Kız bu ne euzubillahimineşeytanirracim dhdhBiz boyle olmayiz di migozum korktu ayy yercekime karsi
Ay nedennnn gece uyumuyor mu bizimleBen de bekliyorum ama bu hafta kimle konussam tekmelerin bazen hic de hos olmadigindan uykulari kacirdigindan filan soz etti tadim kacti yavvvv
Ayyyy kuzum çok sevindim gözün aydın hayırlı olsunn minik prensesiinnKızlaaaaar sonucum geldi şimdi çok şükür sonuçlarım temiz bir prenses de benden geliyor
Amin canımmm Allah hepinizin gönlüne göre versinAyyyy kuzum çok sevindim gözün aydın hayırlı olsunn minik prensesiinn
Yaaaa sen ne diyorsun gözün aydınnn çok sevindimKızlaaaaar sonucum geldi şimdi çok şükür sonuçlarım temiz bir prenses de benden geliyor
Kız bunun üçüzü olmuş bizi korkutma akşam akşamBiz boyle olmayiz di migozum korktu ayy yercekime karsi
Ay canım ne güzeeeel tebrik ediyorum sağlıkla kucağına al inşaallah yavrini. Bize de vermek nasip olsun şu haberiKızlaaaaar sonucum geldi şimdi çok şükür sonuçlarım temiz bir prenses de benden geliyor
Ucuz gebe degiliz neyseki sus jddjfjfKız bu ne euzubillahimineşeytanirracim dhdh
Yok anam kafalarina gore takiliyorlarmis cogu zamanAy nedennnn gece uyumuyor mu bizimle
Ay canım ne güzeeeel tebrik ediyorum sağlıkla kucağına al inşaallah yavrini. Bize de vermek nasip olsun şu haberisen 22’sinde vermiştin di mi
Çok teşekkür ederim kızlar allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinYaaaa sen ne diyorsun gözün aydınnn çok sevindim
Lierac aldim ben dun dayanamadim. Gelmesini bekliyorumKızlarcım bu arada sabah akşam yağlanmalara başladım ben pehlivan gibi dhdhd çatlama korkusu sardı her bir yanımıığğ çabuk büyüyo göbüşler. Şimdilik sabahları bebe yağı sürüyorum gece yatmadan da hindistan cevizi yağı sürüyorum bolcana. Hem göğüslere hem göbüşe. Lierac’a da bir iki aya iyice şişince başlamayı düşünüyorum, tüm tuşlara bastım sürekli yağlanıyorum bunun üzerine yine de çatlarsam yazıklar olsun
Oyyyy canim gozun aydin hosgelsin prensesin insallahKızlaaaaar sonucum geldi şimdi çok şükür sonuçlarım temiz bir prenses de benden geliyor
Kiz sus hala bunu savunuyoruz ajdjdjdjdErkek yılı diyenler nerde
O kadar mutluyum ki sağlıklı geldi diyeOyyyy canim gozun aydin hosgelsin prensesin insallah
Hay allah dhdjd bende aldım lierac da şimdilik kullanmaya kıyamadımLierac aldim ben dun dayanamadim. Gelmesini bekliyorumsurdugum yagla vedalastik dun kokusu cok ogurttu bayilacaktim. Kaldigim gunden beri surdugum yag dun beni oldurmeye calisti ahdjdjdj
Evet cok gozum korkmaya basladi gobek meme her gun degisik kalkiyorum artik ebatsal sjdjdjdjHay allah dhdjd bende aldım lierac da şimdilik kullanmaya kıyamadımne kadar erken başlarsak o kadar koruma bariyeri oluşturur esnetir yumuşatırız göbüşleri herkes yağlansın çatlaksız parıl parıll göbekler istiyorum dhdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?