Hahahah yarın dengeler değişebilirEşitledim kanki oy verdim qhwnwn
Kiza basarsij insallah askoBenimde yarın bi oy verip dengeleri bozmam yokmu ahslsnsslmf
Nasip ballıkom bakalmHahahah yarın dengeler değişebilir
Kiza basarsij insallah asko
Benim de ya üç gündür kopacak sanki belim iş yaparken dinlene dinlene yapıyorumNasip ballıkom bakalmkafam dağılsın diye temizlik yaptım belim cıktı ya
Valla azicik oyle olmak lazim benim kocam da benden beter gamli baykustur, annem hep der bizimki beter kocasi bundan beter cikti diyeHahshshs valla bende öyle değilim bebisim yani imkansız benim gamsız relax olmam nsjdjdjd kocam öyledir bak, üüfff en gamsızından dhdjdjd dünya yansa kocam yanmadıyaa sıkıntı yoktur shsjdjd ben öle değilim , genel olarak sadece bebişler nezdinde değil, ülke gündemi olsun, cocuklara yapılan her türlü dayak ve istismar olsun, her türlü eşitsizlik ve adaletsizlik, beni üzer, takarım ve malesef ki susamam shsndnd bigün hapse girceğimi düşünüyo eşim shdjdd nasip bilemeyikkerem tip olarak bana benzesede huyu babasına benziyor. Yani onun istediği herşey oluyorsa onun için sıkıntı yok shdjdjd aman hayat öle daha iyi anasına benzese nolcak
Happymom bir de hamilelikKızlar uygulama olarak hangi hamilelik takibini kullanıyorsunuz ve memnunsunuz ben de indireyim
Merhaba hayırlı olsun bebeğinizHerkese iyi geceler ben de yeni katıldım aranıza . Muhtemel doğum tarihi 30 kasım olarak görünüyor. Kan pıhtılaşmam var o yüzden kan sulndırıco iğne kullanıyorum günlük
Sağlıkla kucagımıza alalım inş
İkili test için fikir verir misiniz ne düşünüyorsunuz
Memnun musun uygulamadan ben gebelik diye yeşil bir uygulama yükledim memnuniyet en iyisi oydu sevdim deHappymom bir de hamilelik
Ay kız olacakmısssC cilekcanavari canisi arkadaşının bebeğinin cinsiyeti ne olacakmış sanki cinsiyet partisine gideceğim diyordun
Evet memnunum çocukların hepsinde onları kullandim canimMemnun musun uygulamadan ben gebelik diye yeşil bir uygulama yükledim memnuniyet en iyisi oydu sevdim de
Ya maşallahEvet memnunum çocukların hepsinde onları kullandim canimiki oğlandan sonra kızı buldum darısı sana olsun arkadaşım sağlıkla alalim kucağımıza
Uygulamada bebek resmi var o muEvet memnunum çocukların hepsinde onları kullandim canimiki oğlandan sonra kızı buldum darısı sana olsun arkadaşım sağlıkla alalim kucağımıza
Aminnn aminnn insallah Rabbim tattırsın kaç haftalıksınYa maşallahçok sevindim darısı bana iki oğul da bende var hamileler dua edin sağlıkla gelsin tabiki (hamile duası kabul olur derler ) çok istiyorum tabiki evlat farketmez ama onu da tatmak isterim birde normalde kızlara çok düşkünüm
Evet canım oUygulamada bebek resmi var o mu
10 +2 sanırım daha belli olmazAminnn aminnn insallah Rabbim tattırsın kaç haftalıksın
Evet canım o
Ya kesinlikleErkek senesi iptal
Doğrum tarihimiz aynıHerkese iyi geceler ben de yeni katıldım aranıza . Muhtemel doğum tarihi 30 kasım olarak görünüyor. Kan pıhtılaşmam var o yüzden kan sulndırıco iğne kullanıyorum günlük
Sağlıkla kucagımıza alalım inş
İkili test için fikir verir misiniz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?