- 8 Ağustos 2024
- 251
- 126
- 23
- 37
Ultrason çok farklı gelmedi bana ama bilemiyorum ense kalınlığnı ölçtü farklı olarakCanım abdominal ultrason ile bakılıyor değil mi
Bende Salı yaptırdım bugün e nabiza baktım düşmüş sisteme acaba çıktı mı emin olamadimAma senn 13 gün sonra çıkmştı sennle konştktan sonra atakan hocaya gidip almştm 2 günde çıkması çok tuhafma gitti. Yarın için randevu aldm bakalm ne çıkacak
Evet yapılıyor çok labaratuvar var çalışanBenim şirket galiba Amerika’ya göndermiyor ya. Aramıştım 23 ünde gelmiş dediler Ankara merkezli bir laboratuvar. Türkiye de de yapılıyor mu bu işler acaba
Evet yaaa siyah perde alıp öyle uyumayı denicem bakalım gene ki uyanıyorum
İkili testten mi bahsediyorsunuz benim gittiğim hastanede sabah yapıyorlardı aç tok fark etmiyor
Teşekkür ederim poncigimmmm
Sizin de elin kulağındadır çok merak ediyorum sizinkileri de
Hayırlı olsun çok güzel yaKizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinadolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Az once esime hatirlattim, salaga yatarak sanki annelerimizi kastediyormusum gibi yemediKızlar farkında mısınız anneler günü de yaklaşıyor ya
Ay ben de hiç hatırlatmamak kendisinin hatırlamasını beklemek istiyorum ama ya odun bi dönemine denk gelirse de ufak çaplı kriz yaşarsak diye korkuyorumAz once esime hatirlattim, salaga yatarak sanki annelerimizi kastediyormusum gibi yemedidaha anne olmadin diyor kucuk bir kufrettim kendisine ahhsdjd
Valla benim esim oyle dunyanin ennn dusunceli surekli jestler yapan cicek bocek alan kocasi degildir, rasyonel duz bir erkekAy ben de hiç hatırlatmamak kendisinin hatırlamasını beklemek istiyorum ama ya odun bi dönemine denk gelirse de ufak çaplı kriz yaşarsak diye korkuyorum
Ben uazmisimdir canım öğleden sonra gittim yapmadılar sabahtan geldi dedi ertesi sabah verdim bende testiEvet canım bana da sormadi doktor ama buraya biri öyle yazmıştı diye hatırlıyorum
Teşekkürler canım Fetal dna mı bekliyordunHayırlı olsun çok güzel yabenim nem olacak yaaaaaa meraaaktan çatlicam
Evet canım. Son randevum çok erkendi fetalle öğreniriz inşBen uazmisimdir canım öğleden sonra gittim yapmadılar sabahtan geldi dedi ertesi sabah verdim bende testi
Teşekkürler canım Fetal dna mı bekliyordun
Benimki de bi umut işte bakmaValla benim esim oyle dunyanin ennn dusunceli surekli jestler yapan cicek bocek alan kocasi degildir, rasyonel duz bir erkekbazi seyleri hatirlatmak ve bekledigimi belirtmem gerekir ozellikle evlendikten sonra sevgililik doneminde sahip oldugu beni sasirtan jestleri kayboldu ajdjdjjd
Yani ben o an uzulup kavga cikarmaktansa baziseylerin spoilerini veriyorum kafam rahat ediyor ajdjdjdj. Kayinpederimi de oyle gorerek yetismis, benle yontuldu biraz diyebiliriz ahdjdjdjdBenimki de bi umut işte bakma
Fetal sojuclari hep ard arda gelecek insallhEvet canım. Son randevum çok erkendi fetalle öğreniriz inş
Valla aynı durumdayim milletin bu haftalar bitiyo bizim yeni başliyo gibi bişey 2 haftadır midem bulaniyo her yemekten sonrada kusuyorum ilk gebeliğime döndüm 9ay kustumBu ne biçim ikinci trimester ya mide bulantısı başladı
E doktor bana 11-14 arası al demişti, 11 aldığımda nerden kısmış olucam
Şükür tuvalete daha az çıkacakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?