Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Valla azicik oyle olmak lazim benim kocam da benden beter gamli baykustur, annem hep der bizimki beter kocasi bundan beter cikti diye birbirimizi sakinlestirecegimize herhangi bir konuda daha da gaza getirip paniklettiririzkeremin babasina cekmesi cok harika bence bosver

Herkese iyi geceler ben de yeni katıldım aranıza . Muhtemel doğum tarihi 30 kasım olarak görünüyor. Kan pıhtılaşmam var o yüzden kan sulndırıco iğne kullanıyorum günlük
Sağlıkla kucagımıza alalım inş
İkili test için fikir verir misiniz ne düşünüyorsunuz

C cilekcanavari canisi arkadaşının bebeğinin cinsiyeti ne olacakmış sanki cinsiyet partisine gideceğim diyordun

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz drunuz ne öneriyor o da önemli 35 yaş üstü direkt risk yüksek çıkıyor istatistiksel olarak yaşınız küçükse benim fikrim kan verip burun kemiği ense kalınlığı bakılması bu da zaten ikili test oluyor bir sıkıntı olursa Dr yönlendir yapar

Memnun musun uygulamadan ben gebelik diye yeşil bir uygulama yükledim memnuniyet en iyisi oydu sevdim de
Evet memnunum çocukların hepsinde onları kullandim canim iki oğlandan sonra kızı buldum darısı sana olsun arkadaşım sağlıkla alalim kucağımıza

Evet memnunum çocukların hepsinde onları kullandim canim iki oğlandan sonra kızı buldum darısı sana olsun arkadaşım sağlıkla alalim kucağımıza
Ya maşallah çok sevindim darısı bana iki oğul da bende var hamileler dua edin sağlıkla gelsin tabiki (hamile duası kabul olur derler ) çok istiyorum tabiki evlat farketmez ama onu da tatmak isterim birde normalde kızlara çok düşkünüm

Doğrum tarihimiz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…