Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ya kiyamam erkekler o kadar cogaldi ki kizlarin sayisini unuttuk kiz analari ses edin sirayla nergiscicegi6 su an tek ispatli kiz bebis sende miydi kusum ya

Bende 22 nisanda kan vermiştim. Fetal sonucu bekliyorum of ne zaman çıkacak yaaa aynı tarihlerde bikaç kişi vermiştik heralde kimsenin gelmedi gibi

Galiba gerçekten erkek senesi ya full erkek gidiyoruz farkında mısınız
Demeee demeee kızlar da çoğunlukta olacak inananiyorum
Bende kız hissediyorum hep sanki kız olduğunu biliyor ve kabullenmiş gibi. Erkekse ters köşe olacak bana, erkek annesi olmak da başka güzel ya
Hehhh iste bende öyleyim icim
Dolu dolu kız hissediyorum ilk defa yarın doktorum şak diye erkek derse etkisinden uzun süre çıkamam galiba düşünsene 3 erkek çocuk bir de kocam Amaninnnn
Aynı dusunuyorum iki oğlum var . Kız a odakliyim ama sağlıklı olsun tabi
Kacinci haftadasin

Bende 22 nisanda kan vermiştim. Fetal sonucu bekliyorum of ne zaman çıkacak yaaa aynı tarihlerde bikaç kişi vermiştik heralde kimsenin gelmedi gibi
Kan veren annelerim aratıp sıkıştırıyor aradın mı hiç canım

Kızım benim ağzımdan çıkmasın bi laf dkndkdjdjd anında evrende sekip sahibini buluyor
Hormonların etkisiyle olabilir canim
Kanallar kendini süte hazırlıyor doktoruna da sorabilirsin korkacak bisey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…