Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
saglikla giysin oglusun insallah hepsi cok guzel. sapkali takimin benzerinden 3 tane benim oglumunda vardi cok rahat oluyor bebise vallah onlar gule gule giysin

Kızlar aksam arkadasın cinsiyet partisine gidicez. Ben oksapar iğnemi saat 9da yapıyorum hergün. Bugün evden cıkmadan 7de yapsam sıkntı olur mu
30 dk, 1 saat farkli saat araliginda yapmistim bir sorun olmamisti. amma sen yine cantana koyup orda tuvalette yapa bilirsin. ben artik oyle yapiyorum hatda kucuk pamuk da koyuyorum cantama kanarsa bastrayim diye

saglikla giysin oglusun insallah hepsi cok guzel. sapkali takimin benzerinden 3 tane benim oglumunda vardi cok rahat oluyor bebise vallah onlar gule gule giysin
Amincanim benim insallah saglikla giyer ya o takima o kadar eridim bittim ki sapkayla beraber kumasi da nasil guzelmis tam yazlik incelik bayildim mantikli bir sey almisim sevindim

Kızlar aksam arkadasın cinsiyet partisine gidicez. Ben oksapar iğnemi saat 9da yapıyorum hergün. Bugün evden cıkmadan 7de yapsam sıkntı olur mu acaba
Yanina al kusum ya ben igneleri tam vaktinde yapmaya cok tutuk biriydim nolur nolmaz allah korusun

Ayyy maşallah iki paşa da senden geliyor çok tebrik ederim canım

saglikla gelsin kardesi insallah. ogunuz kac yasinda nasil anlatmaya basladiniz merak etdim benimde 7 yasinda oglum var daha soylemedik. bir daha ki kontrole de gidip tam emin olmak istiyorum hem bebeyin iyi oldugundan hem cinsiyyeti kiz demisdi doktor ama tam netlessin. nasil soylesek diye de dusunuyorum aslinda mutluda olur eminim ama yine dusunuyorum

30 dk, 1 saat farkli saat araliginda yapmistim bir sorun olmamisti. amma sen yine cantana koyup orda tuvalette yapa bilirsin. ben artik oyle yapiyorum hatda kucuk pamuk da koyuyorum cantama kanarsa bastrayim diye
Yanina al kusum ya ben igneleri tam vaktinde yapmaya cok tutuk biriydim nolur nolmaz allah korusun
Tamam canoşkiler aklın yolu bir. Alayım yanıma madem

Çok geçmiş olsun kızın da hayırlı uğurlu olsun bulantılar en kısa zamanda biter inşallah

Teşekkür ederim canım benim o kadar büyümüş ki çok duygulandım el sallıyor falan çok değişik bir duyguymus şimdi erik yiyerek kutlama yapıyorum nipt testi için örnek de verdim artık bekleme vakti
Oh o el kol sallamalara insan nasil eriyor di mi ya ben burdayim anne diyor resmen ahdjdjdj. Valla kutla gitsin hakkindir, fetalin de tertemiz gelecek insallah bir oh da o zaman cekeceksin

Belirti azalması da insanı çok korkutuyor,bu sefer ters giden bir şey mi var diye korku oluşuyor insanda.Ama belirtilerin ağırlaşması da çok hırpalıyor insanı.Mesela bir anda mide yanması olmaya başladı.İkizimin hamileliği 0 belirtisiz sağlıklı geçti,kendimi de öyle olacak sanmışım yanılmışım

Sus sus poponu kaşı ben de sabah 1 defa böğk yaptım ilaca rağmen akşam yemeğine bakalım başımıza ne gelecek

Amincanim benim insallah saglikla giyer ya o takima o kadar eridim bittim ki sapkayla beraber kumasi da nasil guzelmis tam yazlik incelik bayildim mantikli bir sey almisim sevindim
evet hem cok guzel hem rahat. ama alinca giyecegi aydan bir kac ay buyuk almak faydali olur cunki bebek bez de takiyor hizlida buyuyorlar altdan sikistiriyor bebisi erkek bebisler bir azcik bol giyse iyi olur doktorda soylemisti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…