Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bizimkiler tembel vallahi bak biz de oynasın diye karnıma beyin sarsıntısı yaşattık her usgde bence benmkide erkek dkhdkdjd
Ahahahjah neyse azicik duragan olsunlar boyle benimki zaten sonralari kafamiza mi cikar tepemizden mi atlar bilimmez
Seninki de erko ciksin kivooo gelecek

Kuzum seni biraz daha heyecanlandırayım detaylı ultrasonda bağırsaklardan böbreklere kalbe kan akışına beyne iç dış tüm organlarını inceliyorlar
Ayyyyy nasil bir teknoloji bu allahim of harika keske hemen o gun gelse ahahah. İnsallah hepsinin herseyi cok guzel gelisiyordur yarabbim sen buyuksun

Hsjdjdj dimi ya şanım yürüsünn ahsnds şaka maka cok merak ediyorum aslında hiçbir önemi yok hepsi evlat yesin annesi onları ama ne bileyim insan merak ediyor
Bir yandan da o kadar alisiksin ki oglan cocuguna hani hic zorlanmadan harika buyutursun erko cikarsa da ama bir kiz cociki de tatman fena oomazdi, evdeki dengeler esitlenirdi ahdjdjdj

Bir yandan da o kadar alisiksin ki oglan cocuguna hani hic zorlanmadan harika buyutursun erko cikarsa da ama bir kiz cociki de tatman fena oomazdi, evdeki dengeler esitlenirdi ahdjdjdj
Valla tek elimle büyütürüm artık sjsjdjd keremin ilk zamanları allahım diyordum NAPICAM!? verdiler elime al bak diye, annem o zamanlar kardeşimin hastalığı ile ilgileniyor gelemiyor, kayınvalidem calısıyor gelemiyor, kaldıkmı kero ben tek basımıza nasi bakim ne gaz cıkarmasını bilirim ne alt açmasını ne bebe yıkamısım ne uyutmusm shsjdjdnd ama deneyimlenmek müthiş suan hiç onları düşünmüyorum hsmsndnd

Gecen esim bir anda boyle dedi bana O UYUYUNCA NASİL GUVENİP UYUYCAZ BİZ DE ahahahaha. İyi dedim sen oturursun nobet tutarsin nefes aliyo mu diye bak o kadar bilmiyoruz sjdjdjdjdjdjd. Hani teyzem bebelerini buyuturken hep yanindaydim ama yardimci rolde olmak kolaydi ajdjdjdj

Benm devamlı alarmım vardı 2 saatte bir bandjdjd kalkıp keremi kontrol ediyordum iyi mi diye. Asla yatarak emziremedim ya uyursam üstüne cıkarsam ya süt boğazına kaçar uykum oldugu için boğulursa die shdndnd gece bilmemkaçıncı uyanısımda ilk önce gider soguk su ile yüzümü yıkar ayılır öyle emzirirdim emzirmeyi doğru tutmayı bilmezdim kerem katılırdı ağlamaktan. Ama öğreniyorsun. Gerçekten yeni doğum yapan bi arkadasm vardı ben onların gözünde ana proyduö şimdi pro max olcam tabi shdjdjd ağlıyo telefonda, ece bu cocugu emziremiyorum. İşe gitmeden koşa koşa ona gittim. Doşru pozisyonu yakaladık süt anası oldum burda birbirimize hep destek olucaz aslında. Buranın güzelliği o aynı anda aynı duyguları yaşayan büssğei güzel kadınız, bilen henüz bilmeyene destek olucak bizde yeni şeyler öğrenicez belki yeni annelerden

Ayyy icim ferahladi kiz konussss valla yasayarak ogrenicez cogu seyi, ama akil akildan ustundur her teklife her oneriye sahsen acigim cok yeter ki onlari guzelce mutlulukla buyutelim keyifleri herinde olsun hep onlarin

Ayyy icim ferahladi kiz konussss valla yasayarak ogrenicez cogu seyi, ama akil akildan ustundur her teklife her oneriye sahsen acigim cok yeter ki onlari guzelce mutlulukla buyutelim keyifleri herinde olsun hep onlarin
kıazz bi doğuralımm herşeyi anlatıcam shsndjdjdf amiiinnn tek istediğim sağlıklı olmaları ve evlerinde kendilerini mutlu hissetmeleri.güvende olmaları

kıazz bi doğuralımm herşeyi anlatıcam shsndjdjdf amiiinnn tek istediğim sağlıklı olmaları ve evlerinde kendilerini mutlu hissetmeleri.güvende olmaları
Ya ben ona cok inaniyorum anne nasil hissederse bebek de o mizacta oluyor resmen. Benim annemin gebeligi tum pozitifligine ragmen badireli gecmis malesef. Dogdugunda tek tek kucagima alip aglayarak parmaklarini saydim der o yuzden bakiniz panik atak hastasiyim, anksiyete yuzunden senelerce terapi aldim o yuzden istiyorjm ki ogluusum azicik gamsiz relax kaygisiz bir tip olsun, kendimi ikna etmeye calisiyorum hep her sey yolunda o gayet iyi filan dige yoksa heee gun oturur aglarim kalbi atiyo mu buyuyo mu diye

Gözün aydın canım Allah nazardan saklasın

Hahshshs valla bende öyle değilim bebisim yani imkansız benim gamsız relax olmam nsjdjdjd kocam öyledir bak, üüfff en gamsızından dhdjdjd dünya yansa kocam yanmadıyaa sıkıntı yoktur shsjdjd ben öle değilim , genel olarak sadece bebişler nezdinde değil, ülke gündemi olsun, cocuklara yapılan her türlü dayak ve istismar olsun, her türlü eşitsizlik ve adaletsizlik, beni üzer, takarım ve malesef ki susamam shsndnd bigün hapse girceğimi düşünüyo eşim shdjdd nasip bilemeyik kerem tip olarak bana benzesede huyu babasına benziyor. Yani onun istediği herşey oluyorsa onun için sıkıntı yok shdjdjd aman hayat öle daha iyi anasına benzese nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…