Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İnşallah şöyle belirtilerin hafiflediği o döneme geçerim de biraz olsun rahatlarım diye hafta sayıyorum.Baş ağrısına ne iyi geliyor peki,doktor parol dışında bir şey kullanmayı önermiyor sanırım .

Kızlar merhaba, en başından beri takipteyim aslında ama daha önce 4 gruba girip her seferinde bebeğimi kaybedince bu sefer cesaret edememiştim. Bugün 13+5 ile aranıza katılmak istedim
Allah bir daha yasatmasin, saglikla bu sefer tamamina erdirsin insallah bizler de allaha emanet bugunlere geldik, hepimiz ayri teldeniz evham dolu panik dolu biraz yarali hafif hasarli

Kızlar herkes fetali özel yaptırdı sanırım değil mi? Ben eskişehir tıpta yaptırdım 1 ayda çıkar dediler muhtemelen o çıkana kadar sonuç beklediğimi unutacağım

Allah bir daha yasatmasin, saglikla bu sefer tamamina erdirsin insallah bizler de allaha emanet bugunlere geldik, hepimiz ayri teldeniz evham dolu panik dolu biraz yarali hafif hasarli
Ay evet en başından beri hep okudum takip ettim imrenerek. Çok güzel destek oldunuz ama birbirinize. Benim çok şükür bulantısız ağrısız çok rahat geçti ama bu sefer de her an ben de mi sorun var diye panikle geçirdim. Tek sorunum tansiyon. Şükür onun da üstesinden geliyor gibiyiz

Evet sadece parol 3 kulhu bi elham

Ben pastaya kadehi batirirken icimden dedim ki su an heyecandan ölmezsem bi daha hic ölmem heralde ajdjdjdjdjd öyle icim icime sigamamisti
Ben kutlama yapmıycam direkt adama söyle diycem o yüzden konuşmayı unutur muyum, sesim biyerime kaçar da çıkmaz mı yaşayıp görcez.
Sonra da alışverişe çıkıp ilk kıyafetini alıcam bebişin akşama eşime öyle sürpriz yapcam. Garibim 10 iş günü dediler diye Cumaya falan çıkar sanıyor.

Mentollü migren taşı önermişlerdi ben de daha denemedim ama

Kızlar merhaba, en başından beri takipteyim aslında ama daha önce 4 gruba girip her seferinde bebeğimi kaybedince bu sefer cesaret edememiştim. Bugün 13+5 ile aranıza katılmak istedim
Canım aramıza hoşgeldin hiç kötüyü düşünme hepimiz o kötü zamanları geride bıraktık artık umutla geleceğe bakacağız hep birlikte

Migren taşını ben de önerebilirim. Benim boyun ağrım çok sık olur, ilaçsız geçmez. Migren taşı çok yatıştırıyor. Bi de eldivene su koyup buzluğa atıyorum iki iki parmaklarını ayırıp beze sarıp başıma koyuyorum ikişer parmak gözlere geliyor kendisi de alna geliyor çok güzel oluyor.

Kız saçını ne zaman boyatcan bana doktorum doğuma yakın bi boyatırsın falan dedi o zamana kadar diplerim halay çeker dhdjd biriniz boyatın da gaz gelsin bana da ya
Bayramdan sonra dusunuyorum
Canım benim ogluslarin sunnet düğünü olacak temmuz da aynı benim de dipler beyazliyor ya

Canım aramıza hoşgeldin hiç kötüyü düşünme hepimiz o kötü zamanları geride bıraktık artık umutla geleceğe bakacağız hep birlikte
Çok teşekkür ederim artık umudum daha yüksek bundan sonra hamileliğin tatlı yönlerini paylaşırız umarım

Benim bu aralar canım çok hamurişi çekiyor 13. haftayla ilgisi var mı yoksa şahsi açlığım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…