Evet canini sıkmamaya calis sonu guzel olsun insallah diyelimEvet önceliklendiririz falan filana döndüler ama kan alınınca tekrar bastıracağım. Bari üç beş güne dönsünler yani. Hayırlısı ya. Artık sonucu güzel olsun da
İnşallah şöyle belirtilerin hafiflediği o döneme geçerim de biraz olsun rahatlarım diye hafta sayıyorum.Baş ağrısına ne iyi geliyor peki,doktor parol dışında bir şey kullanmayı önermiyor sanırım .10 haftadan sonrası su gibi geçiyor geçer inşallah canım bulantı vs de benim de baş ağrım hiç geçmedi mübarek yaz aylarında ben ayvayı yedim sıcaktan fenalık geçiririm herhalde Antalyada olcam çünkü
Ben pastaya kadehi batirirken icimden dedim ki su an heyecandan ölmezsem bi daha hic ölmem heralde ajdjdjdjdjd öyle icim icime sigamamistiİnşallah ben şimdiden çok heyecan yaptım. Pazartesi kalpten gitmem inşallah
Allah bir daha yasatmasin, saglikla bu sefer tamamina erdirsin insallahKızlar merhaba, en başından beri takipteyim aslında ama daha önce 4 gruba girip her seferinde bebeğimi kaybedince bu sefer cesaret edememiştim. Bugün 13+5 ile aranıza katılmak istedim
Ay evet en başından beri hep okudum takip ettim imrenerek. Çok güzel destek oldunuz ama birbirinize. Benim çok şükür bulantısız ağrısız çok rahat geçti ama bu sefer de her an ben de mi sorun var diye panikle geçirdim. Tek sorunum tansiyon. Şükür onun da üstesinden geliyor gibiyizAllah bir daha yasatmasin, saglikla bu sefer tamamina erdirsin insallahbizler de allaha emanet bugunlere geldik, hepimiz ayri teldeniz evham dolu panik dolu biraz yarali hafif hasarli
Hazır bekliyorum heralde 8gibi canım hemen yazarım sizeP poncikobella sen kacta acıklıcann bebekommm
Yaa yerim ben onu yaaaBakın teyzeleri bu bebem buda ayağı ahsjdjdjd
Evet sadece parol 3 kulhu bi elhamİnşallah şöyle belirtilerin hafiflediği o döneme geçerim de biraz olsun rahatlarım diye hafta sayıyorum.Baş ağrısına ne iyi geliyor peki,doktor parol dışında bir şey kullanmayı önermiyor sanırım .
Ayyy ben şuan o şekildeyimBen pastaya kadehi batirirken icimden dedim ki su an heyecandan ölmezsem bi daha hic ölmem heralde ajdjdjdjdjd öyle icim icime sigamamisti
Ben kız demiştimm ilk tahminim tuttuBebisleriim cok teşekkür ederiimm hepinizeee
Tebrikler canım gözün aydınCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Ben kutlama yapmıycam direkt adama söyle diycem o yüzden konuşmayı unutur muyum, sesim biyerime kaçar da çıkmaz mı yaşayıp görcez.Ben pastaya kadehi batirirken icimden dedim ki su an heyecandan ölmezsem bi daha hic ölmem heralde ajdjdjdjdjd öyle icim icime sigamamisti
Mentollü migren taşı önermişlerdi ben de daha denemedim amaİnşallah şöyle belirtilerin hafiflediği o döneme geçerim de biraz olsun rahatlarım diye hafta sayıyorum.Baş ağrısına ne iyi geliyor peki,doktor parol dışında bir şey kullanmayı önermiyor sanırım .
Canım aramıza hoşgeldinKızlar merhaba, en başından beri takipteyim aslında ama daha önce 4 gruba girip her seferinde bebeğimi kaybedince bu sefer cesaret edememiştim. Bugün 13+5 ile aranıza katılmak istedim
Sen her yazdigindan bildirim gelince tamam diyorumCanım aramıza hoşgeldinhiç kötüyü düşünme hepimiz o kötü zamanları geride bıraktık artık umutla geleceğe bakacağız hep birlikte
Bayramdan sonra dusunuyorumKız saçını ne zaman boyatcan bana doktorum doğuma yakın bi boyatırsın falan dedi o zamana kadar diplerim halay çeker dhdjd biriniz boyatın da gaz gelsin bana da ya
Çok teşekkür ederim artık umudum daha yüksekCanım aramıza hoşgeldinhiç kötüyü düşünme hepimiz o kötü zamanları geride bıraktık artık umutla geleceğe bakacağız hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?