Ya sen ilk zamanlar erko cok demistin allah gonlune gore versin isterim cilekcikARKADAŞLARRRRRR CİNSİYET TAHMİNLERİNİZİ ALAYIMMMMM
Ölmüs bacim abla ya, hulya avsarinfalcisi dedilerdi eskiden skdjdjd degisik bi ortamdi evinde bakiyodu filan urpermistikDur doğuramda kimmiş söyle
Püü ölecek zamanı bulduÖlmüs bacim abla ya, hulya avsarinfalcisi dedilerdi eskiden skdjdjd degisik bi ortamdi evinde bakiyodu filan urpermistik
KıvaançççARKADAŞLARRRRRR CİNSİYET TAHMİNLERİNİZİ ALAYIMMMMM
Bugün rüyalar doğru mu çıkacak göreceğizHadi bakalım söz uçar yazı kalır cinsiyetler belli olduğunda döner okuruz bunları
Sana hiç ultrason yorumu yaptık mı çileğim hatirlayamadimARKADAŞLARRRRRR CİNSİYET TAHMİNLERİNİZİ ALAYIMMMMM
Ben KIZ diyorum ve ısrarlıyımARKADAŞLARRRRRR CİNSİYET TAHMİNLERİNİZİ ALAYIMMMMM
Aa ihmal etmişler sanırım biraz erken haftada mı kan vermiştin sen canım bazen 10.haftada verince tespit edemiyorlar olsun geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun önemli olan oKızlar merhaba az önce ikinci kez aradım laboratuvarı. Gün doldu bugün. Detaylı bilgi alıp arayalım dediler. Yok neymiş kandaki fraksiyon mu ne düşükmüş. Saptanamamış yani. Ee dedim ne zaman haber verecektiniz ben aramasam. Kan alınırken böyle bi durum oluşursa ilk hafta dönüş yapar tekrar kan alırız demişlerdi dedim. Yok işte o yanlış söylemiş de bilmem ne. Anlicağınız benim iş yattı parti de yattı eve dönecektim zaten bikaç gün sonra biletim var. Neyse sonu hayırlı olsun da. Bu kadar para verip uğraştırıyorlar bide rezalet.
Kız benceARKADAŞLARRRRRR CİNSİYET TAHMİNLERİNİZİ ALAYIMMMMM
Kız diyorumARKADAŞLARRRRRR CİNSİYET TAHMİNLERİNİZİ ALAYIMMMMM
Hayyy Allah ya ne sinir bozucu bunlar yaaa Ekim annelerinde birine daha böyle olmuştu aynı firma mı acaba ikinciye kan vermistiKızlar merhaba az önce ikinci kez aradım laboratuvarı. Gün doldu bugün. Detaylı bilgi alıp arayalım dediler. Yok neymiş kandaki fraksiyon mu ne düşükmüş. Saptanamamış yani. Ee dedim ne zaman haber verecektiniz ben aramasam. Kan alınırken böyle bi durum oluşursa ilk hafta dönüş yapar tekrar kan alırız demişlerdi dedim. Yok işte o yanlış söylemiş de bilmem ne. Anlicağınız benim iş yattı parti de yattı eve dönecektim zaten bikaç gün sonra biletim var. Neyse sonu hayırlı olsun da. Bu kadar para verip uğraştırıyorlar bide rezalet.
Hangi firmaya vermiştiniz bide kaçıncı hafta vermiştiniz kanı.Kızlar merhaba az önce ikinci kez aradım laboratuvarı. Gün doldu bugün. Detaylı bilgi alıp arayalım dediler. Yok neymiş kandaki fraksiyon mu ne düşükmüş. Saptanamamış yani. Ee dedim ne zaman haber verecektiniz ben aramasam. Kan alınırken böyle bi durum oluşursa ilk hafta dönüş yapar tekrar kan alırız demişlerdi dedim. Yok işte o yanlış söylemiş de bilmem ne. Anlicağınız benim iş yattı parti de yattı eve dönecektim zaten bikaç gün sonra biletim var. Neyse sonu hayırlı olsun da. Bu kadar para verip uğraştırıyorlar bide rezalet.
11+4 falandı ultrasonda canım. Kısmet artık çok sinirlendim ama yapacak bişey yok.Aa ihmal etmişler sanırım biraz erken haftada mı kan vermiştin sen canım bazen 10.haftada verince tespit edemiyorlar olsun geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun önemli olan o
ARKADAŞLARRRRRR CİNSİYET TAHMİNLERİNİZİ ALAYIMMMMM
Canlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Aayy sağlıkla gelsinnnn çilek çok sevindimmm balımCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Bildim bildimCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?