Kızlar benim akıntım çok arttı ya, 9.-10. Haftalarda olan hamişler bu normal mi bi tek ben mi yaşıyorum önceden akıntım olmazdı bu haftalarda mı yoğunlaşıyor
Kızlar benim akıntım çok arttı ya, 9.-10. Haftalarda olan hamişler bu normal mi bi tek ben mi yaşıyorum önceden akıntım olmazdı bu haftalarda mı yoğunlaşıyor
Yavrum yuzey alani genisliyor cilginca evet sorunumuz o ahahah
Ben de almak istiyorum ya zaten esmerim tuylerim hani cok sari olsa onemsemem belki ama hozukuyor baya ajdjdj
Malesef benim de sarı değil bide dediğin gibi bir sürü hormon aldım bende çatlatmasıydı, aşılamasıydı, tüpüydü derken çoğaldı. Ben göbeği büyüyünce de alırım makinayla da genital bölge sıkıntılı, oraya erişmek çok zor olacak ilerde Daha önce doğum yapanlar nasıl yapıyordu acaba yazsınlar deneyimli anneler
Malesef benim de sarı değil bide dediğin gibi bir sürü hormon aldım bende çatlatmasıydı, aşılamasıydı, tüpüydü derken çoğaldı. Ben göbeği büyüyünce de alırım makinayla da genital bölge sıkıntılı, oraya erişmek çok zor olacak ilerde Daha önce doğum yapanlar nasıl yapıyordu acaba yazsınlar deneyimli anneler
Ya evet simdiden bile cok egilmemeye calisiyorum sanki gobegime bir sey olacak gibi refleks olarak kisitliyorum kendi hareketlerimi artik nasip bir sekilde halledicez o kisimlari da, isin komigi yardim almak da en namumkun bolge ahshsjdjd
Sirtimiz olsa keseletiriz herkese mesela ahahshshd
İstedigim gibi beslenemedigimde cok vicdan yapiyordum, hala bazen yapiyorum yalan yok. Bir gun suyu az icsem panikliyorum ama bunu okumak cok iyi hissettirdi, sizinle de paylasmak istedim
Çocikin rahatını bozma djjsks bide erkeklerin traş makinası var ya onun bi bölümü var lazere giderken de onu kullanıyordum o daha kolay olur kökten almıyor yüz cihazımız gibi bildin mi neyden bahsettiğimi tam anlatamadım ama fjjdsn
Yok yok tıraş makinasının bi başlığı var kıl köklerini almıyor tırım makinası diyorlar sanırım bide, kökten almadığı için kalınlaşma olmuyor tabi kökten almadığı için daha çabuk da çıkıyor
Yok yok tıraş makinasının bi başlığı var kıl köklerini almıyor tırım makinası diyorlar sanırım bide, kökten almadığı için kalınlaşma olmuyor tabi kökten almadığı için daha çabuk da çıkıyor
tüy dökücü krem kimyasal diye doktorum izin vermiyo kızlar normalde ben krem kullanıyorum ama hamileliği öğrendiğimden beri jilet mecburen allahtan çoğalmadı hiç