Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
YA NE DİYOSUUUUUUNNNNNN
İnanmıyorummmmm çooook sevindim ya Allah nazarlardan saklasınnnnn güle oynaya gelsin inşallah minik kızınnnn

Ayyyyy oleeeeyy

Bu sabah ben de uyudum valla 11de uyandım ohh mis gibi geldi iş de olmayınca bugün yarın uyurum artık rahatım
Ayyyy oh uyuya uyuya buyutuyorum oglusu diyorum ben de soranlara cocugum da insallah bana benzer uykucu olur, babasi 6-7 saat uyusa yeter ben normalde de severim ana uykuyu. Annem hep der senin gibi uc tane daha dogurup buyuturdum o kadar uykucu usluydun diye geceleri hayatta aglamazmisim doyurmak icin zorla uyandirirlarmis calar saatle alarm kurup

Ekleyim canım tabloya ekleyeceğim çok kişi var valla hepsi kaçtı
Rahat kafayla eklersin canım
YA NE DİYOSUUUUUUNNNNNN
İnanmıyorummmmm çooook sevindim ya Allah nazarlardan saklasınnnnn güle oynaya gelsin inşallah minik kızınnnn
Aminnnn insallah cilegimmmm çılgınca alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorum da
Simosummm çok mutluyummm

Yaaaaa içime doğdu hep iki oğluştan sonra bi prensesi hakettin çok sevindim canım benim gözün aydın

Ne güzel olumsuz konuşmamış doktorunuz.
İnşallah aynen dediğiniz gibi her şey yolundadır hem sizin hem kendim için diliyorum çok geçmiş olsun size, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah

Gözün aydın Allah gönlüne göre verdi çok sevindim minnak narin bir kızın olacak sevin bence değişmez artık

Benim de bir haftadır geceleri ağrımaya başladı. İçerden basınç gibi hissediyorum. Ben şakaklarıma ve alnıma jel buz koyuyorum biraz çözdürüp doğrudan soğuk olmasın diye, yatarken çift yastık yatıyorum. Bazen buzun üzerinde uyuyorum Ağrı gelecek gibi hissettiğimde ışıkları azaltıp telefon ekranını da gece moduna/sarı ışığa alıyorum. Beyaz ışık ya da çok parlak ışık varsa o da ağrıtıyor. Su içiyorum gün içinde ama içemiyorsanız tansiyon problemi de yoksa limon, salatalık falan atarak soğutup içmek daha kolay olabilir. Fındık, muz, kabak çekirdeği iyi gelir diyorlar ama onlardan bir etki farketmedim.

Bunu ben doktoruma sormuştum 11+6 da sanırım 12. Hafta bitmek üzere mi yani demiştim hayır 12. Haftaya yeni başlıyorsun demişti şuan ben 14 ü mü bitirdim yani
Evet benim de 22 ocak normalde 14+1im ama burda 15.hafta yazıyor çünkü yaş gibi 14ü doldurup 15 içindesin deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…