Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Evet direkt bebisin kendisi gözüken siyah beyaz olmayan canım bende isticem yarın doktordan, kendini güzel belli ederse inş girerken çikilata yiyim
Hee bana verdi gecen gittigimde doktor o mu diye sormak istedim cok seker o halleri

Benim de fetal sonucum bugün yarın çıkar dedi firmayı aradım, ben hastane ile anlaşmalı yaptırmıştım o yüzden kuruma bildiriyolar sonuçları. Doktorum da izne çıkmış Salı günü gelecekmiş Salıya kadar öğrenemeyecek miyim yaa ayy deliririimm Doktoru arasam mailine falan bakamaz mı acaba yada görebilir mi izinde de rahatsız etmeyeyim diyorum ama meraktan ölcem artık

Ben allah ne verdiyse darlardm shsndndnd mail telefon herşey shdndnd

Of ben yarın 12+6 olcam puxhu benden bi kaç hafta öndeydi ya banada net bişi der mi acaba
Yavrum ben 11+6 da gitmistim ki fetal cikmisti iste, 4 gun ileride cikmisti oglus usg de, ona ragmen fetal cikmasaydi yuzde80 erkek derdim dedi doktorum bence senin hayli hayli belli olur

Asistanıni ara canım bence

Of ben yarın 12+6 olcam puxhu benden bi kaç hafta öndeydi ya banada net bişi der mi acaba
Kuzum normalde benim 12+3 olması lazım bugün ama dün 13 ciktim
Yani bebekler ileri hafta da çıkıyor bence senin de öyle olacak gösterecek cinsiyeti benim ki baya bi inat etti açmadı bacaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…