Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bayramdan sonra dusunuyorum
Canım benim ogluslarin sunnet düğünü olacak temmuz da aynı benim de dipler beyazliyor ya
Oo sünnet düğünü anasıı tabi boyaman lazım şıkırr şıkırr ol ben de kendime yandaş arıyorum biri boyasa kendime güvenim gelecek

Oh ne guzel keyifli geciyor demek ki ben ekibin perisanlari oynayan ama gezmekten yeme icmeden de geri kalmayan uyesiyim hem aglarim hem giderim modu tansiyon dusuyor mu yukseiyor mu

Oh ne guzel keyifli geciyor demek ki ben ekibin perisanlari oynayan ama gezmekten yeme icmeden de geri kalmayan uyesiyim hem aglarim hem giderim modu tansiyon dusuyor mu yukseiyor mu
Hahha öyle olmak lazım boşver yükseliyor ya. Normalde tansiyonum da yoktur aslında hamile kaldığımı tansiyondan öğreniyorum o derece günde 3 alfametle yerinde tutmaya çalışıyoruz

Ayyy babasina surpriz olcak desene bu kadar bekleyince insan surprize dayanacak gucu bulamiyor sanirim ya

Bak onun kompedanı C cilekcanavari aramizda
evet doğru. Bir de benim kan pıhtılaşmam da var. Şimdiye kadar kayıplarımı hep ona bağladılar. Kaç doktor gezdim benim tansiyonum çıkıyor dedim inandıramadım. Bu haftadan tansiyon mu çıkar dediler. Bu sefer gittiğimde doktor direkt senin kayıpların tansiyon kaynaklı genetik faktörün bu kadar düşüğe sebep olmaz dedi. Deliye döndüm ya gerçekten de tansiyon ilacıyla bu haftalara geldik şükür.

Ayyyy göğüs hassasiyetim gitti çığlıkkkkkk ben doktora gitcem ahajaj

Oo sünnet düğünü anasıı tabi boyaman lazım şıkırr şıkırr ol ben de kendime yandaş arıyorum biri boyasa kendime güvenim gelecek
Ayyy sorma kuşum, düşünsene hamis tepe gibi göbekli sunnet annesi onlineeeeee organik morganik boyatcaz artık
Kızlar 14. Haftada kontrolüm var devlet hastanesinde cinsiyeti belli olur mu sizce ilk gebeliğim pek bilgim yok
Doktorun sinir bozucu değilse söyler canım yoksa 16.haftaya kalıyor
Susuyorum artık
Susmaaaaa konuş getirin pstami balonumu dieyiver
Ayyyy göğüs hassasiyetim gitti çığlıkkkkkk ben doktora gitcem ahajaj
Benim tam tersi çiçeğim 10. Haftadan sonra geldi şuan çok hassas küçük oğlum uyurken elini sokar hep el orda uyur mesela o bile rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…