Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Süpersin ya sen çözmüşsün bak kimyasal işini
Biraz temizlik islerini severim ben sjdjdjd urun denemeyi filan da
İc camasirlarimi da siveno nun bebek deterjaniyla yikiyorum, icime sinmedi normal deterjan ve yumusaticiyla yikamak enfeksiyon vs korktum niyeyse.

Biraz temizlik islerini severim ben sjdjdjd urun denemeyi filan da
İc camasirlarimi da siveno nun bebek deterjaniyla yikiyorum, icime sinmedi normal deterjan ve yumusaticiyla yikamak enfeksiyon vs korktum niyeyse.
Çok çok iyi yapmışsın ben de öyle yapmayı düşünüyorum, yumuşatıcılar enfeksiyondan ziyade alerji yapıyor yeni bi tane yumuşatıcı deneyeyim dedim kollarım bacaklarım hep kaşındı.

Çok çok iyi yapmışsın ben de öyle yapmayı düşünüyorum, yumuşatıcılar enfeksiyondan ziyade alerji yapıyor yeni bi tane yumuşatıcı deneyeyim dedim kollarım bacaklarım hep kaşındı.
Ya hic de hassas alerjik biri degilimdir ama gebelikte tiklendim. Her gun en az dort kez camasir degisiyorum akinti sebepli. Oyle olunca hadi dedim degis kizim sen su deterjani. Mis gibi de portakal kabugu kokuyormus hosuma gitti

Bu gece atmış raporu firma temsilcisi cinsiyetini Dr asistanina gönderdim dedi asistana yazdım cevap vermedi aradım valla söyledi işte cadaloz kızım oluyor raporda tarih var 30 Nisan yazıyor
Ya ben orayı kaçırmışım senin sonucunun cıktığını bilmiyordum canım çok şükür, hersey yolunda değil mi

Ay saçma sapan rüyalar görüyorum, her uyuduğumda telefonla fetal dna ile ilgili haber alıyorum ama korkutucu bilinçaltım deli gibi çalısıyor. Sonuc gelse de bi huzura kavussam
Hahahaha düşünmemeye çalış kafani başka şeylerle oyala bide gelince mail olarak doktoruna mı geliyor

Ya ben orayı kaçırmışım senin sonucunun cıktığını bilmiyordum canım çok şükür, hersey yolunda değil mi
Çok şükür her şey düşük risk tabloda yaş kaynaklı riskleri de yazmışlar iyi ki ikili test yaptırmadim sırf yaştan dolayı yüksek çıkacaktı sonra ye kafayı dur

Oh şükürler olsun canım gözünaydın, artık hamileliğinin tadını cıkarma zamanı
Yarın gelir sonucun görürsün bak çok mutlu olacaksın ikimizin de aynı gün varmıştı labaratuvara benim sabah senin akşamdı.benim dün çıktığına göre senin bugün çıktı bence inşallah sağlıkla gelecek

Ah inşallah valla kuzum bugün bi kalp sıkışması başladı bende artık Yarın müjdeli haberi vericem bende inşallahh

Bu bunun pembesi ve turuncu da favorim bak bitkisel en azindan kokulari da hos aklinda olsun nergiscicegi6
Eki Görüntüle 3585416
Ben çok uzun zamandır goingzeero nun ürünlerini kullanıyorum bulaşık makinasi elde bulaşık mutfak spreyi banyo spreyi hepsini ordan alıyorum organik leke çıkarıcı çamaşır suyu da var aşırı memnunum mis gibi portakal yada okaliptus kokuyor denemek isteyenlere tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…