Tahminimiz doğru çıktı. Sağlıkla kucağına da al inşallahCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Yaaaa yerim seni canım benim yaEvet gerçekten de öyle bundan önce hep kendimi hasta gibi hissediyordum ilaçlar iğneler falan filan derken şimdi iğneler de bitti bebeğim de iyi kendimi ancak hamile gibi hissediyorumzaman geçse de artık doğuma yaklaşsak
Yuzde kac cikmis fraksiyon canim? Bizim ysptirdigimiz firma minimum yuzde4 istiyormus ben de sonucum gelince gormustum bu bilgiyiKızlar merhaba az önce ikinci kez aradım laboratuvarı. Gün doldu bugün. Detaylı bilgi alıp arayalım dediler. Yok neymiş kandaki fraksiyon mu ne düşükmüş. Saptanamamış yani. Ee dedim ne zaman haber verecektiniz ben aramasam. Kan alınırken böyle bi durum oluşursa ilk hafta dönüş yapar tekrar kan alırız demişlerdi dedim. Yok işte o yanlış söylemiş de bilmem ne. Anlicağınız benim iş yattı parti de yattı eve dönecektim zaten bikaç gün sonra biletim var. Neyse sonu hayırlı olsun da. Bu kadar para verip uğraştırıyorlar bide rezalet.
AAAAAY İNANAMİYORUMMMMM KİZ MİCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Darısı başımızaTahminimiz doğru çıktı. Sağlıkla kucağına da al inşallah
İnşallah ben şimdiden çok heyecan yaptım. Pazartesi kalpten gitmem inşallahDarısı başımıza
Aşkım eeeevettt yaaaaaa kızım geliyorrAAAAAY İNANAMİYORUMMMMM KİZ Mİ
Ay varya ne yerdeyim ne gökte inanamıyorum kız annesi olucam yaTahminimiz doğru çıktı. Sağlıkla kucağına da al inşallah
Aşkım benimki de baya iri biliyorsunuz o yüzden erkektir diye düşünmüştük ama kız yaniYa seninki bana erkek gibi geldi aslında çünkü biraz irice ahaha benim kız tıfıl minik bişey ordan kıyasladım anne baba da uzun ama benimki niye tıfılsa ahabns
dün gece rüyamda yine kız görmüştüm, bugün haberini aldım.. insana malûm oluyormuş gerçektenYaa tebrik ederim. Sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah
Sana hep erkek dedik son dk kıza döndük ya. Bende de hep kız dedik pazartesi ne çıkacak çok merak ediyorum.Ay varya ne yerdeyim ne gökte inanamıyorum kız annesi olucam ya
Rüyalarını dikkate al valla bak ben dün gece yine kız bebek gördüm pembe beşikte.. allah insanın kalbine veriyor sanırım o hissiSana hep erkek dedik son dk kıza döndük ya. Bende de hep kız dedik pazartesi ne çıkacak çok merak ediyorum.
Benim ki de önden gidiyordu kız o tez tamamen yalan oldu ekşi olayı da yalan sürekli tatlı yiyorumAşkım benimki de baya iri biliyorsunuz o yüzden erkektir diye düşünmüştük ama kız yanierkek çocuk haftasından önde gider tezi çürüdü dkfjfkjfjdjf P poncikobella
Hurafeler katakulle geldiBenim ki de önden gidiyordu kız o tez tamamen yalan oldu ekşi olayı da yalan sürekli tatlı yiyorum
Erkek bebek baş ağrısı yapar derlerdi o da yalan
Hiç alakası yok ajajan
Bu durumda saçımı kestirebilirim koca karı bilimi sınıfta kaldı ahajjaHurafeler katakulle geldi
Ahajjas yaptıklarımız tutmadıKızlar herkese hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin11 haftalık gebelikte cinsiyet tahmini yapıyor musunuz ben biraz heyecanlıyım da
Sen ne durumdasınnKızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun,Allah başa kadar götürsün inşallah.Cinsiyet haberleri insana ne kadar iyi geliyor
Hayyy Allah ya ne sinir bozucu bunlar yaaa Ekim annelerinde birine daha böyle olmuştu aynı firma mı acaba ikinciye kan
Detay bilemiyorum canım elime bi rapor gelmedi henüz. Telefonda söylediler düşük olmuş diye. Firma adı vermiyim artık burdan uğraşamam onlarla sonra. Pazartesi haber verecekler yeni kan alımı için bir randevu ayarlayacaklarmış. O da sürer şimdi bir 10 günYuzde kac cikmis fraksiyon canim? Bizim ysptirdigimiz firma minimum yuzde4 istiyormus ben de sonucum gelince gormustum bu bilgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?