Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

bende önce lazer sonra ağdadan devam ediyordum ama ağda yaptıramıyorum hamilelikte. Birde hep alttan muayene çok sık jilet vurdum. Azalmıştı ama hamileleikte artacak gibi tüyler. 9 ay sonrasını düşünemiyorum.

Bende de çok hızlı uzuyor bide çoğaldı ben göbeğimi de alıyorum doktordan utanıyorum çünkü Braun un epilatörü var onunla çok pratik oluyor diğer yerleri de epilatörle alıyorum ama göbek büyüyünce napacağız o sıkıntı işte

Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim 5 haftalıkken öğrenmiştim hala daha bebeğimin kalp atışını dinletmiyor doktor. İlerleyen zamanda diye diye beni bekletti bugün yine artık dinleriz dimi dedim canım biz dinleyemiyoruz bizim cihazlarda yok o dedi gel de canını sıkma. Madem öyle birşey vardı en başında ne diye söylemiyorsun değil mi yani allahtan bebeğin gelişiminde bir sorun yok ikili tarama testimi verdim yarın başka bir doktora gidicem randevu alıpta. Canım sıkıldı çok. Benim gibi olan olduğunu sanmıyorum ama sormak istedim

benim normalde düşüktür bugünün stresinden mi oldu acaba anlamadım doktorum takip edelim biraz dedi yemekten 1 saat sonra ölçmek lazımmış siz ilaç dışında düşürmek için neler yapıyosunuz kızlar deryaderya2

12.hafta olmadan ikili test ultrasonda belli olmuyor gibi bi sey okumuştum o nedenle kafam karıştı. Arada 2 gün var aslında ama 2 hafta gibi geliyo bana
yok aşkım doktorum yapabileceğimi söyledi burun kemiği ve ense kalınlığını da kontrol etti hatta

jilet yap aşkım damarlar çok hassas oluyo allah korusun karnımız hassas zaten hem de canın çok acır boşver kız nolcak tüylerden

kızlar doktorum %65 erkek demişti ama bizimki %60 kız dedi ultrason fotosuna göre bakalım hangisi kazanıcak şaşırdım

Eklentiler

• IMG_3443.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 84
Göbüşte ağdayı bilemedim ya çok hassas bölge orası tahriş olursa acısından duramazsın

limonlu su iyi geliyor., sarımsaklı yoğurt, ceviz
ama stresten olmuştur merak etme arada heyecan stres tansiyonu yükseltir
hergün aynı saatlerde, dinlenmiş vaziyetteyken ölç bakalım 1 hafta not al

limonlu su iyi geliyor., sarımsaklı yoğurt, ceviz
ama stresten olmuştur merak etme arada heyecan stres tansiyonu yükseltir
hergün aynı saatlerde, dinlenmiş vaziyetteyken ölç bakalım 1 hafta not al
tamam aşkım bu hafta hep takip edip not alayım bende panik atak var bide o da galiba etkiliyo

Göbek büyüyünxe cok zor shdjdjfjf görmeden allah me verdiyse

Anladim sanirim evde var kocamin en sifir olan basligi var onla alabilirim bak dogru dedim bunu esevdim

jilet yap aşkım damarlar çok hassas oluyo allah korusun karnımız hassas zaten hem de canın çok acır boşver kız nolcak tüylerden
Ayyy evet ya niyeyse agdayi size sormadan yapamadim iste ahaha akil alma ihtiyaci hissettim buluttan nem kapan biri oldugum icin ..

Kızlar hazır konu açılmışken hamilelikte özel bölge için napıyorsunuz. Lazer olmuyor sanırım, ağdaya cesaret edemiyorum. Krem vs uygun olurmu ki
Ben lazere gidiyordum yarım kaldı canım oradaki kadın da mümkün olduğunca kısaltmaya çalış doğumdan sonra devam edeceğiz dedi ama iki ayda eski haline dondu diyebilirim mecburen agdaya başvuracağım tekrardan

Yavrum yuzey alani genisliyor cilginca evet sorunumuz o ahahah
Ben de almak istiyorum ya zaten esmerim tuylerim hani cok sari olsa onemsemem belki ama hozukuyor baya ajdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…