak diye bir şey dendi mi?

Bebeği yoğun bakıma girenler, size bebeğiniz prematüre doğmasa bile yoğun bakıma girdiği için rop muayenesi yapılacak diye bir şey dendi mi?
O nedir canım? Bana sadece beş gün girdiği için işitme testini özel hastane yanında bir de şehir hastanesinden yaptırmanız gerekiyor dendi. Biz de gitmedik gitmiycez de sadece eziyet. Bakalım ne olacak.

Canım silikon göğüs ucuyla emziriyorlar sende de işe yarar mı acaba
Kuzum ben de onunla emzirdim, şimdi hastanedeyiz sarılık için yattı bebeğim. Kullanma diyor ebeler, çünkü zaten süt akışım çok yok bide arada bebek dokununca hava alıyor. Gazı olur dediler. Onsuz emzirmeye çalışıyorum beceremedim bi türlü, ağzına alamayınca hemen hırçınlaşıyor

O nedir canım? Bana sadece beş gün girdiği için işitme testini özel hastane yanında bir de şehir hastanesinden yaptırmanız gerekiyor dendi. Biz de gitmedik gitmiycez de sadece eziyet. Bakalım ne olacak.
Göz muayenesiymiş. Solunum aldıysa zorunlu dediler. İlk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…