- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Bazen bana da öyle oluyor balım ya uyku bir kaçtı mı bekle ki gelsinGünaydın kizlar sizin de böyle mi Cildiricam sabah 6 deyip gün aymaya başlayınca benim
Gözler açılıyor her gün aynı bu nedir böyle anlamadım gitti
Ben de dun 13+0 oldum pespese transferliler olarak ahahahaYaaa grubun 2.trimesterine giren ilk gebeşimizben de bugün 13+0 oldum artık doldurdum yarından itibaren 14den gün almaya başlayacağım
Kız gibi hissettimGeldimmmmmmmm önce tahminleri alayım
Canım suyu birden içersen doğrudan işersinBide 1 bardak suya 3 kez işeme seansı oluyor o garip dkdjdkdjjdjdjf 2 lt içmeyince böbreğim ağrıyor onun zoruyla içiyorum bende valla. Yoksa onu bile içemem tiksindim artık doğurduktan sonra uzun süre su içmicem diyorum eşime dlfjfkfjfk
Sizinki de yüksekmiş. İnşallah bir an önce olması gereken düzeye gelir hepimizinkiBen ilk hamileliği öğrendiğimde 5+0 iken 10 küsürdü ama kese görünmediğinden doktor ilaç vermedi biz kendimiz 25 mg başladık sonra başka doktora gittim 7+1 de keseyi gördük 50mg çıkardı o zaman da 3.5 a düştü
Tekrar haftaya tahlil vereceğim 2.5 altına düşürmeye çalışıyoruz umarım düşmüştür önceden böyle bir problemim yoktu benim gebelikte oldu
Bu ne biçim ikinci trimester ya mide bulantısı başladıYaaa grubun 2.trimesterine giren ilk gebeşimizben de bugün 13+0 oldum artık doldurdum yarından itibaren 14den gün almaya başlayacağım
Canım bu konu şöyle yaş hesabı gibi nasıl doğduğumuz gün1 yaşında olamıyorsak sen 14+0 sın ya şuan tam 13 haftalık olıyorsun 13ü tamamladığın için hep bitirdiğin haftayı sayıyorsun 14den gün alıyorsun haftaya da 14ü bitireceğin için 14olup 15den gün alacaksınBunu ben doktoruma sormuştum 11+6 da sanırım 12. Hafta bitmek üzere mi yani demiştim hayır 12. Haftaya yeni başlıyorsun demişti şuan ben 14 ü mü bitirdim yani
Aynen bakalım doğumlarımız nasıl olacakBen de dun 13+0 oldum pespese transferliler olarak ahahaha
Evet ben bazen bi an önce bitsin şu su faslı diye hızlı içiyor olabilirimCanım suyu birden içersen doğrudan işersinsaat başı bir bardak gibi düşün o şekilde iç bakalım az az ama sık içersen o kadar yormaz ben en az 2.5lt içiyorum saat başı bazen 1.5saatte tuvalete gidiyorum akşam 10dan sonra çok su içmiyorum çünkü 12de ilaç içiyorum mecburen su içiyorum o saatte diye o sa gece 1 defa tuvalete kaldırıyor beni eğer erken yatarsam bir 12de ilaç içerken gidiyorum bir de gece gidiyorum
Korkulacak bir şey yok dedi düşüşe de geçtiği için amacımız 2.5 altına düşürmek, korkma dedi iyotlu tuz tüket lahana brokoli tüketme dediSizinki de yüksekmiş. İnşallah bir an önce olması gereken düzeye gelir hepimizinkiSon olarak şunu sormak istiyorum, siz değer yüksekliğinin bebek açısından riskli olup olmayacağını sormuş muydunuz doktorunuza?
Bu sabah ben de uyudum valla 11de uyandım ohh mis gibi geldi iş de olmayınca bugün yarın uyurum artık rahatımGunaydin kizceler ben yine yeni uyandimnazar degmesin iki kisilik uyuyorum 13 haftadir ben, dogurana kadar da keske uyuyabilsem cok severim uykuyu ama cise kalkiyorum sabaha karsi muhakkak.
maviss_34 kizzzzz demek istiyorum
Kafam yandı neyse çok önemli değil ahhss büyüyor işte.Canım bu konu şöyle yaş hesabı gibi nasıl doğduğumuz gün1 yaşında olamıyorsak sen 14+0 sın ya şuan tam 13 haftalık olıyorsun 13ü tamamladığın için hep bitirdiğin haftayı sayıyorsun 14den gün alıyorsun haftaya da 14ü bitireceğin için 14olup 15den gün alacaksın
Yaptırdınız mı aç tok farkediyomu
Hayatım daha 14den yeni gün almaya başladın ya o yüzden her zaman bitirdiğin hafta söylenir evet 13.5haftalıksın hatta 14den artık bugün itibari ile gün de almaya başladın bir giriş yaptın 14e ama doldurmadığın için bitirdiğin hafta söylenir döllenme olduğu anda 1 haftalık olmadığından zaman geçtikte hafta doluyor öyle düşünKafam yandı neyse çok önemli değil ahhss büyüyor işte.
13 haftalık nasıl oluyorum kız ben doktora gittiğimde 13,5 haftalıksın dedi zaten ahaha ayy çığlık
Mide bulantısı dün gece beni mahvetti gebeliğim boyunca öyle vurmamıştı kız bi panik yapmadım değil ajajajHayatım daha 14den yeni gün almaya başladın ya o yüzden her zaman bitirdiğin hafta söylenir evet 13.5haftalıksın hatta 14den artık bugün itibari ile gün de almaya başladın bir giriş yaptın 14e ama doldurmadığın için bitirdiğin hafta söylenir döllenme olduğu anda 1 haftalık olmadığından zaman geçtikte hafta doluyor öyle düşünolayın mantığı bu çok anlattırdım doktoruma oradan biliyorum sen artık koptun gittin 2.trimesterden bize güzel haberler ver diyeceğim de mide bulantısı dedin beni bi korkuttun yani yapma etme
Narin bir kız gibi sanki amasağlıklı olsun inşallah
AY maşallah, bu usg bende bir prenses hissi uyandırdı ama
Bacımm herkes kız demiş ama ben erkeğe benzettim ya çok merak ediyorummmm haydi söyle
Ay çok kız gibi hissetiim maşallah
Ben kız diyorummm
Ultrasondan anladığımdan değil hissiyatla erkek diyorum
Kız gibi hissettim
Kızlarr selam bugün yarınlar yokmuşçasına uyudum yamaviss_34 açıkla kız artık nazlı bir prenses mi geliyo da naza çektin çatladık
Kizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinaBence kız
Ayyyy çok mutlu oldummm sağlıkla gelsinKizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinadolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Kuzum 13 haftalık dedi bakalım kısmet artık degisiese de sağlık olsun hiç önemli değil ekler misin tabloya pembis pembisAyyyy çok mutlu oldummm sağlıkla gelsin
Değişmez artık heralde ya kaç haftalık oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?