Cok sukur canim en buyuk mutluluk o zatenO kadar mutluyum ki sağlıklı geldi diyebakalım cadı kızım kime benzeyecek
Sene 2031 simay’ın oğlu okula başlar sınıfa bi girer 15 kız 5 erkek öğrenciKiz sus hala bunu savunuyoruz ajdjdjdjd
Detaylı ultrasona kadar kafamız rahat inşallah bahtlari güzel olsun hepsininCok sukur canim en buyuk mutluluk o zatensaglikla buyusun hepsi insallah bir omur guzel olsun herseyleri
Ayyy kiz madem sana benzesin anasinin kizi olsun
Ayyyyyy kaparlar oglumu veremem o kadar kizin icine ahahahahahahahaSene 2031 simay’ın oğlu okula başlar sınıfa bi girer 15 kız 5 erkek öğrenci
Ayyy onu da hic bilmiyorum ya fetalde cikmayip onda cikan ne olabilir diye dusundum gecen gun kendi kendime, organ gelisimi filan mi haniDetaylı ultrasona kadar kafamız rahat inşallah bahtlari güzel olsun hepsinin
Annen my love ya aynı biz dkdjdkdjjdfYok anam kafalarina gore takiliyorlarmis cogu zamanannem de diyor tam sizicam bammmm diye ayak kafa kol ne varsa girisirdin deli olurdum gunduzleri de kipirdamazmisim bu sefer bu cocuga noldu diye evhamlanirmis durtup dururdum karnimi diyor sjdjfjd
annem tam troll ahdjdjdjdAnnen my love ya aynı biz dkdjdkdjjdf
Gece uyumuyosa sıkıntı ya napcaz sabaha kadar oturcaz mı
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesiKızlaaaaar sonucum geldi şimdi çok şükür sonuçlarım temiz bir prenses de benden geliyor
Ay bize hiç bunlardan bahsetmediler dkhddkjdkdjdjannem tam troll ahdjdjdjd
Gecen de bir arkadasla konusuyorduk, dedi ki son bir bucuk ay oturarak uyudumnasil yani diyorum ee baya sirtima uc yastik koyup oturur seyahat eder gibi uyumaya calisiyodum azicik acimi degissem bebek agzimsan cikacak gibi geliyordu basinctan demez mi
Bisey olmaaaaz ben de arada haşır neşir oluyorum yapcak bisey yok. Canım anneciğim kardeşime hamileyken klorakla aceyle banyo yapardı resmen dkdjdkdjdjKızlar ya ben bugün çamaşır suyuyla falan bi mini temizlik yapayım dedim sonra inanılmaz pişman oldum, bi şey olmaz dimi( vallahi anksiyete tavan, 3 aydır yapmıyordum adam akıllı bir şey bi yapayım dedim ama pişman oldum
Çilekçim çok teşekkür ederim rahatlamaya ihtiyacım vardı djdjdjBisey olmaaaaz ben de arada haşır neşir oluyorum yapcak bisey yok. Canım anneciğim kardeşime hamileyken klorakla aceyle banyo yapardı resmen dkdjdkdjdj
Darıısı başına bebisimmPrilamsizligi deneyemedim bile ya darisi basima olsun ecooossyou nun yeni sezonu geldi dun ona basladim ben de
El kol parmak sayıyorlar iç organlara bakıyorlar bildiğim kadarıylaAyyy onu da hic bilmiyorum ya fetalde cikmayip onda cikan ne olabilir diye dusundum gecen gun kendi kendime, organ gelisimi filan mi hani
Çok teşekkür ederim darısı size artık cinsiyet öğrenmeyeGözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesi
Biliyorum kuşum bazen insan hiç olmayacak biseye saplanıp kalıyor dkdhdjjdjdjd hamilelik yarı delilik hali yaÇilekçim çok teşekkür ederim rahatlamaya ihtiyacım vardı djdjdj
Cidden öyle yemin ederim ki djdjdjd normalde zaten çok korkak bi tipim hamilelikte iyice coştu korkular djjdBiliyorum kuşum bazen insan hiç olmayacak biseye saplanıp kalıyor dkdhdjjdjdjd hamilelik yarı delilik hali ya
Canım sen yine de bi daha çamaşır suyuna yaklaşma ahshajCidden öyle yemin ederim ki djdjdjd normalde zaten çok korkak bi tipim hamilelikte iyice coştu korkular djjd
Bahahahahahahaha ya sen beni öldürcen shdjdjd kerem her gece 4 te tekmelerle uyandıırırdı beni, gündüz uyurdu gece coşardı shdjdjd uyumuyo bebsm uyumuyoAy nedennnn gece uyumuyor mu bizimle
Evet bebisim, fetal kromozom analizi aslında. Detaylıda ise iç organlarına bakıyor doktor tek tek uzun sürüyorAyyy onu da hic bilmiyorum ya fetalde cikmayip onda cikan ne olabilir diye dusundum gecen gun kendi kendime, organ gelisimi filan mi hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?