Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtileri neymiş? Beni aile hekimi çağırmadı bile. Vermediler bişey şüpheye düştüm şimdiKızlar bugün farklı bir hastaneye acile gittim. Kan aldılar kansızlık varmış bebeğimde. Demir ilacı kullanıyor musun dedier hayır dedim. Çok geç kalmışsın neden kullanmadın dediler. Kimse bana bişey demedi aile hekimi vermesi gerekiyormuş. Sizde dikkatli olun.
Canım biz demir ilacı kullanıyoruz hastanede kaldığımız zamandan beri. Bebeklerin midesini bulandırıyor biraz. Yutmazsa çay kaşığıyla verebilirsin. Aklında bulunsun. Mama olarak ilk başta Aptamil Prematil kullandık. Eczacı Aptamil’in genel olarak çok gaz yaptığını söyledi sonradan. SMA Comfort denedik. Bebeğim onu da sevdi. Ama şu an yolumuza Hipp Organik Combiotic ile devam ediyoruz. Gazı var ama mamayla çok alakası yok diye düşünüyorum.Birde kızlar mama kullanan varsa. Gaz sancısına iyi gelen mama öneriniz var mı? Şuan Aptamil Proseyno kullanıyorum. Aşırı gaz oldu yavruma
Canım aşıları için de mi aramadılar sağlık ocağındanBelirtileri neymiş? Beni aile hekimi çağırmadı bile. Vermediler bişey şüpheye düştüm şimdi![]()
Kızlar bugün farklı bir hastaneye acile gittim. Kan aldılar kansızlık varmış bebeğimde. Demir ilacı kullanıyor musun dedier hayır dedim. Çok geç kalmışsın neden kullanmadın dediler. Kimse bana bişey demedi aile hekimi vermesi gerekiyormuş. Sizde dikkatli olun.
Annem gitti. Kocam da yok Salı akşamına kadar. Bugün geri kalan lohusalığımın ilk günü.
Geçmiş olsun neden gitmiştiniz hastaneye?Kızlar bugün farklı bir hastaneye acile gittim. Kan aldılar kansızlık varmış bebeğimde. Demir ilacı kullanıyor musun dedier hayır dedim. Çok geç kalmışsın neden kullanmadın dediler. Kimse bana bişey demedi aile hekimi vermesi gerekiyormuş. Sizde dikkatli olun.
Allah sizi neden cezalandırsın. Aksine sizin durumunuzu en iyi gören ve anlayan olarak size merhamet duyacaktır; böyle düşünün lütfen.Ay kızlar artık akşam olmasın istiyorum, yemin ederim. Asla durmuyor. Kocam da bir yandan cips yiyor bir yandan da diyor ki gel kanat yemeye gidelim, lahmacun yemeye gidelim. Çocuk var ve akşamları hep ağlıyor farkında mısın diyorum. Ne olacak sanki diyor. O böyle yaptıkça eski halimizi iyice özlüyorum. Instagram’da bekar, yeni evli arkadaşlarıma bakıp ağladım az önce. Kendimi anlayamıyorum. Rabbim çok zor süreçlerden sonra evladımı kucağıma almayı nasip etti. Onun için ölebilirim. Ama bir yandan da eski kendimi özlüyorum. Bu yüzden de Allah beni cezalandıracak diye korkuyorum. Deli çıkacağım en sonunda.
Ben de dünden beri bunu merak ediyordum. Bebeğimin dünden beri dilinin üzeri beyaz. Yarın kontrolümüz var doktoru başka bir yorum yaparsa yazarım burayaKızlar sizin bebişlerinde dillerinin üzeri beyaz mı ? Doktora sordum süt beyazı dedi ama
Sizle biz aynı gün doğurmuştuk dimi ? 11 Kasım. Ben de hala bakımsızımSende kolay şeyler yaşamadın bunaldın haklı olarak ama inanki burdaki herkes öyle benim halimi görsen bakımsızlık madalyası alacağım az kaldı ama Buda bir süreç onlar da büyüyüp toparlayacak bizimle rahat edeceğimiz günler yakın ya sabır de dayan.
Bebeğine sarıl herşeyi unut![]()
Benim oğlum sağolsun bir kere elime bile yaptı :)Kızlar bebeği fışkırtarak sulu kaka yapan var mı? Bu durum normal mi acaba
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Maalesef zor bir hamilelik süreci geçirdim. Bebeğim 24 gün küvözde kaldı. Kolik bebek olduğu için akşamları çok huysuzlanıyor. Akşamları bu yüzden içinden çıkamadığım düşüncelerle boğuşuyorum ama sabah olunca hepsini unutuyorum. Rabbim zorumuzu kolay etsinAllah sizi neden cezalandırsın. Aksine sizin durumunuzu en iyi gören ve anlayan olarak size merhamet duyacaktır; böyle düşünün lütfen.
Kendinizi bir de bu düşüncelerle yıpratmayın. İsminizi doğru hatırlıyorsam hamileliğinizde zorluklarınız olmuştu; sonrasında bebeğiniz küvezde kaldı vs.
Siz de taş değilsiniz ya insansınız. Bazen eskiyi özlememiz normal.
Ben de ilk günler (şu an yazarken bile çekiniyorum) acaba hazır değilken mi doğurdum diye baya düşünmüştüm. Ki yaşım var.
Bugünlerimiz geçecek, zamanla bebeğiniz de siz de hepimiz de iyi olacağız inşallah![]()
Onu anneannesine yaptı oğlum sağolsun beni es geçtiSadece elinize yaptıysa iyi benim bir kere direkt üstüme yaptı![]()
Haksızlık çok uyuma. Aile hekimi bana sadece D vitamini verdi demir de vermesi gerekiyormuş vermedi onuBelirtileri neymiş? Beni aile hekimi çağırmadı bile. Vermediler bişey şüpheye düştüm şimdi![]()
SMA comfort niye devam etmediniz bende ona mı geçsem diye düşünüyorumCanım biz demir ilacı kullanıyoruz hastanede kaldığımız zamandan beri. Bebeklerin midesini bulandırıyor biraz. Yutmazsa çay kaşığıyla verebilirsin. Aklında bulunsun. Mama olarak ilk başta Aptamil Prematil kullandık. Eczacı Aptamil’in genel olarak çok gaz yaptığını söyledi sonradan. SMA Comfort denedik. Bebeğim onu da sevdi. Ama şu an yolumuza Hipp Organik Combiotic ile devam ediyoruz. Gazı var ama mamayla çok alakası yok diye düşünüyorum.