2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
27 iki gündür aynı şeyleri yaşıyoruz çok zor uykuya geçiyor ve sürekli aç
Valla zaman hem çok hızlı hemde çok yavaş. Dün ne yaptığımu hatırlamıyorum çok garip bir süreç. Ama 2 gecedir dediğim gibi tok altı temiz gazı yok uykusu var ama ağlıyor sanki birşeyden korkuyormuş gibi. Tek memede sakinleşiyor onuda çok emince hem gaz oluyor hem kusuyor. Ayağımda beyaz gürültü açarak sakinleştiriyorum tam uyudu diyip yatırdığımda basıyor çığlığı . Gündğz de çok huzurlu değil hiç uzun uyumadı 9 dan beri mesela

Kızlar siyah beyaz kartlar etkinlik aktivite işlerine başladınız mi?
Biz 2 aylık olduk çok şükür. 1 aydır deniyorum Kızımın hiç umrunda değil. Koyuyorum önüne ama bakmıyo sanki. Çok çabuk sıkılıyo zaten. Piyanolu oyun halısı aldım falan ama pek ilgisini çekmiyor mızmızlanıyor yatmak istemiyor çıngırak var bi tane onunla bazen oynatıyorum ağlayınca susuyor. Su matı da aldım bakalım biraz daha büyünce oynar belki. ellerini keşfediyor sanırım bazen şeker gibi elinin üstünü kolunu emiyor emzik veriyorum midesi bulanıyor

İki aylık olunxa gülmeye başlıyor mu tepki veriyor mu neler değişiyor şu an 1 aylığız

Biz 35 gündeyiz,tam atak haftasındayız bitik durumdayım.Uyumuyor meme istiyor 3 e kadar ağladı,sürekli meme de duruyor.Gündüz uyku yok gece de yok

Oyun halısını kullanmaya ne zaman başladınız acaba

Oyun halısı hangisinden aldın canım? Yürüme arkadaşına dönüşenler vs olanlar var ben karar veremedim ya alamadım o yüzden

Oyun halısı hangisinden aldın canım? Yürüme arkadaşına dönüşenler vs olanlar var ben karar veremedim ya alamadım o yüzden
Berceste3 1 hafta oluyor alalı hediye bekledim gelmedi kendim aldım bunu aldım ortalama olanlardan. Şu an çok aktif oynamıyor çabuk sıkılıyor yatmaktan. İnşallah sonrasında oynar.

Eklentiler

• 20251212_213119.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…