Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar selam ben eve yeni geldim simay ve maviş zaten yazdılar size sağolsunlar
Enfeksiyon çıkmadı serum taktı. Ultrasonla da çok bakmadı 10 15 sn anca kalp atışına baktı o da ben korktuğum için. Eşim o arada cinsiyeti ne hocam dedi ajajs kız kesin dedi doktor da
Ordan çıktım sağlık ocağı aradı bide oraya gittim kontrolüm varmış orda da kalp atışı dinlediler şuan gayet iyiyiz çok şükür.
6 Mayısta yine var başka doktora artık o zaman uzun uzun görürüm

Çok sevindim kuzu hem enfeksiyon çıkmamış bebişin de cinsiyeti kesinleştii prensesin geliyor ohh derin bi nefes al artık rahat rahat

Çok sevindim kuzu hem enfeksiyon çıkmamış bebişin de cinsiyeti kesinleştii prensesin geliyor ohh derin bi nefes al artık rahat rahat
Ayy evet böyle güzel ve mutlu çıkınca alışveriş yapıyorum hep ahaja eşim diyo ki bidaha seni kontrol harici götürmücem olan bana oluyor
Bu arada 4 kg almışım 64 üm

Yaaa çok güzel haberler bunlar maşallah kızının yanına erkek kardeşleri geliyor harika sağlıkla gelsinler canım iyi olmalarına da ayrıca çok sevindim

Ayy evet böyle güzel ve mutlu çıkınca alışveriş yapıyorum hep ahaja eşim diyo ki bidaha seni kontrol harici götürmücem olan bana oluyor
Olsun o kadar kız alcaz kiloları napalım doğurunca veririz öyle böyle shdhd ay gelsinn tütülerr elbiselerr oyy kız bebişin alışverişi de bi başka gördüğünü alasın gelir fhdjd

Kuzum normalde benim 12+3 olması lazım bugün ama dün 13 ciktim
Yani bebekler ileri hafta da çıkıyor bence senin de öyle olacak gösterecek cinsiyeti benim ki baya bi inat etti açmadı bacaklarını
Edepli kız da ondan
O büyük gün geldi mi. Bakalım nasıl geçecek çok heyecanlı.
Ayy geldi evet ilk defa bu kadar heyecanlandım birazdan çıkacağız şansa da eşim mavi sweat ben de pembe kazak giydim hiç ayarlamamıştık oysaki hala ortadayız yanş bakalım ne duyacağız
Ah be kankam korkuttun beni yahu iyi olmana çok sevindim balım dikkat et kendine yahu korkutma bizi yaa kesinleşti artık Aybüke geliyorrr

Ayy ahretliğim sen mi ben mii valla çok korktum bende ama şükür iyi meleğim.
Evet Aybükemiz geliyor inşallah bakalım senin minnak neymiş bugün söylersin bize dimiii

Tadı çok güzel, şeker de yok onun yerine elma konsantresi koymuşlar içine hafif ekşi hafif tatlı herkes beğenir bence dene

canım gelmiş geçmiş olsun. sebep ne peki neden yaşamışsın bu ağrıları ishalden mi

Masallah bebislere canim
Doktorunun dediklerini kaydettik bir kızın vardı galiba iki de oğlusun oldu ne mutlu sağlıklı gelsinler insallah
Bacım hakkındır 2 erkekten sonra merak etmen hsjdjdjdjf
Hahahahah eşim şey demeye başladı kızıma oda yapacağım oğlanları asagi halasına postalarız
Bebegim haberlere çok sevindim hep böyle güzel haberler alalım insallah öncesinde nasıl erkek olabilir dedi ki kordonu mu pipi sandı acaba bende bekliyorum bir kontrol daha geçireyim ailelere öyle soylim diye henüz siz dışında bilen yok

Sormaaaa poncigim az biraz da nazlı galiba hadiii az kaldı heyecanla bekliyoruz senden de

Cok sukur canim gozun aydin ogluslar geliyor oyyy ne guzel hepsini tatmis olacaksin, kizin da evin tek prensesligini kaptirmamis olacak

Kuzum tam o haftada annede bulunan testesteron hormonu bebeğe geçiyormuş 13 haftadan bahsediyorum o da cinsiyette yanılma yapabilir dedi haftaya daha net olur zaten demişti bana

Kizlar kendi kendime nazar etmem umarim dilimi isirayim ben dun aksam ictigim prilam ile duruyorum, sabahkini icmedim disariya kahvaltiya gittik, geldik evde kari koca temizlik yaptik ve yetmedi yemek yaptim ben sok tunelin ucunda isik mi var diyorum, hos bunu her dedigimde patladim ama du bakalim sjdjdjdj

oh sukur iyisiziniz. kizlar dogana kadar bizim piskolojimizi bozacaklar nazli bebisler iyi olsunlar. ayy bana da ayni oluyor alis veris aski geliyor mutluluktan ama daha alamadim bisey bebise bakmakla yetiniyorum ogluma aliyorum icimde kalmasin o da cocuk

Ahaha aynını yaptım kıza diye gittim oğluma aldım çıktım

Kuzum tam o haftada annede bulunan testesteron hormonu bebeğe geçiyormuş 13 haftadan bahsediyorum o da cinsiyette yanılma yapabilir dedi haftaya daha net olur zaten demişti bana
Aaa öyle mi oluyormuş çok mutlu oldum ama bir oglun vardı bir de kızın olacak missler gibi Rabbim sağlık uzun ömür versin
Susss susa ses etme güzel günler yakın bana geliyor iki gün dur ogurtu kusma

Ben sana ne dedim senin de yakındır bak ben bıraktım pes etme diye dhdjdjd geçtik mi premsesslik dönemine ay nazar da değdirmeyelim kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…