Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben sana ne dedim senin de yakındır bak ben bıraktım pes etme diye dhdjdjd geçtik mi premsesslik dönemine ay nazar da değdirmeyelim kendimize
Kiz dun sizden gaza geldim zaten, sokaktayiz bi de tutturdum esime icmiycem diye. Rezilimiz cikcak simdi insan icinde kusucan filan diye panikledi sjdjdjdj. Dedim kankiilerim birakti ben de birakicam artik ama aksam uyumadan icerim yine konfor alanimi zor terk eden biriyim sjdjdjd

Ahahaha alışkanlıklarımı bırakamıyorumdur dhdhdj arada bi dene kendini yine de

Ahahaha alışkanlıklarımı bırakamıyorumdur dhdhdj arada bi dene kendini yine de
Simdi bi gozlemlicem kendimi bakalim gunduz almamaya alisiyim, sonra aksami da kesmeyi denerim belki gecen 25 haftalik gebe bi arkadasimla konustuk, demez mi hala iciyorum sjdjfjf. Ama mide yanmasi icin iciyormus aksamlari

Kızlar ileri haftalarda olan sizlere çok özeniyorum 10.haftamdayım mide yanması,bulantısı,uykusuzluk,halsizlikten ölüyorum.Çok iştahsız ve keyifsizim, geçiyor mu bu günlerde inşallah

Kızlar ileri haftalarda olan sizlere çok özeniyorum 10.haftamdayım mide yanması,bulantısı,uykusuzluk,halsizlikten ölüyorum.Çok iştahsız ve keyifsizim, geçiyor mu bu günlerde inşallah
Canım yalnız değilsin. Ben de o günleri dört gözle bekliyorum. Üzme kendini. Zamanla hepsi azalacak. Benim de iştahım hiç yoktu mesela. Yemek yemediğim için kocamla kavga ediyorduk hep. Şu an ise sürekli acıkıyorum. Yani hepsi bir süreç. Mide bulantım yok diye seviniyordum 9. haftada başladı. İlaç kullanmamak için kendimi zorluyorum ama bir yere kadar.

Bütün yemeklerden tiksinme geldi bana da,açım normalde ama yemek istemiyorum.Mide yanmam o kadar yoğun ki gece 1 saat uykuyla duruyorum.Doktor şurup vermişti 2 şer kaşığa çıkardı,mide bulantılar gene aynı.12 ve 13 haftaları bekliyorum biraz iyi olmak için

Dilini ısır, totonu kaşı ne varsa yapalım kuzum sana. Bende 2 seferdir yemek falan yapıyorum şaşkınım. Ama akşam prilamsiz noo :)

Bu arada bizde oğluma söyledik kardeşin olucak diye çok sevindi. Bugunde annesinin bi tanesi diye sarıldım öyle deme anne kardeşim duyuyo dedi. Çok duygulandım şimdi öyle demek istersem bi kendisine bi kardeşine 2 kez söylemeliymisim :)

Vallahi iyi hissetmeyi unutmusum kendim de saskinim aksam ben de icmeden duramam ya ajdjdj
Yaaaaa yicem onu abi oldu buyudu de nasil da dusunuyor bak kardesini simdiden, dogunca nasil sevecek acaba. Hem kiskanir hem sever bir de sana is ogretmis bak sipaya, kendine bir kardesine iki akilli bidik

Allahıımmmmm sağlıkla güzel günlerde giysin paşann ay yazlığı kaç aylık olarak aldın yaz dönemi aralığı neye denk geliyoruz dhdhd 9-12 olan dönemi mi kapsıyor bazıları 6-12 ay yazıyo çok büyük bir aralık anlamıyorum hiç kafam karışıyo

Ben 12 ay aldim oglan cocugu iri gider dedi aile buyukleri kucuk gelecegine buyuk gelsin dedim bu sirf 12 aydi 9-12 12-15 gibi degildi bu arada

Ben 12 ay aldim oglan cocugu iri gider dedi aile buyukleri kucuk gelecegine buyuk gelsin dedim bu sirf 12 aydi 9-12 12-15 gibi degildi bu arada
Anladım kuzum biraz da bebeye göre değişebilir doğru ayy güzel güzel cicili bicili giydirip gezdirdiğimiz günler gelsin inşallah

Kızlar aksam arkadasın cinsiyet partisine gidicez. Ben oksapar iğnemi saat 9da yapıyorum hergün. Bugün evden cıkmadan 7de yapsam sıkntı olur mu acaba

valla her haftanin kendine gore zorluklari var bence ben 14 e yaklasiyorum ama daha o mutlu gunlere gelemedim amma her haftam ilerledikce doktordan geldikce de kendime diyorum ki keske bu gecen haftalarimi kendime zehir etmeseydim ama bir ise yaramiyor tabii ki ben yaptigimi siz yapmayin bulanti halsizlik hepsi insani yoruyor ama bir taraftan da mutlu ediyor belirtiler azaldiginda bir baska panik geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…