Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben yıllardır troid ilacı kullanıyorum hep stabil giderdi ama hamileligimde artmış. İlk 6.haftamda gitttiğimde 5.63 çıkmıştı ilk kez bu kadar arttığı için ben de paniklemiştim çünkü hamilelikte 2.5 altında olması gerekiyor. Ama doktorum sakindi düşürcez dedi ilaç dozumu artırdı. 3 hafta sonra kontrole gittiğimde normal değerine ulaşmıştı. Şimdi aynı şekilde ilacımı kullanmaya devam ediyorum ve ayda bir kontrole gitcem. Hamilelikte maalesef hızlı artıyor değerimiz çünkü bebeğimiz bu hormonu bizden alıyor. Sizin doktorunuz ne dedi ilaç dozunuzu artırdı mı?

Ben de ilaç kullanıyorum kızlar 1 yıldır 25mg. Benim 12haftaya kadar hiç yükselmedi ayda bir baktırıyorum. Ama doktorlar genelde çok ciddi şeylere yol açmaz hep gebeleri korkutuyorlar diyor. İlaçla 4-6 haftada düşer

Yaaa çok sevindim Maviş gözün aydın canın bu senin için çok hakedilmiş bir mutluluk
Ben de çok sakin bir bebekmişim uykumda galan hiç sıkıntı yokmuş bakma şimdi erken uyanıyorum mecburen ilaçlarım var çalışıyorum falan filan yoksa döne döne uyurum tüm gün çok severim inşallah bal oğluşun da senin gibi sever uykuyu sen de huzurlu olursun

Hem de grubun ilk kız bebesi bence herkes unutmuş bu detayı ilk haber senden gelmişti ben öyle hatırlıyorum

Aynen öyle. Ben korktum ama doktorum çok sakindi korkacak bi sey yok dedi ve dediği gibi 3 haftada isteğimiz değere ulaştı değerim. Artık ayda bir kontrole gidip değerime göre doz ayarlayacağız. Kontrollere düzenli gittigimiz sürece hiçbir şey olmaz

Çok güzeller gerçekten de yaa bu arada şimdi hatırladım ben bak dün gece rüyamda bacakları kolları boğum boğum bir bebek gördüm o boğumları öpüyordum ama asla cinsiyet bilmiyorum rüyada ama bu defa da erkek gibi hissettirdi bana bu rüya yaa sağlıklı olduklarını bilelim de hiç önemi yok hemde hiç işin şakası bunlar hep bak erkekler içinde harika şeyler var

Ayyy insallah yavrum ya bize ceksinler sakin uykucu tontikkk uysal

Ben geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. 7.haftamda Tsh değerim 7 küsür çıkmıştı, doktor 75mg ilaç başlattı. Sonra aralık ayında kürtaj oldum başka bir sebepten ve tsh değerim bir anda 0.03’lere kadar düştü. Doktorum ise ilacı bir anda kesmek yerine, yavaş yavaş azaltmayı doğru buldu. Çünkü değerlerimin çok dengesiz olduğunu ve ilacı bir anda arttırmak veya azaltmak bu durumu daha çok dengesizleştirebilir demişti.

Böyle böyle tsh değerim 0.3’e gelmişti. Tahminim bu değerle hamile kaldım. Şimdiki hamileliğimde 6.haftam bitmek üzere iken Tsh değerim 0.1di. Doktorun tavsiyesi ile bir gün 25mg, bir gün 12.5mg alıyordum.
Bu şekilde 3.5 hafta ilerledim, ama şimdi 9.3’e çıkmış
Şimdi ise 5 gün 50 mg, 2 gün 25mg almamı söyledi. 20 gün sonra tekrar ölçüm yapacağız.

Aynen oyle inan simdi tum algim erkege focus halde, erkek giysileri erkek isimleri erkek erkek hani kiz olsa da cok asik olucaktim ama o ihtimal simdi kalkti ya ortadan, hic onu da istememisim gibi geliyor direkt adapte oldum
Bogumlu tontik bebek 1-0 ondedir yaaaaa yerim tombis bebek cok severim insallah bizimkiler de ruyandaki gibi olur hafif sisko ahdjdjdj. Nasilsa ayaklaninca hepsi zayifliyor normale geliyor

Sizin de ilaç dozunuzu yükseltmiş doktorunuz. Düzenli kullanın değeriniz düşecektir sizin de. Troidler önemli bi durum ve haklı olarak korkuyoruz ama insallah hepimiz guzel bi şekilde atlatacağız bu dönemi

Bacim hakkindirbu mutluluk simdi evdeki erkolar dusunsun
Hahahaha evdeki erkolar soktaaa
Ay vallahi yap alısverişini pembelere doy bunu çok hakettinnnnn
Haftaya başlayacağım
Canım çok sevindim sağlıkla huzurla gelsin inşallah çiçeğiniz
Amin canım çok teşekkürler
Yaaaaa içime doğdu hep iki oğluştan sonra bi prensesi hakettin çok sevindim canım benim gözün aydın
Teşekkür ederim canım
şimdi varya kız eşyaları seni nasıl mest edecek maviss_34
Ahhhh dört gözle bekliyorum alışveriş yapmayı
Gözün aydın Allah gönlüne göre verdi çok sevindim minnak narin bir kızın olacak sevin bence değişmez artık
Ayyy insallah çok teşekkürler
Evet kizmisss
Esinlendi mi dersin erkeklerle kızlar

Ay bugun dumduz cay aseriyorum ya ahaha kalktigimdan beri iki koca kupa cayi devirdim of artik salicam bazi seyleri bunaldim ona dikkat et buna dikkat et evde cay demleyi unutmusum resmen yahu
Her like sefan olsun bacim ben de cay iciyorum o kadardan bir sey olmaz demektir ona gore likelayin

Bazen bana da öyle oluyor balım ya uyku bir kaçtı mı bekle ki gelsin
Evet yaaa siyah perde alıp öyle uyumayı denicem bakalım gene ki uyanıyorum
Yaptırdım benim randevum erken saatteydi bisey sormadı doktorum. Ama sanırım biri yazmisti buraya sabah alınıyor diye
İkili testten mi bahsediyorsunuz benim gittiğim hastanede sabah yapıyorlardı aç tok fark etmiyor
Teşekkür ederim poncigimmmm
Evet evet bacım erkek senesi falan değil eşit gidiyor
Sizin de elin kulağındadır çok merak ediyorum sizinkileri de

Tebrik ederimmmm

benim ki de 2 gun olmadan cikmisti. ozel hastane. 2 kagit vermeleri lazim bende ki biri seninde yazdigin testlrin ismi onunde kac ciktigi yaziyor diyerinde grafik gibi biseydi tam bakamadimda doktorda kaldi raporlarin icine koydu
Teşekkür ederim demekki 2 günde çıkıyormş ben büyütmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…