Ben yıllardır troid ilacı kullanıyorum hep stabil giderdi ama hamileligimde artmış. İlk 6.haftamda gitttiğimde 5.63 çıkmıştı ilk kez bu kadar arttığı için ben de paniklemiştim çünkü hamilelikte 2.5 altında olması gerekiyor. Ama doktorum sakindi düşürcez dedi ilaç dozumu artırdı. 3 hafta sonra kontrole gittiğimde normal değerine ulaşmıştı. Şimdi aynı şekilde ilacımı kullanmaya devam ediyorum ve ayda bir kontrole gitcem. Hamilelikte maalesef hızlı artıyor değerimiz çünkü bebeğimiz bu hormonu bizden alıyor. Sizin doktorunuz ne dedi ilaç dozunuzu artırdı mı?Sizinki de yüksekmiş. İnşallah bir an önce olması gereken düzeye gelir hepimizinkiSon olarak şunu sormak istiyorum, siz değer yüksekliğinin bebek açısından riskli olup olmayacağını sormuş muydunuz doktorunuza?
Hahaha ben vajinal çok istiyorum nasip olursa bakalımYine bir gun arayla olurmus ahahahabenim vajinal olmama ihtimali yuksek oldugu icin senden once olabilir, sen vajinali beklemek istersen hani
Doguran ben elendim yazsin gruba ahahahaha
Ben de ilaç kullanıyorum kızlar 1 yıldır 25mg. Benim 12haftaya kadar hiç yükselmedi ayda bir baktırıyorum. Ama doktorlar genelde çok ciddi şeylere yol açmaz hep gebeleri korkutuyorlar diyor. İlaçla 4-6 haftada düşerBen yıllardır troid ilacı kullanıyorum hep stabil giderdi ama hamileligimde artmış. İlk 6.haftamda gitttiğimde 5.63 çıkmıştı ilk kez bu kadar arttığı için ben de paniklemiştim çünkü hamilelikte 2.5 altında olması gerekiyor. Ama doktorum sakindi düşürcez dedi ilaç dozumu artırdı. 3 hafta sonra kontrole gittiğimde normal değerine ulaşmıştı. Şimdi aynı şekilde ilacımı kullanmaya devam ediyorum ve ayda bir kontrole gitcem. Hamilelikte maalesef hızlı artıyor değerimiz çünkü bebeğimiz bu hormonu bizden alıyor. Sizin doktorunuz ne dedi ilaç dozunuzu artırdı mı?
+6 olduBenim de kız
Yaaa çok sevindim MavişKizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinadolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Ben de çok sakin bir bebekmişim uykumda galan hiç sıkıntı yokmuş bakma şimdi erken uyanıyorum mecburen ilaçlarım var çalışıyorum falan filan yoksa döne döne uyurum tüm gün çok severimAyyyy oh uyuya uyuya buyutuyorum oglusu diyorum ben de soranlaracocugum da insallah bana benzer uykucu olur, babasi 6-7 saat uyusa yeter ben normalde de severim ana uykuyu. Annem hep der senin gibi uc tane daha dogurup buyuturdum o kadar uykucu usluydun diye geceleri hayatta aglamazmisim doyurmak icin zorla uyandirirlarmis calar saatle alarm kurup
Hem de grubun ilk kız bebesi bence herkes unutmuş bu detayıBenim de kız
Aynen öyle. Ben korktum ama doktorum çok sakindi korkacak bi sey yok dedi ve dediği gibi 3 haftada isteğimiz değere ulaştı değerim. Artık ayda bir kontrole gidip değerime göre doz ayarlayacağız. Kontrollere düzenli gittigimiz sürece hiçbir şey olmazBen de ilaç kullanıyorum kızlar 1 yıldır 25mg. Benim 12haftaya kadar hiç yükselmedi ayda bir baktırıyorum. Ama doktorlar genelde çok ciddi şeylere yol açmaz hep gebeleri korkutuyorlar diyor. İlaçla 4-6 haftada düşer
Çok güzeller gerçekten de yaaAyyyyy kalbim eridiii ahahaha tiplere bakin
Eki Görüntüle 3585145 Eki Görüntüle 3585146 Eki Görüntüle 3585147
Ayyy insallah yavrum ya bize ceksinler sakin uykucu tontikkk uysalBen de çok sakin bir bebekmişim uykumda galan hiç sıkıntı yokmuş bakma şimdi erken uyanıyorum mecburen ilaçlarım var çalışıyorum falan filan yoksa döne döne uyurum tüm gün çok severiminşallah bal oğluşun da senin gibi sever uykuyu sen de huzurlu olursun
Ben geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. 7.haftamda Tsh değerim 7 küsür çıkmıştı, doktor 75mg ilaç başlattı. Sonra aralık ayında kürtaj oldum başka bir sebeptenBen yıllardır troid ilacı kullanıyorum hep stabil giderdi ama hamileligimde artmış. İlk 6.haftamda gitttiğimde 5.63 çıkmıştı ilk kez bu kadar arttığı için ben de paniklemiştim çünkü hamilelikte 2.5 altında olması gerekiyor. Ama doktorum sakindi düşürcez dedi ilaç dozumu artırdı. 3 hafta sonra kontrole gittiğimde normal değerine ulaşmıştı. Şimdi aynı şekilde ilacımı kullanmaya devam ediyorum ve ayda bir kontrole gitcem. Hamilelikte maalesef hızlı artıyor değerimiz çünkü bebeğimiz bu hormonu bizden alıyor. Sizin doktorunuz ne dedi ilaç dozunuzu artırdı mı?
Aynen oyle inan simdi tum algim erkege focus halde, erkek giysileri erkek isimleri erkek erkekÇok güzeller gerçekten de yaabu arada şimdi hatırladım ben bak dün gece rüyamda bacakları kolları boğum boğum bir bebek gördüm o boğumları öpüyordum ama asla cinsiyet bilmiyorum rüyada ama bu defa da erkek gibi hissettirdi bana bu rüya yaa sağlıklı olduklarını bilelim de hiç önemi yok hemde hiç işin şakası bunlar hep bak erkekler içinde harika şeyler var
Sizin de ilaç dozunuzu yükseltmiş doktorunuz. Düzenli kullanın değeriniz düşecektir sizin de. Troidler önemli bi durum ve haklı olarak korkuyoruz ama insallah hepimiz guzel bi şekilde atlatacağız bu dönemiBen geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. 7.haftamda Tsh değerim 7 küsür çıkmıştı, doktor 75mg ilaç başlattı. Sonra aralık ayında kürtaj oldum başka bir sebeptenve tsh değerim bir anda 0.03’lere kadar düştü. Doktorum ise ilacı bir anda kesmek yerine, yavaş yavaş azaltmayı doğru buldu. Çünkü değerlerimin çok dengesiz olduğunu ve ilacı bir anda arttırmak veya azaltmak bu durumu daha çok dengesizleştirebilir demişti.
Böyle böyle tsh değerim 0.3’e gelmişti. Tahminim bu değerle hamile kaldım. Şimdiki hamileliğimde 6.haftam bitmek üzere iken Tsh değerim 0.1di. Doktorun tavsiyesi ile bir gün 25mg, bir gün 12.5mg alıyordum.
Bu şekilde 3.5 hafta ilerledim, ama şimdi 9.3’e çıkmış
Şimdi ise 5 gün 50 mg, 2 gün 25mg almamı söyledi. 20 gün sonra tekrar ölçüm yapacağız.
Hahahaha evdeki erkolar soktaaaBacim hakkindirbu mutluluksimdi evdeki erkolar dusunsun
Haftaya başlayacağımAy vallahi yap alısverişini pembelere doy bunu çok hakettinnnnn
Amin canım çok teşekkürlerCanım çok sevindimsağlıkla huzurla gelsin inşallah çiçeğiniz
Teşekkür ederim canımYaaaaa içime doğdu hepiki oğluştan sonra bi prensesi hakettin çok sevindim canım benim gözün aydın
Ahhhh dört gözle bekliyorum alışveriş yapmayı
Ayyy insallah çok teşekkürlerGözün aydın Allah gönlüne göre verdi çok sevindim minnak narin bir kızın olacak sevin bence değişmez artık
Evet kizmisssKızzzzz
Esinlendi mi dersin erkeklerle kızlar+6 oldu
Evet evet bacım erkek senesi falan değil eşit gidiyorEsinlendi mi dersin erkeklerle kızlar
Evet yaaa siyah perde alıp öyle uyumayı denicem bakalım gene ki uyanıyorumBazen bana da öyle oluyor balım ya uyku bir kaçtı mı bekle ki gelsin
İkili testten mi bahsediyorsunuz benim gittiğim hastanede sabah yapıyorlardı aç tok fark etmiyorYaptırdım benim randevum erken saatteydi bisey sormadı doktorum. Ama sanırım biri yazmisti buraya sabah alınıyor diye
Teşekkür ederim poncigimmmmYaaa çok sevindim Mavişgözün aydın canın bu senin için çok hakedilmiş bir mutluluk
Ben de çok sakin bir bebekmişim uykumda galan hiç sıkıntı yokmuş bakma şimdi erken uyanıyorum mecburen ilaçlarım var çalışıyorum falan filan yoksa döne döne uyurum tüm gün çok severiminşallah bal oğluşun da senin gibi sever uykuyu sen de huzurlu olursun
Hem de grubun ilk kız bebesi bence herkes unutmuş bu detayıilk haber senden gelmişti ben öyle hatırlıyorum
Sizin de elin kulağındadır çok merak ediyorum sizinkileri deEvet evet bacım erkek senesi falan değil eşit gidiyor
Tebrik ederimmmmKizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinadolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Ama senn 13 gün sonra çıkmştı sennle konştktan sonra atakan hocaya gidip almştm 2 günde çıkması çok tuhafma gitti. Yarın için randevu aldm bakalm ne çıkacakbenimde rapor görünmüyor canım . aynı yerde yaptırdım
Saol kuzum bir örnek görmek sevindirdi beniCanim bende dün verdim ikili test doktor 2 güne çıkar ararım dedi. Fetal uzun sürüyor da ikili test bi kac güne belli oluyor sanırm
Teşekkür ederim demekki 2 günde çıkıyormş ben büyütmüşümbenim ki de 2 gun olmadan cikmisti. ozel hastane. 2 kagit vermeleri lazim bende ki biri seninde yazdigin testlrin ismi onunde kac ciktigi yaziyor diyerinde grafik gibi biseydi tam bakamadimda doktorda kaldi raporlarin icine koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?