2728 günlük tam sizin
Valla zaman hem çok hızlı hemde çok yavaş. Dün ne yaptığımu hatırlamıyorum çok garip bir süreç. Ama 2 gecedir dediğim gibi tok altı temiz gazı yok uykusu var ama ağlıyor sanki birşeyden korkuyormuş gibi. Tek memede sakinleşiyor onuda çok emince hem gaz oluyor hem kusuyor. Ayağımda beyaz gürültü açarak sakinleştiriyorum tam uyudu diyip yatırdığımda basıyor çığlığı . Gündğz de çok huzurlu değil hiç uzun uyumadı 9 dan beri mesela27iki gündür aynı şeyleri yaşıyoruz çok zor uykuya geçiyor ve sürekli aç
Dimi 12 saat olduMama etkilemiş olsa kusardı bence
Uyandı canım sadece birazcık halsizCanım nasıl bebeğin uyandımı
8 haftalık şuan . Bir hafta sürmüştü ara ara damarı tutuyorSizin kaçıncı hafta şu an nne kadar sürmüştü
Maşallah8 haftalık şuan . Bir hafta sürmüştü ara ara damarı tutuyor
Biz 2 aylık olduk çok şükür. 1 aydır deniyorum Kızımın hiç umrunda değil. Koyuyorum önüne ama bakmıyo sanki. Çok çabuk sıkılıyo zaten. Piyanolu oyun halısı aldım falan ama pek ilgisini çekmiyor mızmızlanıyor yatmak istemiyorKızlar siyah beyaz kartlar etkinlik aktivite işlerine başladınız mi?
İki aylık olunxa gülmeye başlıyor mu tepki veriyor mu neler değişiyor şu an 1 aylığızBiz 2 aylık olduk çok şükür. 1 aydır deniyorum Kızımın hiç umrunda değil. Koyuyorum önüne ama bakmıyo sanki. Çok çabuk sıkılıyo zaten. Piyanolu oyun halısı aldım falan ama pek ilgisini çekmiyor mızmızlanıyor yatmak istemiyorçıngırak var bi tane onunla bazen oynatıyorum ağlayınca susuyor. Su matı da aldım bakalım biraz daha büyünce oynar belki. ellerini keşfediyor sanırım bazen şeker gibi elinin üstünü kolunu emiyor emzik veriyorum midesi bulanıyor
Kızlar merhaba nasılsınız. Ben pert durumdayım. Gece 3 e kadar ağladı zzr zorr sakinleştirdik. Sonrada zaten ikidebir uyandı emdi altını kirletti. 5. Haftsya girdik ataktan dolayımı böyle nolur bişey diyin. Karnı tok gazı yok ama uyumuyor ağlıyor eşimde üşütmüş karnı ağrıyor diyo nerden anladıysa
Evet gülümsüyor.İki aylık olunxa gülmeye başlıyor mu tepki veriyor mu neler değişiyor şu an 1 aylığız
Oyun halısını kullanmaya ne zaman başladınız acabaBiz 2 aylık olduk çok şükür. 1 aydır deniyorum Kızımın hiç umrunda değil. Koyuyorum önüne ama bakmıyo sanki. Çok çabuk sıkılıyo zaten. Piyanolu oyun halısı aldım falan ama pek ilgisini çekmiyor mızmızlanıyor yatmak istemiyorçıngırak var bi tane onunla bazen oynatıyorum ağlayınca susuyor. Su matı da aldım bakalım biraz daha büyünce oynar belki. ellerini keşfediyor sanırım bazen şeker gibi elinin üstünü kolunu emiyor emzik veriyorum midesi bulanıyor
Aa du bakalım bugün cadı saatinde deneyeceğimBuzuki Orhan önerdi kuzenim. Düz beyaz gürültüye göre daha faydalı oldu bizde. Bi dene istersen
sakinkeştirdi kısa da sürse :)
Biz 2 aylık olduk çok şükür. 1 aydır deniyorum Kızımın hiç umrunda değil. Koyuyorum önüne ama bakmıyo sanki. Çok çabuk sıkılıyo zaten. Piyanolu oyun halısı aldım falan ama pek ilgisini çekmiyor mızmızlanıyor yatmak istemiyorçıngırak var bi tane onunla bazen oynatıyorum ağlayınca susuyor. Su matı da aldım bakalım biraz daha büyünce oynar belki. ellerini keşfediyor sanırım bazen şeker gibi elinin üstünü kolunu emiyor emzik veriyorum midesi bulanıyor
Oyun halısı hangisinden aldın canım? Yürüme arkadaşına dönüşenler vs olanlar var ben karar veremedim ya alamadım o yüzden
Ya çok heveslendimEvet gülümsüyor.Keyfi yerindeyse sesler çıkarıyor. Gözle oyuncağı takip ediyor. Ama tamamen keyfine bağlı yoksa bakmıyor hiç sese daha duyarlı.
Allah kolaylığını verir arabada uyuyor genelde bebekler ama nasıl cesaret ettinizzz hava buzKızlar birazdan 5 saatlik yolculuk yapacağız bakalım kafayı yemeden varabilecek miyim
Simdiden gecmisler olsun minigeKızlar yarın 2. ay aşılarımızı olacağız. 3 tane aşı olacakmış. Çok tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?