Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sanki farketti gbi baya bulantim vardı ilac ictim ve bileklik taktım. Ilac bu kadar sürede etki eder mi bilmiyorum. Bi kac gun deniyip yine haber veririm. E bebekten aldm 79 tl
Valla bazi gunler iki prilam bile bana misin demiyor, her yeni yonteme acigim. Placebo etkisi olsa bile raziyim

Valla bazi gunler iki prilam bile bana misin demiyor, her yeni yonteme acigim. Placebo etkisi olsa bile raziyim
Benimde aynı seni çok iyi anlıyorum o yüzden bende gaza geldim aldim. Arkadasimi araç tutuyor bunu takınca rahat gidiyo arabada. O fayda görüyorsa bende görürüm belki diye aldim :)

Söylenen herşeyi unutup böyle bilgileri akıllarında tutmaları ayrı yetenek ama bu kocalrın
Erkolar iste işlerine geldikleri gibi yaşıyorlar
Of ogullarimizi lutfen bu konuda cok hassas kibar yetistirelim ustumde cok yuk hissediyorum bu konuda soyle esleri sevgilileri ileride ovunsunler
Küçük olan anlamıyor da buyuk oğluma öğreniyorum özel günleri yarın öbür gün anası hiç biseyi öğretmemiş demesinler

Benimde aynı seni çok iyi anlıyorum o yüzden bende gaza geldim aldim. Arkadasimi araç tutuyor bunu takınca rahat gidiyo arabada. O fayda görüyorsa bende görürüm belki diye aldim :)
İnsallah ise yarar tatlim ya su an cok ihtiyacin var yolculuktu dugundu bende yillar evvel bir influencer da gormustum ilk, yol tutuyor diye takiyormus. Ama gebelige kadar o kadar bilmezdim ki bulantidir kusmadir hic ihtiyac duymamistim

Erkolar iste işlerine geldikleri gibi yaşıyorlar

Küçük olan anlamıyor da buyuk oğluma öğreniyorum özel günleri yarın öbür gün anası hiç biseyi öğretmemiş demesinler
Ay gecen kayinvalidemin yaninda bos bulunup ogluma her ev isini ogreticem valla dedim kadincagiz diyor ki sey aslinda benimki de bilirdi ben gostermistim hep cocukken, sen cok yuz verdin alistirdin ondan yapmaz oldu ay aman dedim icimden alinan alinsin yaa hajddjdjd.

Ayyy onda bisey yok onun alınacağı tutmus benim kocam güzel temizlik yapar Allah var ama işine gelirse

İslerine gelemiyor sorun orda, haala sabah bulasigini kaldiricak gonlu olucak da bekliyorum diyor ki akittim ve fisfis yaptim deterjan kokmuyor ki
Benimki de kahvaltı bulaşığını kendi toplayacağına beni teşvik ediyor hadi gel aşkitom beş dk da hallederiz iki kişi diye djdhdjhdh

Her türlü kabulüm yaa öyle yada böyle istediğimi yaptırıyorum neticede o yüzden okeyim yani kocam da kocam

Son düzenleme:
Hahaha iyi demişsin benimkinin yaptığı işleri görünce annesi inanamıyor biz hiç görmedik bunları diyor yaptırana bakıcaksın karşiiiimmmm

Benimki de kahvaltı bulaşığını kendi toplayacağına beni teşvik ediyor hadi gel aşkitom beş dk da hallederiz iki kişi diye djdhdjhdh
Öyle deme bak teşvik önemli ben işten geldiğim günler yolum uzun olduğu için serviste sersem gibi okuyorum yemeği yer yemez aşkım sen buraları halledersin ben içeri geçiyorum deyip kaçıyordum sağolsun ikiletmez sonuçta benden erken geliyor ne yapalım hayat müşterek teşvik önemli jfkdjdks

Bi ben başaramadım şu teşvik etme işini ya o kadar tembel ki dkfjdkjdjf

Bi ben başaramadım şu teşvik etme işini ya o kadar tembel ki dkfjdkjdjf
Yaptığı işleri öv yemekleri çok beğen falan ben öyle başlamıştım hdksjdks aslında bir önceki hamileliğimde riskliydi ben yatmıştım bir noktada mecbur kalmıştı her işi yapmaya sonra da bazı işler üstüne kaldı hdjshsjs

Yaaaaa o işler üstüne yapıştıysa daha da kaçarı yok zaten dkdjdkdjdjjdjdjd
Benimkinin yaptığı seyleri övünce kendine acımaya başlayıp biraz dinlenmeye ihtiyacının olduğunu düşünüyor ya o kadar tatlı ve komik ki istemdışı olan bu tembelliğine bile kızamıyorum artık napayım dkdjdkdjdj

eceeaap askooo nerdesin Kizzz hani darlayacaktin
Ay eceyi darladılar askim bugun dhsndnd giremedm bi türlü iimdi keremi uyuturken aha dedmm cinsiyettt?? bütün günim koştur akla geçtii
KIZÇEEEE GELİYORMUUSSSS sağlıkla gelsinnnnn 2 erkekten sonra artk oembelere boğ kendini bebegm

Napıyorsjnuz kızlar ya ben cok fenayım belim kopcak gibi sanki. Baygınlk geçircem bütn gün at gibi ordan oraya koşturdum sonra eve geldim yemeklere giriştm. Öyle kolay yemekler değil ha söyleyemiyorm canınız çeker die ama mafoldm bittim delirmişim ben ahjsjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…