saglikla giysin oglusun insallahOglumun cicileri geldi teyzeleriallahim saglikla giydirmeyi nasipetsin insallah ah aglaya aglaya actim kargoyu su sapkali takimi sirf is olsun diye aldim yazlik
Digerleri yenidogan56 cm yaziyor ustunde bayilcam ahahahEki Görüntüle 3585950 Eki Görüntüle 3585951 Eki Görüntüle 3585952
30 dk, 1 saat farkli saat araliginda yapmistim bir sorun olmamisti. amma sen yine cantana koyup orda tuvalette yapa bilirsin. ben artik oyle yapiyorum hatda kucuk pamuk da koyuyorum cantama kanarsa bastrayim diyeKızlar aksam arkadasın cinsiyet partisine gidicez. Ben oksapar iğnemi saat 9da yapıyorum hergün. Bugün evden cıkmadan 7de yapsam sıkntı olur mu
Amincanim benim insallah saglikla giyersaglikla giysin oglusun insallahhepsi cok guzel. sapkali takimin benzerinden 3 tane benim oglumunda vardi cok rahat oluyor bebise vallah onlar gule gule giysin
AyyyyyArkadaşlar bir prensesimiz daha geliyor doktor yüksek ihtimalle kız dedi baya emin konuştu
Yanina al kusum ya ben igneleri tam vaktinde yapmaya cok tutuk biriydim nolur nolmaz allah korusunKızlar aksam arkadasın cinsiyet partisine gidicez. Ben oksapar iğnemi saat 9da yapıyorum hergün. Bugün evden cıkmadan 7de yapsam sıkntı olur mu acaba
Ayyy maşallahGeldim geldim kız arabada uyuyakalmisim.il dışından gidiyoruz ya .
Sirayla baslayim .
*İkili tarama için güzel dedi sadece yaş faktörü açısından düşük riskli çıkmış
*Genel durumları çok şükür iyi gelişimleri vs güzel dedi .
*2 hafta sonra 3 lu tarama yapılacakmış.
*Bu haftalarda özellikle yeşil mercimek yeşil biber ve kapya biber tüket bebekler artık senden de beslenmeye başlamış dedi .haftada 3 kez önerdi yeşil mercimeği.
*Bulantilar için sabır dedi suyu arttır günlük 2o dk yürüyüş yap dedi .
*Kaygı stres bu aylarda bebekleri çok etkilermis stresten uzak dur dedi .
*En güzelini sona sakladım .Cinsiyetleri %80 ERKEK dedi
Hadi bakalııııııımmmmmmmmmmmmmm ben kız diyorummmmm@maviss_34 kızlar herşey yolunda çok iyi geçti acayip duygulandım detaylı yazıcam size cinsiyet belli ama ben bilmiyorum yarın akşam öğreneceğiz
saglikla gelsin kardesi insallah. ogunuz kac yasinda nasil anlatmaya basladiniz merak etdim benimde 7 yasinda oglum var daha soylemedik. bir daha ki kontrole de gidip tam emin olmak istiyorum hem bebeyin iyi oldugundan hem cinsiyyeti kiz demisdi doktor ama tam netlessin. nasil soylesek diye de dusunuyorum aslinda mutluda olur eminim ama yine dusunuyorumDilini ısır, totonu kaşı ne varsa yapalım kuzum sana. Bende 2 seferdir yemek falan yapıyorum şaşkınım. Ama akşam prilamsiz noo :)
Bu arada bizde oğluma söyledik kardeşin olucak diye çok sevindi. Bugunde annesinin bi tanesi diye sarıldım öyle deme anne kardeşim duyuyo dedi. Çok duygulandımşimdi öyle demek istersem bi kendisine bi kardeşine 2 kez söylemeliymisim :)
30 dk, 1 saat farkli saat araliginda yapmistim bir sorun olmamisti. amma sen yine cantana koyup orda tuvalette yapa bilirsin. ben artik oyle yapiyorum hatda kucuk pamuk da koyuyorum cantama kanarsa bastrayim diye
Tamam canoşkiler aklın yolu bir. Alayım yanıma mademYanina al kusum ya ben igneleri tam vaktinde yapmaya cok tutuk biriydim nolur nolmaz allah korusun
Canimmm ayyy belki de kendin gordun kiz dogru soyle anladin mi cinsiyeti@maviss_34 kızlar herşey yolunda çok iyi geçti acayip duygulandım detaylı yazıcam size cinsiyet belli ama ben bilmiyorum yarın akşam öğreneceğiz
Ne diyorsuuuuuunnnnnnnArkadaşlar bir prensesimiz daha geliyor doktor yüksek ihtimalle kız dedi baya emin konuştu
Teşekkür ederim canım benim o kadar büyümüş ki çok duygulandım el sallıyor falan çok değişik bir duyguymus şimdi erik yiyerek kutlama yapıyorum nipt testi için örnek de verdim artık bekleme vaktiAyyyyygozun aydin canim artik nettir o bence de saglikla gelsin insallah
Çok geçmiş olsunKızlar selam ben eve yeni geldim simay ve maviş zaten yazdılar size sağolsunlar
Enfeksiyon çıkmadı serum taktı. Ultrasonla da çok bakmadı 10 15 sn anca kalp atışına baktı o da ben korktuğum için. Eşim o arada cinsiyeti ne hocam dedi ajajs kız kesin dedi doktor da
Ordan çıktım sağlık ocağı aradı bide oraya gittim kontrolüm varmış orda da kalp atışı dinlediler şuan gayet iyiyiz çok şükür.
6 Mayısta yine var başka doktora artık o zaman uzun uzun görürüm
Oh o el kol sallamalara insan nasil eriyor di mi yaTeşekkür ederim canım benim o kadar büyümüş ki çok duygulandım el sallıyor falan çok değişik bir duyguymus şimdi erik yiyerek kutlama yapıyorum nipt testi için örnek de verdim artık bekleme vakti
Belirti azalması da insanı çok korkutuyor,bu sefer ters giden bir şey mi var diye korku oluşuyor insanda.Ama belirtilerin ağırlaşması da çok hırpalıyor insanı.Mesela bir anda mide yanması olmaya başladı.İkizimin hamileliği 0 belirtisiz sağlıklı geçti,kendimi de öyle olacak sanmışım yanılmışımvalla her haftanin kendine gore zorluklari var bence ben 14 e yaklasiyorum ama daha o mutlu gunlere gelemedimamma her haftam ilerledikce doktordan geldikce de kendime diyorum ki keske bu gecen haftalarimi kendime zehir etmeseydim ama bir ise yaramiyor tabii ki ben yaptigimi siz yapmayin bulanti halsizlik hepsi insani yoruyor ama bir taraftan da mutlu ediyor belirtiler azaldiginda bir baska panik geliyor insana
cokkk mutluyum elleri yüzü ayakları her şeyi belli duruşu da güzel dedi doktor akıllı kızım benimNe diyorsuuuuuunnnnnnn
İnşallah ağzından bal damlıyor hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alalımOh o el kol sallamalara insan nasil eriyor di mi yaben burdayim anne diyor resmen ahdjdjdj. Valla kutla gitsin hakkindir, fetalin de tertemiz gelecek insallah bir oh da o zaman cekeceksin
Sus sus poponu kaşıKizlar kendi kendime nazar etmem umarim dilimi isirayim ben dun aksam ictigim prilam ile duruyorum, sabahkini icmedimdisariya kahvaltiya gittik, geldik evde kari koca temizlik yaptik ve yetmedi yemek yaptim ben sok tunelin ucunda isik mi var diyorum, hos bunu her dedigimde patladim ama du bakalim sjdjdjdj
evet hem cok guzel hem rahat. ama alinca giyecegi aydan bir kac ay buyuk almak faydali olur cunki bebek bez de takiyor hizlida buyuyorlar altdan sikistiriyor bebisi erkek bebisler bir azcik bol giyse iyi olur doktorda soylemisti banaAmincanim benim insallah saglikla giyerya o takima o kadar eridim bittim ki sapkayla beraber kumasi da nasil guzelmis tam yazlik incelik bayildim mantikli bir sey almisim sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?