Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
maşallah canım gözün aydın

Ben bi kaç defa temiz pamuklu beze ütü ısıtıp enfeksiyon için kullandım küçükken annem hep yapardı bi zararı varmı bilmiyorum ama rahatlatıyor onu biliyorum bi kez dene istersen
sıcak enfeksiyonu azdırır diye biliyorum ben ama bilemedim

Ben bi kaç defa temiz pamuklu beze ütü ısıtıp enfeksiyon için kullandım küçükken annem hep yapardı bi zararı varmı bilmiyorum ama rahatlatıyor onu biliyorum bi kez dene istersen
Bende de bu enfeksiyon kronik. Ütülü iç çamaşırı giymek, günlük değiştirmek, ve ayvadana otu benim ilacım gibi bi şeydi. Tabi şimdi hamilelikte kullanılır mı doktora danışmak lazım. Sıcak suya atıp 5 dk bekletip içince 1 saate yanma vs kalmıyordu.

Sağlık dersinde hocamız bize diyordu ütüleyin yada kesinlikle güneşte kurusun iç çamasırlarınız

sen yarın tahlilini ver bi bakalım da ondan sonra bakarsın zaten çaresine belki de enfeksiyon çıkmaz belli mi olur
keşke çıkmasa ama bence enfeksiyon bu. diğer ağrılara hiç benzemiyor alt bölgede basınç şeklinde bi rahatsızlık var daimi
ama söylediğin doğru bol su içmek dışında pek bişey yapmayayım yarına kadar

Merhaba , teşekkür ederim bilgi için.
Evet normal muayene ücreti 20 bin dediler.

Teyzelerim ben cok seker bir oglan cocuguyum kipir kipirdi yavrum sukurler olsun. Yine 12+3 ciktik 4 gun onden gidiyor bir oh cektim ki allahim isteyen herkese kat be katini nasip etsin bi hareketler bi kipirdamalar balik gibiydi kuşum ya doktorum cok anneci oluyolar benim oglan da oyle yasadin simos diyor esime de donup arkasi kiz bunun hadi iyisin diye moral verdi sjjdjdfjf

selam kizlar, aktif bir kullanici degilim ama sizi takipteyim. bana doktor once erkek goruyorum dedi bi kac gun sonra kiz oldugu anlasildi. cok hareketli bir bebek. ve oyle tatli veya eksi degil herseyi yiyorum, kusma yok, enerji okey. yani demem o ki her vucut farkli. bu yuzden kizlar suprizlere acik olun :)

Allah bağışlasın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…