Amin canim benim alicaz da insallahİnşallah ağzından bal damlıyor hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alalım
Ben de bohle dedi herkes diye 1 yas aldim bol bol giysin oglusumevet hem cok guzel hem rahat. ama alinca giyecegi aydan bir kac ay buyuk almak faydali olur cunki bebek bez de takiyor hizlida buyuyorlar altdan sikistiriyor bebisi erkek bebisler bir azcik bol giyse iyi olur doktorda soylemisti bana
O kadar tatlılar ki Allah sağlıkla mutlulukla giydirmek nasip etsin her şey beni duygulandıriyor çok güzeller canımOglumun cicileri geldi teyzeleriallahim saglikla giydirmeyi nasipetsin insallah ah aglaya aglaya actim kargoyu su sapkali takimi sirf is olsun diye aldim yazlik
Digerleri yenidogan56 cm yaziyor ustunde bayilcam ahahahEki Görüntüle 3585950 Eki Görüntüle 3585951 Eki Görüntüle 3585952
Totomu kasiyip duruyom shdjdjdSus sus poponu kaşıben de sabah 1 defa böğk yaptım ilaca rağmen akşam yemeğine bakalım başımıza ne gelecek
Aminnn canimO kadar tatlılar ki Allah sağlıkla mutlulukla giydirmek nasip etsin her şey beni duygulandıriyor çok güzeller canım
bisey kalmadi canim yaza yaklasiyoruz sonrasi bir kac ay sonra insallah kavusmacalarBelirti azalması da insanı çok korkutuyor,bu sefer ters giden bir şey mi var diye korku oluşuyor insanda.Ama belirtilerin ağırlaşması da çok hırpalıyor insanı.Mesela bir anda mide yanması olmaya başladı.İkizimin hamileliği 0 belirtisiz sağlıklı geçti,kendimi de öyle olacak sanmışım yanılmışım
İnşallah teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsunkızın da hayırlı uğurlu olsun bulantılar en kısa zamanda biter inşallah
Tebrik ederim hoş gelmiş prensesinArkadaşlar bir prensesimiz daha geliyor doktor yüksek ihtimalle kız dedi baya emin konuştu
Mide yanmasına gavıscon verdi doktorum ben de etkisini göstermeyince bugün tekrar gittim ikişer kaşık içebilirsin dedi,hassas bir vücuda sahip kişilerin mide yanması erken başlarmış her ne kadar önce böyle bir sorunun olmasa da yatkınlığın vardır dedi .Şimdi mide yanmasıyla uğraşıyorum bakalım.Allah hepimize güç kuvvet kolaylık versinbisey kalmadi canim yaza yaklasiyoruz sonrasi bir kac ay sonra insallah kavusmacalarkendimizi teselli edecegiz. mide yanmasina arkadaslardan ilac kullananlar vardi dayanilmaz olursa sende doktoruna danisa bilirsin canim belirtiler mutlu ediyor ama kendimizide dusunmemiz lazim
Erkekse anlamıştır ama bence de kızmaviss_34 kızlar herşey yolunda çok iyi geçti acayip duygulandım detaylı yazıcam size cinsiyet belli ama ben bilmiyorum yarın akşam öğreneceğiz
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kizcennnArkadaşlar bir prensesimiz daha geliyor doktor yüksek ihtimalle kız dedi baya emin konuştu
Bir an bi çıkıntı görüyorum gibi oldu sonra yok gibiydi emin olamadımCanimmm ayyy belki de kendin gordun kiz dogru soyle anladin mi cinsiyeti
Cikinti hepsinde var da acisi iste onemliBir an bi çıkıntı görüyorum gibi oldu sonra yok gibiydi emin olamadım
Oooy teyzesinin kuzusuTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı
Oyyy canım benim nasıl güzel yatmış minnoşTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı
Ay. MaşallahTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı
oyy cok tatli masallah saglikla zamaninda kavsun inşallahTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı
Alayım tahminleriOooy teyzesinin kuzusu
Tatlim cok sevindim, insallah kendi doktorun da onaylar ve ignelerle sen de vedalasirsin artiken guzel kisim da duyduklarin olmus, nasil icin rahatlamistir kimbilir cok sukur ayyy 40 dk harika bir sureymis ahahah cok sevindim gozun aydin olsun benim cinsiyet tahminim var, yarin bilemezsem de bilemedim diycem tamamen hissel
Bana boynunun inceligi govdesi filan cok narin geldi kiz gibi hissettim yaAlayım tahminleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?