- 11 Nisan 2024
- 2.016
- 1.912
- 53
Ben de molfix premium kullanıyorum ondan mı oldu acaba ya. Azıcık işese bile değiştiriyorum çünkü..
Islak mendil de yapabiliyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de molfix premium kullanıyorum ondan mı oldu acaba ya. Azıcık işese bile değiştiriyorum çünkü..
molfixten bizim kaçırma da yapıyodu ya hiç memnun kalmamıştım 1 paket almışım iyi ki çabuk bitti primada hiç kaçırma olmuyo kıyafet değiştirmek zorunda kalmıyoruz hem de en yumuşak o tavsiye ederimBen de molfix premium kullanıyorum ondan mı oldu acaba ya. Azıcık işese bile değiştiriyorum çünkü..
akşam 11 gibi demli çay içiyorum dört bardak falan sabah 7-8'e kadar tutuyo beni yoksa bayılırımKızlar gece emzirirken nasıl oyalanıyorsunuz uykunuz açılsın diye
doğru biz pamuğa geçtik pişik olunca sleepy ıslak mendil kullanıyoduk bıraktık büyüyünce tekrar ıslak mendile dönerizIslak mendil de yapabiliyormuş
doğru biz pamuğa geçtik pişik olunca sleepy ıslak mendil kullanıyoduk bıraktık büyüyünce tekrar ıslak mendile dönerizasiliris
Ben ikisini de hangisi denk gelirseKaynamış soğumuş su mu kullanıyorsun hazır su mu
doğru biz pamuğa geçtik pişik olunca sleepy ıslak mendil kullanıyoduk bıraktık büyüyünce tekrar ıslak mendile dönerizasiliris
Geldiğinde söyler misiniz nasıl bir yöntem belirledinizBen de sezeryanla dogurdum 17 gun oldu sutum hala cok az meme ucum da buyukmus silikon uc onerdi hastanede hemsireler ve kan sekeri dustugu icin ilk geceden mama verildi onayim alinarak. Sagim yapiyorum, 2 saatte bir meme 3 saatte bir mama yapmaya calisiyorum, bazen ayri ayri bazen karistirarak biberonla sagdigim sut ve mamayi veriyorum. Iki gundur silikon ucla bile olsa mememde durmuyor katilarak agliyor. Googledan eve gelen bebek hemsiresi buldum bebek henuz kucuk dedi memeye dondurebilirmis 2 gun 3er saat geliyormus sonra whatsapptan takip edecekmis 8bin liraya butcem olmasa da kenardan ayirip odeyecegim bir gorusecegim siz de benzer bir destek alabilirsiniz hem anne hem bebek icin deger diye dusundum umarim faydasini goruruz
Bende molfix 2 deyim ayni şeyi düşünerek 3 aldim ama o da baya uzun geldi gözüme denemedim bile :) bizde 1 numara kullanamadık bende bolca almışım kaldi oyle 1 numaralar.Evet mıkırtı degil mi benim bebiste oyle kurbağalar geldi sarkıya basladilar diyorum bende
Napayim
KIzimda ilk hafta dustu, beyaz akinti vardi. Kiyafetine bulasiyordu kahverengi sekilde, doktor yaktı, kibrit gibi uzun bir cubukla degdirdi ucunda gumus varmis sanirim surunce, simsiyah oldu,yakmak eylemi degil yaniislemin adı oyleymis, 1 hafta sonra tamamen gecti cok sukur,yikarken hasta gazli bezlerinden bantladik su gecirmez eczaneden alip, smdi normal dus aldiriyoru, iyi cok sukur, esimde evham yapmisti ama gecti sizde korkmayin
Benim su an kızımda 1 kere hafif oldu sudokrem kullandim dus aldirdim gecti cok sukur
Oglumda hastahanede cok kotu olmustu yanmisti resmen sagolsun hemsireler halletmisler, mustela, bepanthol ise yaramadı, sudocremi aldirmistim esime kalin tabaka olarak surmustum 2 kerr 3. Alt acisimda hafif isilik olarak kalmisti gecti sonra
Evde kendim bakincada olmamisti bir daha o kadar kotu
Smdide riske atmadim sudocrem buyuk boy aldim dogumdan 2 gun oncesi migrosta indirimdeydi
kalin tabaka olarak surun ince degil.
Hanimlar kac no bezdesiniz
Ben molfix 2 deyim 3 haftadir, sadece 2 hafta 1 kullandik smdide yine
bacaklari kipkirmizi ve 2 gundur cisi kaciriyor acaba 3 e mi gecsem bilemedim
Oglumda boyle oldu mu buyuge gecerdim
Ama daha 1 aylik cok mu erken bilemedim
içme suyuKaynamış soğumuş su mu kullanıyorsun hazır su mu
Ay onlar kafayı yemişş gerçrktn bnmkide bazen bütün gün uyanık oluyor napcmı şaşırıyom onlerı okuyup doktora gidicektm neden bu kdar uyanık kalıyor diyee burda szler yazınca rahatladım birazzKızlar bazı sayfalar çocuk en fazla bir buçuk saat uyanık kalır vs diyor ya bunu başarabilen bir tane anne var mı yeryüzünde merak ediyorum. İnsan biraz gerçekçi olur ya. Dört saattir yeni uyudu daha bakalım akıbeti de belli değilbende ne bel kaldı ne şevk. Babası gelince ful ona kitlemenin hayaliyle geçireceğim geceyi
Canım ben inanmıyorum ya çocuk ara uykuda falan olabilir. Benim ki yenidoğan 4-5saat uyumuyor bi kısır döngü içindeyim. Kabus gibi tam sona geliyorum yatağa yatıyorum beş dk içinde ağlıyor tekrar baştan başlıyorum. Su bile içmek aklıma gelmedi. Eşim gelene kadar aç susuz bebeğimle ilgilendim. Dün bebeğimden korktum uykudan uyanınca tekrar aynı döngüye giricez diye.Kızlar bazı sayfalar çocuk en fazla bir buçuk saat uyanık kalır vs diyor ya bunu başarabilen bir tane anne var mı yeryüzünde merak ediyorum. İnsan biraz gerçekçi olur ya. Dört saattir yeni uyudu daha bakalım akıbeti de belli değilbende ne bel kaldı ne şevk. Babası gelince ful ona kitlemenin hayaliyle geçireceğim geceyi
Canım kiraz çekirdeği bizde hiç işe yaramadı. Ama sanırım kısmen çözdük sorunu. Damlaları değiştirdik. Doktoru ilk söylediğinde saçma sapan hiç duymadığım bisey gibi geldi ama kullanınca cok işe yaradı kusma da yapmadı.Kuzum sen gaz için bir çare buldun mu. Bende şu kiraz Çekirdeğimden sipariş ettim. Sıcak havlu falan koyuyorum karnına. Ama fayda etmiyor. Dün gece boynundan aşağı yıkadım belki iyi gelir su diye yine olmadı. Ne yapacağımı şaşırdım.
Akşam belli saatte bir başlıyor , min 3 saat kitleniyoruz o da bizde/ totomdan aşağı terler boşalıyor şaftım kayıyor.
Ben direkt telefonu alıyorum elime. Twittera girince o kadar dehşet haberler oluyor ki okuyunca uyku muyku kalmıyorKızlar gece emzirirken nasıl oyalanıyorsunuz uykunuz açılsın diye
Canım hastane tipi nasıl memnun musun ben de kiralamayı düşünüyorum birde hastane tipinde flanş nasıl oluyor uyumu falan?Kızlar süt sağma makinesinden çok memnun olan varsa hangi marka ve model olduğunu yazabilir mi lütfen ?
(Ben hastane tipi kiralamıştım ama artık kendime ait bir tane almak istiyorum)
Kızlar bazı sayfalar çocuk en fazla bir buçuk saat uyanık kalır vs diyor ya bunu başarabilen bir tane anne var mı yeryüzünde merak ediyorum. İnsan biraz gerçekçi olur ya. Dört saattir yeni uyudu daha bakalım akıbeti de belli değilbende ne bel kaldı ne şevk. Babası gelince ful ona kitlemenin hayaliyle geçireceğim geceyi
Kızlar sürekli bez değiştirmeme rağmen poposu pişik olmuş. Bepantol pişik önleyici kullanıyordum. Şimdi geçmesi için ne kullanmalıyım? Sudokrem işe yarar mı ya da başka tavsiyeniz var mı
Trubiotic plus mı yoksa normali mi? Bir de nasıl kullanıyorsun canım emzirme öncesi mi sonrası mı? Bize plus olanı önerdi doktor ama nasıl kullanmam gerektiğini sormayı unuttumCanım kiraz çekirdeği bizde hiç işe yaramadı. Ama sanırım kısmen çözdük sorunu. Damlaları değiştirdik. Doktoru ilk söylediğinde saçma sapan hiç duymadığım bisey gibi geldi ama kullanınca cok işe yaradı kusma da yapmadı.
Ocean lactase damla emzirme öncesi 7 damla. Anne sütündeki laktozun yaptığı sancıyı kesiyor
Bide trubiotic damla o da probiyotik. Kullandığımızdan beri kendi kendine alt gazını cıkarabiliyor cok şükür