Benim daha 10 haftalık olduğu için malum bulantı ve yanmalarımla uğraşıyorumSen ne durumdasınn
Oleeeeeyyyycokkkkkk sevindim, bence ordan donmez artik
Ay tansiyonun dustugune kadar bilmisim kiz muneccim miyim neyim ajdjdjd
Anaaaammm kızıma kanki geliyorrrçook sevindimmmm kuşum
Ayyy gözün aydın bak tatlışş kızın olacak inşallah
Bebisleriim cok teşekkür ederiimm hepinizeeeHayırlı olsunn canısıı çok sevindimgrupta başlarda kız haberi aldık sonra bi erko furyası oldu dhdj şimdi üst üste yine kız haberleri alıyoruzz sağlıkla gelsin miniklerimiz
10 haftadan sonrası su gibi geçiyor geçer inşallah canım bulantı vs de benim de baş ağrım hiç geçmedi mübarek yaz aylarında ben ayvayı yedim sıcaktan fenalık geçiririm herhalde Antalyada olcam çünküBenim daha 10 haftalık olduğu için malum bulantı ve yanmalarımla uğraşıyorum
Ayyy ne gündü yaaaNEEEEE OLLLEYYY
Cok ayip yaptiklari gercekten, insan hemen bilgilendirmez mi ya valla gicik oldumDetay bilemiyorum canım elime bi rapor gelmedi henüz. Telefonda söylediler düşük olmuş diye. Firma adı vermiyim artık burdan uğraşamam onlarla sonra. Pazartesi haber verecekler yeni kan alımı için bir randevu ayarlayacaklarmış. O da sürer şimdi bir 10 günya sinirim bozuldu
Hahdjddk sorma bebegm jala bitmedi gün bana , artık dönüş yoluna girdiimmmAyyy ne gündü yaaavallahi başıma ağrı girdi dkdjdj
Evet önceliklendiririz falan filana döndüler ama kan alınınca tekrar bastıracağım. Bari üç beş güne dönsünler yani. Hayırlısı ya. Artık sonucu güzel olsun daCok ayip yaptiklari gercekten, insan hemen bilgilendirmez mi ya valla gicik oldumbence ekstra tavir yap cabuk incelesinler onceliklendirip madem, 3-4 gune cikarsinlar sonucu
tebrikler cilekcim cok sevindim saglikla kavusun kizinizaCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
Bende bende önce kestireyim sonra boyatma işine bakacağımBu durumda saçımı kestirebilirim koca karı bilimi sınıfta kaldı ahajja
Hayırlı olsun aramiza hosgeldin sağlıkla kucağına al bebeğini canım cinsiyet belli miKızlar merhaba, en başından beri takipteyim aslında ama daha önce 4 gruba girip her seferinde bebeğimi kaybedince bu sefer cesaret edememiştim. Bugün 13+5 ile aranıza katılmak istedim
Canlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR
3te 3 kız tahminime kaldı 2Sana hep erkek dedik son dk kıza döndük ya. Bende de hep kız dedik pazartesi ne çıkacak çok merak ediyorum.
Helee ayağaa gel oyyyBakın teyzeleri bu bebem buda ayağı ahsjdjdjd
cok tatliBakın teyzeleri bu bebem buda ayağı ahsjdjdjd
Kız saçını ne zaman boyatcan bana doktorum doğuma yakın bi boyatırsın falan dedi o zamana kadar diplerim halay çeker dhdjd biriniz boyatın da gaz gelsin bana da yaBende bende önce kestireyim sonra boyatma işine bakacağım
Hayırlı olsun aramiza hosgeldin sağlıkla kucağına al bebeğini canım cinsiyet belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?