Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yaaaa yerim seni canım benim ya
İnşallah o günleri de göricez sabrın sonu selamet

Yuzde kac cikmis fraksiyon canim? Bizim ysptirdigimiz firma minimum yuzde4 istiyormus ben de sonucum gelince gormustum bu bilgiyi

Ya seninki bana erkek gibi geldi aslında çünkü biraz irice ahaha benim kız tıfıl minik bişey ordan kıyasladım anne baba da uzun ama benimki niye tıfılsa ahabns
Aşkım benimki de baya iri biliyorsunuz o yüzden erkektir diye düşünmüştük ama kız yani erkek çocuk haftasından önde gider tezi çürüdü dkfjfkjfjdjf P poncikobella

Aşkım benimki de baya iri biliyorsunuz o yüzden erkektir diye düşünmüştük ama kız yani erkek çocuk haftasından önde gider tezi çürüdü dkfjfkjfjdjf P poncikobella
Benim ki de önden gidiyordu kız o tez tamamen yalan oldu ekşi olayı da yalan sürekli tatlı yiyorum
Erkek bebek baş ağrısı yapar derlerdi o da yalan
Hiç alakası yok ajajan

Benim ki de önden gidiyordu kız o tez tamamen yalan oldu ekşi olayı da yalan sürekli tatlı yiyorum
Erkek bebek baş ağrısı yapar derlerdi o da yalan
Hiç alakası yok ajajan
Hurafeler katakulle geldi

Kızlar herkese hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin 11 haftalık gebelikte cinsiyet tahmini yapıyor musunuz ben biraz heyecanlıyım da

Kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun,Allah başa kadar götürsün inşallah.Cinsiyet haberleri insana ne kadar iyi geliyor

Hayyy Allah ya ne sinir bozucu bunlar yaaa Ekim annelerinde birine daha böyle olmuştu aynı firma mı acaba ikinciye kan

Yuzde kac cikmis fraksiyon canim? Bizim ysptirdigimiz firma minimum yuzde4 istiyormus ben de sonucum gelince gormustum bu bilgiyi
Detay bilemiyorum canım elime bi rapor gelmedi henüz. Telefonda söylediler düşük olmuş diye. Firma adı vermiyim artık burdan uğraşamam onlarla sonra. Pazartesi haber verecekler yeni kan alımı için bir randevu ayarlayacaklarmış. O da sürer şimdi bir 10 gün ya sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…