Biraz temizlik islerini severim ben sjdjdjd urun denemeyi filan daSüpersin ya sen çözmüşsün bak kimyasal işini
Gündemimiz değişiyor evet sürekli djdjd yarın bakalım hangi tuhaf soruyla karşınızda olacağım djdjdYok yok hiçbisey olmaz cidden takılma o meseleye. Gece uyurken aklından cıkar, yarın bambaşka bi gündemin olur zaten dkdjdkd
Çok çok iyi yapmışsın ben de öyle yapmayı düşünüyorum, yumuşatıcılar enfeksiyondan ziyade alerji yapıyor yeni bi tane yumuşatıcı deneyeyim dedim kollarım bacaklarım hep kaşındı.Biraz temizlik islerini severim ben sjdjdjd urun denemeyi filan da
İc camasirlarimi da siveno nun bebek deterjaniyla yikiyorum, icime sinmedi normal deterjan ve yumusaticiyla yikamak enfeksiyon vs korktum niyeyse.
Ya hic de hassas alerjik biri degilimdir ama gebelikte tiklendim. Her gun en az dort kez camasir degisiyorum akinti sebepli. Oyle olunca hadi dedim degis kizim sen su deterjani. Mis gibi de portakal kabugu kokuyormus hosuma gittiÇok çok iyi yapmışsın ben de öyle yapmayı düşünüyorum, yumuşatıcılar enfeksiyondan ziyade alerji yapıyor yeni bi tane yumuşatıcı deneyeyim dedim kollarım bacaklarım hep kaşındı.
Oh oh hemen onu da alayım memnun kaldıysanYa hic de hassas alerjik biri degilimdir ama gebelikte tiklendim. Her gun en az dort kez camasir degisiyorum akinti sebepli. Oyle olunca hadi dedim degis kizim sen su deterjani. Mis gibi de portakal kabugu kokuyormus hosuma gitti
Ay saçma sapan rüyalar görüyorum, her uyuduğumda telefonla fetal dna ile ilgili haber alıyorum ama korkutucubilinçaltım deli gibi çalısıyor. Sonuc gelse de bi huzura kavussam
Aaa onu nasıl gördünC cilekcanavari benim sonuç 30 nisanda çıkmış canım rapor öyle diyor bence seninki yarın gelir haber moralimizi yüksek tutuyoruz
Bu gece atmış raporu firma temsilcisi cinsiyetini Dr asistanina gönderdim dedi asistana yazdım cevap vermedi aradım valla söyledi işte cadaloz kızım oluyorAaa onu nasıl gördün
Ya ben orayı kaçırmışım senin sonucunun cıktığını bilmiyordum canım çok şükür, hersey yolunda değil miBu gece atmış raporu firma temsilcisi cinsiyetini Dr asistanina gönderdim dedi asistana yazdım cevap vermedi aradım valla söyledi işte cadaloz kızım oluyorraporda tarih var 30 Nisan yazıyor
Hahahaha düşünmemeye çalışAy saçma sapan rüyalar görüyorum, her uyuduğumda telefonla fetal dna ile ilgili haber alıyorum ama korkutucubilinçaltım deli gibi çalısıyor. Sonuc gelse de bi huzura kavussam
Çok şükür her şey düşük risk tabloda yaş kaynaklı riskleri de yazmışlar iyi ki ikili test yaptırmadim sırf yaştan dolayı yüksek çıkacaktı sonra ye kafayı durYa ben orayı kaçırmışım senin sonucunun cıktığını bilmiyordum canım çok şükür, hersey yolunda değil mi
Doktora gönderceklermiş ama benim de mailimi aldılar belki oraya da gönderirler ay ne biçim heyecan öfHahahaha düşünmemeye çalışkafani başka şeylerle oyala bide gelince mail olarak doktoruna mı geliyor
Oh şükürler olsun canım gözünaydın, artık hamileliğinin tadını cıkarma zamanıÇok şükür her şey düşük risk tabloda yaş kaynaklı riskleri de yazmışlar iyi ki ikili test yaptırmadim sırf yaştan dolayı yüksek çıkacaktı sonra ye kafayı dur
Alllahhhhhhh sabahlar olmasın cilegim gelsin mi yeni rüyalarDoktora gönderceklermiş ama benim de mailimi aldılar belki oraya da gönderirler ay ne biçim heyecan öf
Al al ben sevdimOh oh hemen onu da alayım memnun kaldıysan
Yarın gelir sonucun görürsün bak çok mutlu olacaksın ikimizin de aynı gün varmıştı labaratuvara benim sabah senin akşamdı.benim dün çıktığına göre senin bugün çıktı bence inşallah sağlıkla gelecekOh şükürler olsun canım gözünaydın, artık hamileliğinin tadını cıkarma zamanı
Ah inşallah valla kuzum bugün bi kalp sıkışması başladı bende artıkYarın gelir sonucun görürsün bak çok mutlu olacaksın ikimizin de aynı gün varmıştı labaratuvara benim sabah senin akşamdı.benim dün çıktığına göre senin bugün çıktı bence inşallah sağlıkla gelecek
İkinci korku filmimi izliyorum suan farklı kabuslar görmek içinAlllahhhhhhh sabahlar olmasın cilegim gelsin mi yeni rüyalar
Bekledikçe evham basıyor haklısın yatcaz kalkcaz hop sonuçlar gelecek rahat uyuAh inşallah valla kuzum bugün bi kalp sıkışması başladı bende artıkYarın müjdeli haberi vericem bende inşallahh
Ben çok uzun zamandır goingzeero nun ürünlerini kullanıyorum bulaşık makinasi elde bulaşık mutfak spreyi banyo spreyi hepsini ordan alıyorum organik leke çıkarıcı çamaşır suyu da var aşırı memnunum mis gibi portakal yada okaliptus kokuyor denemek isteyenlere tavsiye ederimBu bunun pembesi ve turuncu da favorim bak bitkisel en azindan kokulari da hos aklinda olsunnergiscicegi6
Eki Görüntüle 3585416
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?