- 10 Ocak 2024
- 624
- 572
- 23
- 33
Canim ben normalde o bolgeyi hep tuy dokucu veet kremle alirdim, jiletle de desteklerdim. Krem cok kimyasal oldugu icin tebe kalmadan once biraktim tedavi gorurken. Ama doktora sormadim inan belki de zarari yoktur kendi kendime uydurmus olabilirimjiletle devam ediyorim ama simdiden iki buklum zorlanmaya basladim fiziksel olarak
Bende de çok hızlı uzuyor bide çoğaldı ben göbeğimi de alıyorum doktordan utanıyorum çünküKizlar biraz tatsiz bir konu acicam ama ben cok tuylendimdoktora da soyledim yani yapacak bir sey yok dedi tabiki ajdjdjf
Gobek cevrem o kadar tuylendi ki doktora acarken utaniyorum butun gobegim tuyagdayla alsam gobegimi cok aciyor mudur deneyimi olan var mi
Sana geçen mesajımdan bu yana birkaç abur cubur yemiş olabilirim djdjfjfBende çokk fazla ödem de oluyor tuvalet sorunu da hala yaşıyorum bu sabah 63.5 uyandımdaha yolun başında sayılırız dikkat edersek devamı da güzel gider
benim normalde düşüktür bugünün stresinden mi oldu acaba anlamadımEvet kuzum ben vederyaderya2 tansiyon hastasıyız. Ama bana bile doktorum tansiyonun 14/9u geçmeden ilaç içme dedi. Hemen bozma moralini arada dalgalanmalar olabilir cok düzenli takip edip doktoruna sor en başından takip et korkma bisey olmaz
yok aşkım doktorum yapabileceğimi söyledi burun kemiği ve ense kalınlığını da kontrol etti hatta12.hafta olmadan ikili test ultrasonda belli olmuyor gibi bi sey okumuştum o nedenle kafam karıştı. Arada 2 gün var aslında ama 2 hafta gibi geliyo bana
jilet yap aşkım damarlar çok hassas oluyo allah korusun karnımız hassas zaten hem de canın çok acır boşver kız nolcak tüylerdenCanim ben normalde o bolgeyi hep tuy dokucu veet kremle alirdim, jiletle de desteklerdim. Krem cok kimyasal oldugu icin tebe kalmadan once biraktim tedavi gorurken. Ama doktora sormadim inan belki de zarari yoktur kendi kendime uydurmus olabilirimjiletle devam ediyorim ama simdiden iki buklum zorlanmaya basladim fiziksel olarak
Göbüşte ağdayı bilemedim ya çok hassas bölge orası tahriş olursa acısından duramazsınTabi tabi tedavi kisminda da artti daha benim yuzumde filan, bildigin almasam favorilerim var ahahahahaaah of igrenc
Valla yuz icin olan minilerden var en kotu onu vurayim bari usul usulagdayi kendim kollarima filan yapiyorum da gobuse cesaret edenedim
limonlu su iyi geliyor., sarımsaklı yoğurt, cevizbenim normalde düşüktür bugünün stresinden mi oldu acaba anlamadımdoktorum takip edelim biraz dedi yemekten 1 saat sonra ölçmek lazımmış siz ilaç dışında düşürmek için neler yapıyosunuz kızlar deryaderya2
Çok iyi canım benim de bakar o zaman herhalde. Perşembe gideyim en iyisi 2 gün daha bekleyip sabrımı zorlamayım ben deyok aşkım doktorum yapabileceğimi söyledi burun kemiği ve ense kalınlığını da kontrol etti hatta
tamam aşkım bu hafta hep takip edip not alayım bende panik atak var bide o da galiba etkiliyolimonlu su iyi geliyor., sarımsaklı yoğurt, ceviz
ama stresten olmuştur merak etme arada heyecan stres tansiyonu yükseltir
hergün aynı saatlerde, dinlenmiş vaziyetteyken ölç bakalım 1 hafta not al
%65 dediyse sen yine de her iki cinsiyete hazırlıklı ol bencekızlar doktorum %65 erkek demişti ama bizimki %60 kız dedi ultrason fotosuna göre bakalım hangisi kazanıcak şaşırdım
Panik atak etkilemiştir kuşum kan basıncın yükselmiştir. Stres yapma hiç anlık olmuştur o. Sonrasında normal düzeye inmistir eminitamam aşkım bu hafta hep takip edip not alayım bende panik atak var bide o da galiba etkiliyo
Göbek büyüyünxe cok zor shdjdjfjf görmeden allah me verdiyseben de şuan jiletle destekliyorum daha önce lazer yaptırmıştım ama illaki bişey yapmak gerekiyor ama ileriki haftalarda jilet de yapamayacağız göbekten o zaman sanki ağda mecbur gibi görünüyor ve ben hayatımda 2 defa ağda kullandım onda da canım gitmiştine yapacağım bilemiyorum doğum zamanı ve özellikle de yazın ağda daha konforlu olur sanki
Anladim sanirim evde var kocamin en sifir olan basligi var onla alabilirim bak dogru dedim bunu esevdimÇocikin rahatını bozma djjsks bide erkeklerin traş makinası var ya onun bi bölümü var lazere giderken de onu kullanıyordum o daha kolay olur kökten almıyor yüz cihazımız gibi bildin mi neyden bahsettiğimi tam anlatamadım ama fjjdsn
Ayyy evet ya niyeyse agdayi size sormadan yapamadim iste ahaha akil alma ihtiyaci hissettim buluttan nem kapan biri oldugum icin ..jilet yap aşkım damarlar çok hassas oluyo allah korusun karnımız hassas zaten hem de canın çok acır boşver kız nolcak tüylerden
Ben lazere gidiyordum yarım kaldı canım oradaki kadın da mümkün olduğunca kısaltmaya çalış doğumdan sonra devam edeceğiz dedi ama iki ayda eski haline dondu diyebilirim mecburen agdaya başvuracağım tekrardanKızlar hazır konu açılmışken hamilelikte özel bölge için napıyorsunuz. Lazer olmuyor sanırım, ağdaya cesaret edemiyorum. Krem vs uygun olurmu ki
Yavrum yuzey alani genisliyor cilginca evet sorunumuz o ahahahBende de çok hızlı uzuyor bide çoğaldı ben göbeğimi de alıyorum doktordan utanıyorum çünküBraun un epilatörü var onunla çok pratik oluyor diğer yerleri de epilatörle alıyorum ama göbek büyüyünce napacağız o sıkıntı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?