- 25 Şubat 2025
- 1.334
- 1.015
- 48
ağlaması çok ama gazını çıkarıp uyuyo geceleri uykuyu seviyo karnı tam doyduysa eğerBende aynı gerçektennn doktora gitmeyi düşünmedim değil
Ayy nöyle az ağlayıpp gazını normal çıkarıp uyuyan varmı bmyle bebeği olan bu normal mi
ben de genel anestezi oldum sırt boyun ağrım devam ediyo belim de eğilince ağrıyo günde 2 kez magnezyum kullanmama rağmenBen genel anestezi ile ameliyat oldum. Yine de bel ağrısı yaşıyorum. Annem de ameliyat geçirdin sonuçta, normal diyor. Ama insanın hayat kalitesini baya düşürüyor.
Doktorların sağdıkça süt gelir tezini el birliği ile yıkmış olduk çok şükür. Bende mi bir sorun var diyordum sürekli.Benim ilk ay çok kontrolsüz bi süt üretimim vardı göğüslerim patlayacak gibiydi. Kızımın doktoru dedi ki bebek güçlenene kadar sol memeni emzir sağ memeni sağıp buzluğa at. Öyle yaptım yaptım bebek de sol memeye alıstı sağ memeyi hiç almadı yine de sağdım devamlı. Sonuc olarak suan sol memenin süt üretimi güzel, ama sağ meme günde sadece 1 kez doluyor. Pompanın sütü artırdığı falan yok yani yalanbayatlamayankurabiye
Benim bebeğim mama ile besleniyor. Anne sütünü çok az alıyor. Her gün kaka yapmıyor. Genelde kakasının rengi yeşil oluyor. Anne sütünü fazla almışsa sarı-yeşil karışık oluyor. Doktor normal olduğunu söyledi.Arkadaslar selamlar. Sizin bebekleriniz kakasini her gun yapiyor mu? Ben hem mama hem memeyle besliyorum. Dogdugu ilk 5-6 gun sadece mama yemisti, sutum gelmedigi icin. Simdi de bir gun kaka yapiyor, ertesi gun yapmiyor. Yaptigi zamanlarda da sari-yesil karisik civik kivamli oluyor. Kabizlik gibi bir problemi yok.
Demi artırmıyo, azaltıyo bide üstelikbence de yalan ben günde 1 veya 2 kez sağıyorum uyucaksam veya dışarı çıkacaksam hep aynı miktar geliyo sağmadığım gün oldu aşırı ateş bastı kafam yanıyodu resmen patlicak gibi
Benimki bi ara 2-3 gun hic memeyi gormek bile istemiyordu. Memeyi gordugu an aglamaya basliyordu. Sonra o istedigi zaman vermeye basladim, ama meme reddi mi oluyor diye de cok korkmustum. Hani agziyla araniyor gibi yapiyorlar ya o zaman hemen memeyi veriyordum. Bebegin memeyi talep ettigi bir an varsa belki tekrar emmeye baslar az da olsa. Evet maalesef o beyaz kisim daha az yagli ve besleyici kisim. O yuzden beyaz kisimla beslenince daha cabuk acikiyor veya hic doymuyor. Memede doymayinca da sinirleniyor. Valla emzirmek ne zor seymis, kimse bundan bahsetmemisti.Benim de sütüm bayadır bembeyaz. Bebeğimin özellikle anne sütü aldıktan sonra huzursuzlanmasını bazen buna bağlıyorum. Yağlı süt olmayınca tam doyum olmuyor galiba diye düşünüyorum. Doktorlar da dahil olmak üzere herkes sağdıkça süt artar diyor. Fakat öyle olmuyor.
Bebeğim emmiyor maalesef. Belki emse vücut daha fazla süt üretecek, bilemiyorum. İnşallah artar tekrar.
Söylerim tabii canım. Benim kanamam baya azdı. Daha 40’ım dolmadan kesildi bir ara. Sonra tekrar başladı. 40. gün tamamen bitti. Ama bu ağrı yeni başladı. Adet olacağım sandım, olmadım.
Boyun ağrım yok ama belim ortadan ikiye bölünecekmiş gibi ağrıyor resmenben de genel anestezi oldum sırt boyun ağrım devam ediyo belim de eğilince ağrıyo günde 2 kez magnezyum kullanmama rağmen
Evet benim bebegim de sag memeyi emmeyi seviyor, solu sevmiyor. Sanirim solu verirken kolumda ayni konfora erisemiyor. O yuzden sol kisimdan azicik sut geliyor.Benim ilk ay çok kontrolsüz bi süt üretimim vardı göğüslerim patlayacak gibiydi. Kızımın doktoru dedi ki bebek güçlenene kadar sol memeni emzir sağ memeni sağıp buzluğa at. Öyle yaptım yaptım bebek de sol memeye alıstı sağ memeyi hiç almadı yine de sağdım devamlı. Sonuc olarak suan sol memenin süt üretimi güzel, ama sağ meme günde sadece 1 kez doluyor. Pompanın sütü artırdığı falan yok yani yalanbayatlamayankurabiye
Doktor bana bazı günler hiç yapmayabilir normal dedi canımArkadaslar selamlar. Sizin bebekleriniz kakasini her gun yapiyor mu? Ben hem mama hem memeyle besliyorum. Dogdugu ilk 5-6 gun sadece mama yemisti, sutum gelmedigi icin. Simdi de bir gun kaka yapiyor, ertesi gun yapmiyor. Yaptigi zamanlarda da sari-yesil karisik civik kivamli oluyor. Kabizlik gibi bir problemi yok.
benim bebiş yapıyor hergün ama yalnız anne sütü ile besleniyor. Anne sütü kolay sindirildiği için daha fazla dışkılama oluyormuş. Mamanın sindirimi yavaş olduğundan dolayı 1 gün yapıp 1 gün yapmaması normal. Sarı Yeşil olması da normalArkadaslar selamlar. Sizin bebekleriniz kakasini her gun yapiyor mu? Ben hem mama hem memeyle besliyorum. Dogdugu ilk 5-6 gun sadece mama yemisti, sutum gelmedigi icin. Simdi de bir gun kaka yapiyor, ertesi gun yapmiyor. Yaptigi zamanlarda da sari-yesil karisik civik kivamli oluyor. Kabizlik gibi bir problemi yok.
Avent’in hangisni kullaniyorsunuz? Bu gaz yapmasin diye icinde kasikla satilan modelinde 2 numarayi kullandik biz. Hala da kullaniyoruz. Onun akisini seviyor. Hatta bu numaraya alisinca cok aciktigi zamanlarda memeyi cekmek istemiyor, direkt biberon istiyor.Kızlar Philips avent biberonlrdan kaç numara kullanıyorsunuz. Bizim ki 2 numarayı hiç kullanmadı. Çok yavaş geldi. Şimdi 4 numara alayım diyorum ama çok mu hızlı olur acaba
Aslında az süt gelen memeye alıstırıp bol bol emzirmek lazım ki canlansın. 6 ay anne sütü alabildikleri kadar alsınlarEvet benim bebegim de sag memeyi emmeyi seviyor, solu sevmiyor. Sanirim solu verirken kolumda ayni konfora erisemiyor. O yuzden sol kisimdan azicik sut geliyor.
Çocuk memeden tiksiniyor sanki. Denemediğimiz yol kalmadı. Yoğun bakımdayken emzirmeye gidiyordum. Biraz tutuyordu. Emmiyordu ama fena değildi. Şu an hiç tutmak istemiyor. Bu ağzıyla arandığı zamanlarda deneyeyim sürekli. Belki o şekilde işe yarar. Aç olduğu zamanlar memeyi teklif edersem kendini paralıyor çünküArkadaslar selamlar. Sizin bebekleriniz kakasini her gun yapiyor mu? Ben hem mama hem memeyle besliyorum. Dogdugu ilk 5-6 gun sadece mama yemisti, sutum gelmedigi icin. Simdi de bir gun kaka yapiyor,
Benimki bi ara 2-3 gun hic memeyi gormek bile istemiyordu. Memeyi gordugu an aglamaya basliyordu. Sonra o istedigi zaman vermeye basladim, ama meme reddi mi oluyor diye de cok korkmustum. Hani agziyla araniyor gibi yapiyorlar ya o zaman hemen memeyi veriyordum. Bebegin memeyi talep ettigi bir an varsa belki tekrar emmeye baslar az da olsa. Evet maalesef o beyaz kisim daha az yagli ve besleyici kisim. O yuzden beyaz kisimla beslenince daha cabuk acikiyor veya hic doymuyor. Memede doymayinca da sinirleniyor. Valla emzirmek ne zor seymis, kimse bundan bahsetmemisti.
Doktorların sağdıkça süt gelir tezini el birliği ile yıkmış olduk çok şükür. Bende mi bir sorun var diyordum sürekli.
Benim bebeğim mama ile besleniyor. Anne sütünü çok az alıyor. Her gün kaka yapmıyor. Genelde kakasının rengi yeşil oluyor. Anne sütünü fazla almışsa sarı-yeşil karışık oluyor. Doktor normal olduğunu söyledi.
Ay iyi bari. Kuzenlerimin de benzer aylarda bebekleri var. Onlara her gun birkac kere yapmali demis doktoru. Ama bizim doktor da bu duruma normal diyor. Kafam karisti.Doktor bana bazı günler hiç yapmayabilir normal dedi canım
Evet ya bende sagip sagip dolapta biriktirenlere ozeniyorum.Benim doktorum hep sağma dedi. O değilde benim iki göğsü yarım saat sağınca 40 ml geliyordu. Gün içinde İkinci kez sağsam gelmiyordu. Bugün dışarıdaydık 2 kez mama verdim. Süt çok az içmişti. Eve gelince biraz uyudum sol göğsüm sırılsıklam olmuş. Ve ilk kez bu kadar çok süt çıktı. Ne kadar mutlu oldum anlatamam.
Böyle sağıp dolaba atmak gibi heveslerim var ama şuan dolapta sadece bir tane var. 80 ml. Onuda iki günde biriktirmiştim
Silikon uç tak biberon hissi alırsa güzel emer belkiÇocuk memeden tiksiniyor sanki. Denemediğimiz yol kalmadı. Yoğun bakımdayken emzirmeye gidiyordum. Biraz tutuyordu. Emmiyordu ama fena değildi. Şu an hiç tutmak istemiyor. Bu ağzıyla arandığı zamanlarda deneyeyim sürekli. Belki o şekilde işe yarar. Aç olduğu zamanlar memeyi teklif edersem kendini paralıyor çünkü
Benim de ilk zamanlar kıyafetlerim ıslanıyordu. Neredeyse biberonu dolduracak kadar süt çıkıyordu. O yüzden yoğun bakımdayken hiç mama almadı. Şimdi ise hep mama yiyor. O kadar stresten sonra süt düştü 25 ml’eBenim doktorum hep sağma dedi. O değilde benim iki göğsü yarım saat sağınca 40 ml geliyordu. Gün içinde İkinci kez sağsam gelmiyordu. Bugün dışarıdaydık 2 kez mama verdim. Süt çok az içmişti. Eve gelince biraz uyudum sol göğsüm sırılsıklam olmuş. Ve ilk kez bu kadar çok süt çıktı. Ne kadar mutlu oldum anlatamam.
Böyle sağıp dolaba atmak gibi heveslerim var ama şuan dolapta sadece bir tane var. 80 ml. Onuda iki günde biriktirmiştim
Evet o tarafi gece uyku sersemiyken veriyorum. Farketmeden ne kadar cekerse kardir diye dusunerek.Aslında az süt gelen memeye alıstırıp bol bol emzirmek lazım ki canlansın. 6 ay anne sütü alabildikleri kadar alsınlar
Canım Lansinoh silikon uç aldım. Beğenmedi. Başka bir tane alıp deneyeceğim. Tüm tuşlara basıyorumSilikon uç tak biberon hissi alırsa güzel emer belki
Arkadaslar selamlar. Sizin bebekleriniz kakasini her gun yapiyor mu? Ben hem mama hem memeyle besliyorum. Dogdugu ilk 5-6 gun sadece mama yemisti, sutum gelmedigi icin. Simdi de bir gun kaka yapiyor, ertesi gun yapmiyor. Yaptigi zamanlarda da sari-yesil karisik civik kivamli oluyor. Kabizlik gibi bir problemi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?