Oyşşş sen de kız anası olacaksın sağlıkla gelsin çilekçimm çok sevindimCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Ayy hadi seninki ne acaba yaaa çatladım meraktaaan seninki de kız gibi geliyor bananaBildim bildimayy çok mutlu oldum sanki kendim gibi mutluyum o derece anlatamam canımm sağlıkla gelsin çitlembik
Şuan daha da heyecanlandım kankaaaa benim cinsiyet nedir diyee hep içimden oğlum demek geliyorKızlar bayrağı önde taşıyor
Vallaha içine doğan olmuyor ajajsjsj yaşadım döt oldumŞuan daha da heyecanlandım kankaaaa benim cinsiyet nedir diyee hep içimden oğlum demek geliyorama bilemiyorum
Balıkim ben de çok meraktayım ece ve çilek kız benden de kız gelirse bugün kız günü olacakAyy hadi seninki ne acaba yaaa çatladım meraktaaan seninki de kız gibi geliyor banana
Kız olabilir bu arada çok okeyim yaniVallaha içine doğan olmuyor ajajsjsj yaşadım döt oldumama seninki öyle olsun
Aynen öyle olacak kızlar ne kadar çok oldu dimii ay hepsi sağlıkla gelsin inşallah minik prenseslerimizBalıkim ben de çok meraktayım ece ve çilek kız benden de kız gelirse bugün kız günü olacak
Off yaa keşke herkesten önce ben bilseydim ajsjsnKız olabilir bu arada çok okeyim yanisadece ben de bir de kimse bilmiyor işin komiği bu akşam herkes beraber öğrenecek
35tane video foto karışımı var elimde döne döne bakıyorum geceden beri ama asla hiçbirinde görünmüyor video atılsaydı atardım burdanOff yaa keşke herkesten önce ben bilseydim ajsjsn
Demek ki rüyalar tersine değil gerçek cikiuormis çileğim sağlıklı gelsin prensesssCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Ya seninki bana erkek gibi geldi aslında çünkü biraz irice ahaha benim kız tıfıl minik bişey ordan kıyasladım anne baba da uzun ama benimki niye tıfılsa ahabns35tane video foto karışımı var elimde döne döne bakıyorum geceden beri ama asla hiçbirinde görünmüyor video atılsaydı atardım burdan
Sağlıkla gelsin evlatçığınnn çok sevindimmCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Ya seninki bana erkek gibi geldi aslında çünkü biraz irice ahaha benim kız tıfıl minik bişey ordan kıyasladım anne baba da uzun ama benimki niye tıfılsa ahabns35tane video foto karışımı var elimde döne döne bakıyorum geceden beri ama asla hiçbirinde görünmüyor video atılsaydı atardım burdan
Sağlıkla hayırla gelsin annesi maşallah.Canlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Hayır açıklama yapmadı Çarşamba tekrar başka bir doktora gidicemHiç bilmiyorumDoktor size açıklama yapmadı mı hiç. Bana tek tek gösterip açıklamıştı.
Resimden ötle görünüyor ya siyah beyaz fotilerinde daha tombul aslındaYa seninki bana erkek gibi geldi aslında çünkü biraz irice ahaha benim kız tıfıl minik bişey ordan kıyasladım anne baba da uzun ama benimki niye tıfılsa ahabns
Yaaa Ekim kasıma ışınlanalım hemen doğsunlar ve seveliiiimResimden ötle görünüyor ya siyah beyaz fotilerinde daha tombul aslında
Evet gerçekten de öyle bundan önce hep kendimi hasta gibi hissediyordum ilaçlar iğneler falan filan derken şimdi iğneler de bitti bebeğim de iyi kendimi ancak hamile gibi hissediyorumYaaa Ekim kasıma ışınlanalım hemen doğsunlar ve seveliiiim
Yaa tebrik ederim. Sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallahCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?