Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yaa süper ee diğer kontrolün ne zaman peki S simlumina senin tez doğru çıktı gerçekten de tansiyonu düşmüş aman iyi olun kuzum yaa merak ettik biz de seni ses çıkmayınca

Oleeeeeyyyycokkkkkk sevindim, bence ordan donmez artik
Ay tansiyonun dustugune kadar bilmisim kiz muneccim miyim neyim ajdjdjd

Anaaaammm kızıma kanki geliyorrr çook sevindimmmm kuşum

Ayyy gözün aydın bak tatlışş kızın olacak inşallah

Hayırlı olsunn canısıı çok sevindim grupta başlarda kız haberi aldık sonra bi erko furyası oldu dhdj şimdi üst üste yine kız haberleri alıyoruzz sağlıkla gelsin miniklerimiz
Bebisleriim cok teşekkür ederiimm hepinizeee

Benim daha 10 haftalık olduğu için malum bulantı ve yanmalarımla uğraşıyorum
10 haftadan sonrası su gibi geçiyor geçer inşallah canım bulantı vs de benim de baş ağrım hiç geçmedi mübarek yaz aylarında ben ayvayı yedim sıcaktan fenalık geçiririm herhalde Antalyada olcam çünkü

Yaaaa olsun ya belki hissettiğiniz olur tutturan varsa da helal olsun benim ogrenmeme 2 hafta var daha en az

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-03-17-11-06-032_com.whatsapp.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
Cok ayip yaptiklari gercekten, insan hemen bilgilendirmez mi ya valla gicik oldum bence ekstra tavir yap cabuk incelesinler onceliklendirip madem, 3-4 gune cikarsinlar sonucu

Cok ayip yaptiklari gercekten, insan hemen bilgilendirmez mi ya valla gicik oldum bence ekstra tavir yap cabuk incelesinler onceliklendirip madem, 3-4 gune cikarsinlar sonucu
Evet önceliklendiririz falan filana döndüler ama kan alınınca tekrar bastıracağım. Bari üç beş güne dönsünler yani. Hayırlısı ya. Artık sonucu güzel olsun da

Bu durumda saçımı kestirebilirim koca karı bilimi sınıfta kaldı ahajja
Bende bende önce kestireyim sonra boyatma işine bakacağım
Kızlar merhaba, en başından beri takipteyim aslında ama daha önce 4 gruba girip her seferinde bebeğimi kaybedince bu sefer cesaret edememiştim. Bugün 13+5 ile aranıza katılmak istedim
Hayırlı olsun aramiza hosgeldin sağlıkla kucağına al bebeğini canım cinsiyet belli mi

Bi doktor %60 erkek dedi bi doktor%60 kız dedi çarşamba kendi doktoruma kontrolüm var artık net birşey alırım diye düşünüyorum

Bende bende önce kestireyim sonra boyatma işine bakacağım

Hayırlı olsun aramiza hosgeldin sağlıkla kucağına al bebeğini canım cinsiyet belli mi
Kız saçını ne zaman boyatcan bana doktorum doğuma yakın bi boyatırsın falan dedi o zamana kadar diplerim halay çeker dhdjd biriniz boyatın da gaz gelsin bana da ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…