Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlarcım bu arada sabah akşam yağlanmalara başladım ben pehlivan gibi dhdhd çatlama korkusu sardı her bir yanımıığğ çabuk büyüyo göbüşler. Şimdilik sabahları bebe yağı sürüyorum gece yatmadan da hindistan cevizi yağı sürüyorum bolcana. Hem göğüslere hem göbüşe. Lierac’a da bir iki aya iyice şişince başlamayı düşünüyorum, tüm tuşlara bastım sürekli yağlanıyorum bunun üzerine yine de çatlarsam yazıklar olsun

Ay nedennnn gece uyumuyor mu bizimle
Yok anam kafalarina gore takiliyorlarmis cogu zaman annem de diyor tam sizicam bammmm diye ayak kafa kol ne varsa girisirdin deli olurdum gunduzleri de kipirdamazmisim bu sefer bu cocuga noldu diye evhamlanirmis durtup dururdum karnimi diyor sjdjfjd

Lierac aldim ben dun dayanamadim. Gelmesini bekliyorum surdugum yagla vedalastik dun kokusu cok ogurttu bayilacaktim. Kaldigim gunden beri surdugum yag dun beni oldurmeye calisti ahdjdjdj

Lierac aldim ben dun dayanamadim. Gelmesini bekliyorum surdugum yagla vedalastik dun kokusu cok ogurttu bayilacaktim. Kaldigim gunden beri surdugum yag dun beni oldurmeye calisti ahdjdjdj
Hay allah dhdjd bende aldım lierac da şimdilik kullanmaya kıyamadım ne kadar erken başlarsak o kadar koruma bariyeri oluşturur esnetir yumuşatırız göbüşleri herkes yağlansın çatlaksız parıl parıll göbekler istiyorum dhdjdj

Evet cok gozum korkmaya basladi gobek meme her gun degisik kalkiyorum artik ebatsal sjdjdjdj
Benim hali hazirsa popo ve bacaklarda ergenlikten kalma var zaten bi de gobek meme catlamasin derdim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…