Ekleyim canım tabloya ekleyeceğim çok kişi var valla hepsi kaçtıKuzum 13 haftalık dedi bakalım kısmet artık degisiese de sağlık olsun hiç önemli değil ekler misin tabloya pembis pembis
YA NE DİYOSUUUUUUNNNNNNKizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinadolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Yine bir gun arayla olurmus ahahahaAynen bakalım doğumlarımız nasıl olacak
Ayyyyy oleeeeyyKizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinadolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Ayyyy oh uyuya uyuya buyutuyorum oglusu diyorum ben de soranlaraBu sabah ben de uyudum valla 11de uyandım ohh mis gibi geldi iş de olmayınca bugün yarın uyurum artık rahatım
Rahat kafayla eklersin canımEkleyim canım tabloya ekleyeceğim çok kişi var valla hepsi kaçtı
Aminnnn insallah cilegimmmm çılgınca alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorum daYA NE DİYOSUUUUUUNNNNNN
İnanmıyorummmmm çooook sevindim ya Allah nazarlardan saklasınnnnn güle oynaya gelsin inşallah minik kızınnnn
Simosummm çok mutluyummmAyyyyy oleeeeyy
Bacim hakkindirbu mutlulukRahat kafayla eklersin canım
Aminnnn insallah cilegimmmm çılgınca alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorum da
Simosummm çok mutluyummm
Ay vallahi yap alısverişini pembelere doy bunu çok hakettinnnnnRahat kafayla eklersin canım
Aminnnn insallah cilegimmmm çılgınca alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorum da
Simosummm çok mutluyummm
Canım çok sevindimKuzum 13 haftalık dedi bakalım kısmet artık degisiese de sağlık olsun hiç önemli değil ekler misin pembis pembis
Yaaaaa içime doğdu hepKizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinadolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Ne güzel olumsuz konuşmamış doktorunuz.Korkulacak bir şey yok dedi düşüşe de geçtiği için amacımız 2.5 altına düşürmek, korkma dedi iyotlu tuz tüket lahana brokoli tüketme dedi
10+0 olduk bugün haftaya gidip bakacağız işte umarım iyidir her şey yolundadır sen de korkma bir şey olmaz olabiliyormuş böyle hamilelikle beraber bebişe bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Gözün aydın Allah gönlüne göre verdi çok sevindim minnak narin bir kızın olacak sevin bence değişmez artıkKizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinadolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
kızlar ya baş ağrısı için neler yapıyosunuz fikir verir misiniz iki üç gündür baş ağrım var tansiyonum normal su içemiyorum ondan mı acaba anlamadım şimdi uyandım hemen başladı ağrıbir de normal mi baş ağrıları
Benim de kızTek kız sende mi şu ana kadar
Evet benim de 22 ocak normalde 14+1im ama burda 15.hafta yazıyor çünkü yaş gibi 14ü doldurup 15 içindesin deniyor.Bunu ben doktoruma sormuştum 11+6 da sanırım 12. Hafta bitmek üzere mi yani demiştim hayır 12. Haftaya yeni başlıyorsun demişti şuan ben 14 ü mü bitirdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?