- 18 Şubat 2025
- 445
- 620
- 18
Oo sünnet düğünü anasıı tabi boyaman lazım şıkırr şıkırr olBayramdan sonra dusunuyorum
Canım benim ogluslarin sunnet düğünü olacak temmuz da aynı benim de dipler beyazliyor ya
Oh ne guzel keyifli geciyor demek kiAy evet en başından beri hep okudum takip ettim imrenerek. Çok güzel destek oldunuz ama birbirinize. Benim çok şükür bulantısız ağrısız çok rahat geçti ama bu sefer de her an ben de mi sorun var diye panikle geçirdim. Tek sorunum tansiyon. Şükür onun da üstesinden geliyor gibiyiz
Susuyorum artıkSen her yazdigindan bildirim gelince tamam diyorum
Kesin belli oldu
Bacilar cok iyi dayandiniz vallahi bu cinsiyettir fetaldir sizlere helalAyyy ben şuan o şekildeyimkalbim pır pır ağlayasım geliyor sürekli
Hahha öyle olmak lazım boşverOh ne guzel keyifli geciyor demek kiben ekibin perisanlari oynayan ama gezmekten yeme icmeden de geri kalmayan uyesiyim hem aglarim hem giderim modu tansiyon dusuyor mu yukseiyor mu
Ayyy babasina surpriz olcak deseneBen kutlama yapmıycam direkt adama söyle diycem o yüzden konuşmayı unutur muyum, sesim biyerime kaçar da çıkmaz mı yaşayıp görcez.
Sonra da alışverişe çıkıp ilk kıyafetini alıcam bebişin akşama eşime öyle sürpriz yapcam. Garibim 10 iş günü dediler diye Cumaya falan çıkar sanıyor.
Bak onun kompedanı C cilekcanavari aramizdaHahha öyle olmak lazım boşveryükseliyor ya. Normalde tansiyonum da yoktur aslında hamile kaldığımı tansiyondan öğreniyorum o derece günde 3 alfametle yerinde tutmaya çalışıyoruz
Öyle oldu valla kardeşim de cinsiyet partisi yapalım dedi bide onu bekleyemicem dedim.Ayyy babasina surpriz olcak desenebu kadar bekleyince insan surprize dayanacak gucu bulamiyor sanirim ya
Yaa bende rüyamda erkek görmüştüm. Bakalım cinsiyet ne olcakdün gece rüyamda yine kız görmüştüm, bugün haberini aldım.. insana malûm oluyormuş gerçekten
14.haftada belli oluyor canım geneldeKızlar 14. Haftada kontrolüm var devlet hastanesinde cinsiyeti belli olur mu sizce ilk gebeliğim pek bilgim yok
Ahh canım benim aminnnnn vallahi artık gelsin pembelerrtebrikler cilekcim cok sevindim saglikla kavusun kizinizasimdi baslasin pembeli alisverisler
Benim de yok oldular birden bire ama böylesi çok iyiii inşallah bebişde iyidirAyyyy göğüs hassasiyetim gitti çığlıkkkkkkben doktora gitcem ahajaj
Olmaz canım dna dan bakıyorlarFetal sonucunda yanılma olmuyor dimi kızlar?çünkü ben oğluşuma dayanamayıp bişiler aldım da bugün
Ayyy sorma kuşum, düşünsene hamis tepe gibi göbekli sunnet annesi onlineeeeeeOo sünnet düğünü anasıı tabi boyaman lazım şıkırr şıkırr olben de kendime yandaş arıyorum biri boyasa kendime güvenim gelecek
Doktorun sinir bozucu değilse söyler canım yoksa 16.haftaya kalıyorKızlar 14. Haftada kontrolüm var devlet hastanesinde cinsiyeti belli olur mu sizce ilk gebeliğim pek bilgim yok
Susmaaaaa konuşSusuyorum artık
Benim tam tersi çiçeğim 10. Haftadan sonra geldi şuan çok hassas küçük oğlum uyurken elini sokar hep el orda uyur mesela o bile rahatsız ediyorAyyyy göğüs hassasiyetim gitti çığlıkkkkkkben doktora gitcem ahajaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?