2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Kızlar yarın doktor kontrolümüz var. Şu gaz giderici damlaları soracağım tek tek bakalım ne diyecek.

Ben genel anestezi ile ameliyat oldum. Yine de bel ağrısı yaşıyorum. Annem de ameliyat geçirdin sonuçta, normal diyor. Ama insanın hayat kalitesini baya düşürüyor.
Evet süpürge yaptım bugün mahvoldum ne eğildim ne zorladım kendimi ama emzir yatır kaldır derken dikkat etmek mi gerekiyor anlamadım dayanamadım parol içtim artık

Ya arada da baş ağrım oluyor ondan demek. Bugünümüze şükür tabi canım o an çok korkmuştum bi hata yapıp kalıcı bişey kalacak diye. Hatta buraya da hiç yazmadım doğum yapmayan arkadaşlar vardı korkmasınlar diye. demek daha erken bazı şeylerin yoluna girmesi için inşallah senin de bi an önce geçer. Hamilelikte zaten kısıtlıydı hareketlerimiz şimdide bunları yaşıyoruz hiç bir şeye yetememek de sinirini bozuyor insanın. Ama yine de bugünümüze şükür

buzluğa hiç süt koymadım hep emzirip bir de sağıp verdiğim için buzlukta illa süt olmalı mı sizce? sağdıklarımı vermek yerine buzluğa mı atsam acaba kızlar ne düşünüyosunuz? mama da veriyorum bu arada

Eger gunluk beslenmesinin buyuk kismini emdigi ve sagdiginiz sutle yapiyorsaniz, bence buzluga atmayin. Onlarla beslensin, daha faydali sonucta. Buzlukta ya da buzdolabinda bekletecekseniz de maksimum suresi vardi. 4ay, 4gun gibiydi sanirim. Bu sutleri yapisi bozulmasin diye cok calkalamayin hafif sallayin veya karistirin diyordu okudugum bir yerde.

evet büyük kısmı benim sütüm ama tabi emzirirken kaç ml içtiğini anlamıyorum buzlukta 6 ay demişlerdi belki ihtiyaç olur mu diye koysam mı diye düşündüm emziremediğim bir durum yaşarsam diye

Bence illa olacaktır diye bir şey yok ben günde bir kere sağım yapıyorum 200 ml süt çıkıyor. Genelde bebeğim uykudayken ve daha uyanmasına varken göğüslerim doluyor öğleden sonraları ve ağrı yapıyor o nedenle sağıyorum eğer ağrımasa hiç sağmazdım zaten buzluğa attığım sütleri napcam diye düşünüyorum çünkü o an üretilen süt bebeğin o anki ihtiyacına göre üretiliyormuş. Bebeğim şu an bir aylık, kalkıp da dört aylıkken şu an sağdığım sütü çıkarıp versem anlamlı olur mu bilmiyorum. Allah korusun sütüm azalırsa faydasını görürüm herhalde. Bebeğim uyanınca sağdığım sütü vermeye de üşeniyorum memeyi çıkarıp vermek kolayıma geliyor o yüzden buzluğa atıyorum

evet bu da mantıklı. 200 ml çoook iyimiş ya özel olarak arttırmak için yeyip içtiğin bi şey var mı

Burada olurum inş'ALLAH dua eder misiniz

evet bu da mantıklı. 200 ml çoook iyimiş ya özel olarak arttırmak için yeyip içtiğin bi şey var mı
Her gün anason+rezene çayı içiyorum bir fincan. Bir de doktorum bir damla önermişti ama prk düzenli kullanmıyorum iki günde bir falan. İsmi Lullaby. Trendyolda falan da vardı. Bir de boll su.

Her gün anason+rezene çayı içiyorum bir fincan. Bir de doktorum bir damla önermişti ama prk düzenli kullanmıyorum iki günde bir falan. İsmi Lullaby. Trendyolda falan da vardı. Bir de boll su.
anason ve rezene hazır çay olarak mı markası var mı

Kızlar biberon kullananlar meme reddi olmuyor mu ben bir kere verince bir sonraki öğün memede Öylece duruyor sanki kendinden akmasını bekliyor sonra birkaç öğün unutturmaya çalışıyorum unutuyor bu arada Philips avnt 2 numara kullandım

Meme reddi olmadi ama gunduzleri uykusundan ac bir sekilde uyandiginda o zaman daha bol akisli olsun diye memeyi emmek istemiyor. Ugrasmak zor geliyor. Direkt biberon istiyor, biberonu verince cokcok cekmeye basliyor cunku. Eger memede israr edersem de agliyor. O yuzden bir suredir memeyi o istediği zaman ve geceleri veriyorum. Simdilik sorun olmadi sukur.

Kuzum benim kullandığım çayı bir kullan Allah aşkına sütün kesilmeden dene zarar çıkmaz bir de incir hurma kayısı Allah ne verdiyse hoşaf yap o da iyi geliyor

Hahahhahaha tabi kızım hemde lokum gibi oluyolar. Eşimin yeğeni nasıl keyifli nasıl güler yüzlü bi bebekti. Kucak talebi asla yoktu ama o kadar keyifliydi ki kucağımıza almak için yarışıyorduk
Vahh vahh bizim halimize ozsmann
ağlaması çok ama gazını çıkarıp uyuyo geceleri uykuyu seviyo karnı tam doyduysa eğer
Maşallahh ne şanslısınızz maşallahh bizde uyku yok bide gaz sancısı ağlama uykudan ağlayarak uyanma uyumama uyanıkken ağlama oloo bitmek bilmiyor

yok olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…