Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
evet hem cok guzel hem rahat. ama alinca giyecegi aydan bir kac ay buyuk almak faydali olur cunki bebek bez de takiyor hizlida buyuyorlar altdan sikistiriyor bebisi erkek bebisler bir azcik bol giyse iyi olur doktorda soylemisti bana
Ben de bohle dedi herkes diye 1 yas aldim bol bol giysin oglusum herkes babasina ceker bu iri kiyim olur dedi ahahaha

Sus sus poponu kaşı ben de sabah 1 defa böğk yaptım ilaca rağmen akşam yemeğine bakalım başımıza ne gelecek
Totomu kasiyip duruyom shdjdjd
Ben de annem aradi nasil miden filan diye, iyi filan derken ogurtu geldi ya saka mi dusundum ya hani midemin o halini filan o bile yetti…

O kadar tatlılar ki Allah sağlıkla mutlulukla giydirmek nasip etsin her şey beni duygulandıriyor çok güzeller canım
Aminnn canim ben de aglaya aglaya actim paketleri niye boyle oldum bilmiyorum, hem heyecanlandim hem korktum giydirmek nasip olur insallah diye diye sevdim giysileri cok manyakca

bisey kalmadi canim yaza yaklasiyoruz sonrasi bir kac ay sonra insallah kavusmacalar kendimizi teselli edecegiz. mide yanmasina arkadaslardan ilac kullananlar vardi dayanilmaz olursa sende doktoruna danisa bilirsin canim belirtiler mutlu ediyor ama kendimizide dusunmemiz lazim

Mide yanmasına gavıscon verdi doktorum ben de etkisini göstermeyince bugün tekrar gittim ikişer kaşık içebilirsin dedi,hassas bir vücuda sahip kişilerin mide yanması erken başlarmış her ne kadar önce böyle bir sorunun olmasa da yatkınlığın vardır dedi .Şimdi mide yanmasıyla uğraşıyorum bakalım.Allah hepimize güç kuvvet kolaylık versin

Teyzeleri çociime merhaba deyin 7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı

Eklentiler

• IMG_5200.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 87
Oooy teyzesinin kuzusu
Tatlim cok sevindim, insallah kendi doktorun da onaylar ve ignelerle sen de vedalasirsin artik en guzel kisim da duyduklarin olmus, nasil icin rahatlamistir kimbilir cok sukur ayyy 40 dk harika bir sureymis ahahah cok sevindim gozun aydin olsun benim cinsiyet tahminim var, yarin bilemezsem de bilemedim diycem tamamen hissel

Oyyy canım benim nasıl güzel yatmış minnoş gözün aydın annesi maşallah size

Ay. Maşallah Çok duygulandım. Bundan sonrası çok güzel olacak inşallah kuzum. Yarın cinsiyeti öğrendikten sonra en keyifli evreye geçeceksin. Kıyafet bakma, eşya bakma evresi. Kendim böyle güzel bir haber alsam ancak bu kadar sevinebilirdim galiba. Rabbim esirgesin miniğini. Ne güzel yatıyor öyle

oyy cok tatli masallah saglikla zamaninda kavsun inşallah

Alayım tahminleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…