2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Emse bile aç kalıyor olabilir mi sizce? Benim oğlum yarım saat emiyor bırakıyorum tekrar meme istiyor anında. Doymuyor. Çok şükür sütüm var ama yağsız mı diye düşünmeye başladım.
Hani bazen bebek memeyi kavramasi gereken yerden degil de daha uc kismindan kavrarsa emse bile hem az miktarda sut cekebildigi icin hem de sutun beyazli kismina ulasip yagli kismina ulasamadigi icin doymayabilir belki diye dusundum. Aktif emiyor mu diye sormamin sebebi buydu.

Boş emiyor muhtemelen benim de öyle. Doyss mamayı yemez sanırım

Evet gerçekten uçtan kavrıyor bununla alakası olabilir mi ya

Memede sizin de teninizin sicakligiyla keyif yapmak istiyor herhalde. Memeyi dogru cekemiyor olabilir eger arkasindan verdiginiz mamayi yiyorsa.

Boş emiyor muhtemelen benim de öyle. Doyss mamayı yemez sanırım
Memede sizin de teninizin sicakligiyla keyif yapmak istiyor herhalde. Memeyi dogru cekemiyor olabilir eger arkasindan verdiginiz mamayi yiyorsa.
Ya kızkar bn anlmıyrum göğsüm yumuşuyor emdikten sonra yutma sesinife duyuyorum ebelere kontrol ettrdm emiyor dediler Çektiğini hissediyorum çnki meme kavramasıda iyi ama mamayı yiyorr bi on dk dursun mesela uyumazsa mama veriyim yine onuda yiyor ultrason yapıldı oda temiz çok şükürr ama bn anlmsdım.. yetmiyor galiba diyorum ama gece tek memeyi emip uyuyor mesela o zmn nası yetiyo çözemedşm gitti

Ebe de iyi dediyse, gunluk islak bez sayisina da erisiyorsaniz belki istahi aciktir :)

Benim yorgunluğun ana sebebi stres ya, sürekli sıkıntıdayım bebek ağlayacak mı, ne yapacağım, şöyle mi böyle mi diye. Yani yemeğe çıktık bu akşam, bebek annemin kucağındaydı orada bile rahat edemedim “bebek şimdi ağlamaya başlar mı” korkusundan. Ağlarsa ağlasın, şurada 10 kişiyiz hallederiz diyemiyorum zihnimde. Akşam yemeğini dışarıda yiyelim derken mental olarak çöküp karnım tok eve döndüm işte

Ay kızlar artık akşam olmasın istiyorum, yemin ederim. Asla durmuyor. Kocam da bir yandan cips yiyor bir yandan da diyor ki gel kanat yemeye gidelim, lahmacun yemeye gidelim. Çocuk var ve akşamları hep ağlıyor farkında mısın diyorum. Ne olacak sanki diyor. O böyle yaptıkça eski halimizi iyice özlüyorum. Instagram’da bekar, yeni evli arkadaşlarıma bakıp ağladım az önce. Kendimi anlayamıyorum. Rabbim çok zor süreçlerden sonra evladımı kucağıma almayı nasip etti. Onun için ölebilirim. Ama bir yandan da eski kendimi özlüyorum. Bu yüzden de Allah beni cezalandıracak diye korkuyorum. Deli çıkacağım en sonunda.

Kızlar şükür 2 gün oldu hastaneden çıkalı. Ben 2 veya 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Önce uyandırıp bi memeyi veriyorum ortalama 20 dk emiyor ve uyuyor. Hemen yatırıp altını değiştiriyorum o sırada uyanıyor ve diğer memeye geçiyoruz onu da 5-10 bazen de 15 dk fln emiyor. Süre sizce yeterli mi yanlış yaptığım şeyler var mı
Sonrasında onda da uyuyuyunca gaz çıkarıp uyutuyorum mecbur

Vajinal doğum yapan hanımlar Epizyotomi dikişleriniz ne zaman iyileşti benim sürekli olmasa da arada bir ağrım oluyor yine

Canım epizyo yok bende ama ufak yırtıklar vardı onları dikti haliyle. Onların dikişleri düştü nadiren acısı oluyor ağrı değil de.

Canım niye böyle yapıyorsun sana yakışmıyor bak

Sende kolay şeyler yaşamadın bunaldın haklı olarak ama inanki burdaki herkes öyle benim halimi görsen bakımsızlık madalyası alacağım az kaldı ama Buda bir süreç onlar da büyüyüp toparlayacak bizimle rahat edeceğimiz günler yakın ya sabır de dayan.
Bebeğine sarıl herşeyi unut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…