- 25 Şubat 2025
- 675
- 507
- 18
ayyy inşallah öyle olurtebrikler sağlıkla kucagina alirsin insallah. erkek bebekler cogaldi sanki grupta masallah 7 yasinda erkek annesi olarak bol enerjiler diliyorum bir o kadar da bol bol ask yasayacaksin benim ki her an sarilalimmi diyip duruyor benden baskada kimseye sarilmaz ama
O zaman görmek isterizBen yapmaya basladim dayanamayip ya
İnşallah bebsmmkesin söyler bence
Bsjsndndndnd yaaa öle demeAyyyy soyler bence ecooos yahadi bakalim cok merak ediyorum seninkini de, kerosumuzun ustune gul nasil kokliycaksin gorucez jajdjdjddp
Ben bende değilim bu aralar bensiz idare edin ajajajNerde topik baskanimiz huhuuuuPuxhu
Ayyyyy ponçiiiiiik heyecanlandım kızzzzzçileğim senin haftasonuna kalmayacak bence sonucun bak görürsün ulaştıysa raporun gelmesi hızlı olur mail ile geliyor rapor çünkü tekrar kargoya vermiyorlar sen 2 güne hazır bekle bence
Kargodalar bekliyorumO zaman görmek isteriz
Beta düzenli arttıysa çoğunlukla sağlıklı oluyor aslında. Progesteron değeri de önemli, 15 ve üzeriyse coğunlukla sağlıklı oluyor o gebelikEvt yapmıştım burayada atmıştım herkez artış guzel demıstı bılmıyorum kafam karışık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
kankam erkek olabilme ihtimali gundeme gelince sarsildi ajajajajshsBen bende değilim bu aralar bensiz idare edin ajajaj
Aa baktim gozlerim oyle benim de evet ahdjdjdj ama o kiz bence benden kat be kat guzelAa bakayim canim kimmis hic duymamisim
Evet kuzum ben veayy çok azkalmış yaçilek ya tansiyon hapı kullanan sen miydin ben doktora sormayı unuttum şimdi 139/88 çıktı moralim bozuldu
Onlara bakılmadı henuz haftaya gel dedı bılmıyorum sağlıklıdır ınsallahBeta düzenli arttıysa çoğunlukla sağlıklı oluyor aslında. Progesteron değeri de önemli, 15 ve üzeriyse coğunlukla sağlıklı oluyor o gebelik
Nette sağdan yazmıslar ama saçma. Soldan ölçüyorum her zamankızlar tansiyonu sağdan mı soldan mı ölçmek lazım hamileyken
Yaaaaaa sjdjdkdjjdjdjdh işte bu yüzden erken tahminleri hiç sevmiyorumBen bende değilim bu aralar bensiz idare edin ajajaj
Kizlar ben de hep soldan olcerim. Hafyasonu kayinvalidem dedi ki ona kardiyologu hem sag hem soldan olc diyormus pespese. Kalp hastasi o yuksek tansiyonu da var, o yuzden sozune guvendim ben ajdjdjdjNette sağdan yazmıslar ama saçma. Soldan ölçüyorum her zaman
İyisin dimi bir sorun yok kuşumBen bende değilim bu aralar bensiz idare edin ajajaj
İyiyim kız sorun yok şükür evle uğraşıyorum kışlık yazlık olaylarıİyisin dimi bir sorun yok kuşum
Ben. Birine güvenemem ikisini birden olcerkmKizlar ben de hep soldan olcerim. Hafyasonu kayinvalidem dedi ki ona kardiyologu hem sag hem soldan olc diyormus pespese. Kalp hastasi o yuksek tansiyonu da var, o yuzden sozune guvendim ben ajdjdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?