Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar hepinizden Allah razı olsun, mesajlarınızı tek tek okudum ve hepsini kalbimde hissettim, iyi ki varsınız ne diyim. Elbet bizde bir şekilde alışacağız, Allah yardım edecek inanıyorum, inanmak istiyorum. Benim bebeğimi görecekti, kız kardeşim 2 ay sonra evleniyor başımızda olacaktı, darmadağın kaldık. Sizlerinde üzmek istemezdim hakkınızı helal edin lütfen ama paylaşmak bana da iyi geldi.

ayy maşallah ne güzelll artık renkli ultrasonlara geçilecek dimi

Maşallah şeker ya

Oh kuzum benim maşallah ona yaa. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin inşallah. Sana erkek analığı çok yakıştı beee

ayy maşallah ne güzelll artık renkli ultrasonlara geçilecek dimi
Ayy buna gecince biz bir sok hic gormemisiz ki boyle videolari mail de atiyorlar ya full hd tv den izleriz artik dedik ahajajaja bizim cocuga hasretlik doktor bir ay sonra gelsen de olur istiyosan her gun gel ben hep burdayim dedi, dedim ortada anlasalim iki hafta sonra geliyim basimin ustundesiniz sen de oglunda diyor ben bir eri ajsjdjdjdj

Oh kuzum benim maşallah ona yaa. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin inşallah. Sana erkek analığı çok yakıştı beee
Yaa yerim seni insallah oglusum da boyle dusunur buyuyunce hemsirelerim diyor ki biz sizi kiz annesi olarak dusunmustuk hep cok sasirdik dedim susun kizlar esim duyacak ajdjdjdjd

Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah.

git tabi simoş adam sana gelme dermi hiç her gidişin 5.000 TL

ay elleriyle gözlerini mi kapatmış annesi utanmış birden kameralara yakalanınca ahahjxjxjxjdj oyyyyy

Allahımmmmmmmm maşallahhh nazar değmesin ay benimki de önden gidiyordu en sonn bakalım noldu birazdan yola çıkıcam bende inşallah güzel haberler alırım

Allahımmmmmmmm maşallahhh nazar değmesin ay benimki de önden gidiyordu en sonn bakalım noldu birazdan yola çıkıcam bende inşallah güzel haberler alırım
Haber ver bize de iki hafta once 3.30 cm di 6 cm olmus esek kocaman cocuk gibi geliyor su an gozumuze ahahhah

Maşallah canım gözün aydın hep böyle ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…